Tóth Csaba, Zugló országgyűlési képviselője osztotta meg a beszélgetést, amiben Harangozó Tamás elmondta, hogy mennyire megdöbbentek a Momentum és Hadházy Ákos döntésén, hogy abban a körzetben indítják a politikust.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Most lehet átgondolni, hogy az ellenzéki együttműködés mindig kétoldalúan kell hogy működjön!

2020. október 20. – 16:16
"Nem vesznek részt Hadházyék tévészékházas blokádjában az ellenzéki pártok"
"A DK, az MSZP, a Jobbik, az LMP, a Momentum, és a Párbeszéd is úgy nyilatkozott – főként a járványhelyzetre hivatkozva – az ATV-nek, hogy nem vesznek részt a blokádban, illetve aznap inkább az SZFE-sek ügyét helyezik előtérbe. "
telex.hu/belfold/2020/10/20/ellenzeki-partok-nem-vesznek-reszt-hadhazy-akos-blokad-mtva

Egyébként meg teljes mértékben egyetértek Hadházyval: A zuglói nagykoalíciós MSZP-Fidesz lopkodást meg kell szüntetni, ha hiteles akar lenni az ellenzék!
Nyírfa
Azt nem tudom, hogy Zuglóban lopnak-e vagy sem, de azt igen, hogy a szocik maradjanak csendben, mert egy sincs közülük, aki Hadházy lába nyomába léphetne.
Amíg az MSZP nem szűnik meg, és nem alakul egy friss, modern , elhivatott szociáldemokrata párt, addig a hatalmi harcok lesznek az elsődlegesek a ma még ellenzéki oldalon.
A DK fellegvára erős, de nem biztos, hogy vezető alakulattá tudnak válni.
A Jobbik egyelőre fejlődőképesnek látszik, de még bizonyítaniuk kell, hogy a változás tartós, és valóban elkötelezettek a közép irányában. A leghaladóbb eszméket a PM képviseli, de, az ország mentális-szellemi-érzelmi állapot tükrözi, hogy ők a legkevésbé támogatottak. Az LMP-vel nem számolok.
Szóval, nagyon-nagyon kellenének a szociáldemokrata-törekvések.
kereső
Má' bocsi, de ne az mszp szabja már meg, hogy bármelyik másik párt az egyes választó kerületben kit indit. Az együttműködés, az előválasztás nem erről szól. Ha Tóth Csabát nem látja az mszp esélyesnek Hadházyval szemben, akkor nem az a megoldás, hogy felháborodunk, meg diktálni akarunk- hanem keressenek egy olyan jelöltet, aki legalább annyira felkészült, mint Ákos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.