Gyurcsány azzal vádolta a Fideszt, ők ölték meg a koronavírus miatt elhunytakat. Kövér László házelnök 10 másodperc csendet kért Gyurcsány Ferenc beszéde után.

Gyurcsány Ferenc keményen nekiment a kormánynak a halálozási adatok miatt: "Önök ölték meg őket" – Kövér 10 másodperc csendet kért Gyurcsány felszólalása után

Fotó: Facebook

A kormányt vádolta a halálozási adatok miatt Gyurcsány Ferenc DK-elnök a Parlamentben. Gyurcsány a mai 311 koronavírusos elhunytra pedig azt mondta a fideszeseknek, hogy "önök ölték meg őket".

Gyurcsány Ferenc (DK) a parlamentben napirend előtti felszólalásában azt mondta, a tavaszi ünnepkörnek a legfontosabb üzenete az élet.

Amikor a legbotrányosabb adatok jönnek, sikerült-e a halál felett győznie az életnek?

– tette fel a kérdést. Azzal folytatta, hogy az ő apja 4-5-ször volt börtönben.

Nem volt nagy gazember, csak kicsi, de azt rendesen csinálta

"Mindeközben van egy kormány és annak vezetője, aki felelős azon százak haláláért, azokért, akik az elmúlt hetekben elmentek. Szülők voltak, gyermekek voltak, hiányoznak valakiknek.”

Foglalkozási körben elkövetett gondatlan veszélyeztetésnek hívják ezt

- mondta. Az apját pár tízezerért lecsukták, a váci börtönbe mentek látogatni az anyjával, mesélte. „Önöknek van bűne? Szerintem van. Nem az a kérdés, oltással jól állunk-e. Szerintem igen. A kérdés, hogy korábban mit csináltak”.

Merték-e vállalni a kockázatot, hogy megvédik a magyarokat, akár korlátozásokkal, vagy féltek a politikai kockázatoktól, és százak mentek el, mint ahogy ma is több mint háromszázan?

- sorolta Gyurcsány.

Önök ölték meg őket. Az én apám pár tízezerért börtönbe ment, önök csak arról tudnak beszélni, hogy 2,5 milliót beoltottak. Hála a jó istennek.

„Minden működik, amikor önök nem avatkoznak bele, semmi, amikor önök akarnak valamit csinálni”, mondta. Mert maguk alkalmatlanok, hogy kormányozzanak.

Ma sokkal kevesebbért, mint amit önök tesznek, visznek el embereket és becsuknak. Magukat is el fogják vinni. Nem is olyan soká.

Egy év múlva, másfél év múlva.

Százak haltak meg, ezért maguk lesznek a felelősek, mi ezt a felelősséget számon fogjuk kérni.

Jövőre győzünk, maguknak nem lesz kegyelem. Szeretném mondani. Viszontlátásra.

Kövér László házelnök a felszólalás után azt mondta, tartsanak 10 másodperc szünetet, míg mindenki lenyeli, ami a torkán akadna.

Gyurcsány hozzászólását ritka ízléstelennek tartotta, majd megadta a szót Dömötör Csaba államtitkárnak.

Ő azt nem kommentálta, hogy Gyurcsány apja börtönben volt, azt viszont igen, hogy szerint Gyurcsány a vírus közepén a fenyegetést tartja a legfontosabbnak.

Semmit sem változtak Balatonőszöd őta, a DK-s logót cseréljék le gumilövedékre. Ez a fenyegetések pártja volt és az is maradt.

Szerinte igenis az a kérdés, hogy hány embert oltottak be, a baloldal pedig oltásellenes kampányt visz, az idősektől megvonták volna a kínai vakcinát, vakcinaellenes petíciót is akartak indítani. "Másokat lebeszéltek, de magukat beoltatták." A járvány hőseinek lehet szobrot állítani, a képmutatás, felelőtlenség szobrának talapzatán pedig a baloldali politikusok neveinek kellene szerepelniük.

Forrás: Telex.hu, HVG.hu

Címlapkép: Facebook

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Végre Fletó megmozdult.
Helyre tette a tényt, TÖGGYILKOSOK!

Dömötör maradt a szemkilövetőzésnél, ennyit tud.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sgl
Végre Fletó megmozdult.
Helyre tette a tényt, TÖGGYILKOSOK!

Dömötör maradt a szemkilövetőzésnél, ennyit tud.
bakcsubakka
..." míg mindenki lenyeli..."
Azt nem lehet majd lenyelni amire a többség gondol !
AZT KÜLSŐLEG SZOKTÁK HASZNÁLNI !
jesz
Gyurcsány ezt bizony elbaszta...nem kellett volna az apjával dicsekedni...
...ez bizony kampánytéma lesz nap-mint nap.
Eladott Ország
Gyűlik az országnak házában a politikai elit. Vagyis hát ami nálunk annak minősül, de legalábbis szeretik ezt gondolni önmagukról. A fiatal demokraták már régen nem fiatalok és talán soha nem voltak demokraták, a keresztények és demokraták meg fiatalok sem voltak soha, így ránézésre. Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A Dömötör Csabák jönnek. Mindenféle néven.
Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számonkérhetetlenül és lehetőleg zsíros üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes.Az új eresztés már túl van minden normán és határon, a kritikátlan szervilizmus a kormánypárt irányába éppen olyan természetes dolog, mint a cinikus pofátlanság, a sötét ostobaság és a gátlástalanság. Ki a büdös franc ez a Dömötör Csaba azon kívül, hogy senki? Egy kis takony, aki 23 éves kora óta abból él, hogy a politikába próbálja berágni magát. Aki a büdös életben semmit le nem tett az asztalra sem emberként, sem szakemberként, sem sehogy. Mert egyszer véget kell ennek vetni, mielőtt csak Dömötör Csabák fognak ülni a parlamenti padsorokban.
Pegero
Túl messzire merészkedik ez a patkány a hazugságaival! Semmit nem tanult az öszödi beszédéből, Lázong, hőzöng és nem tudja elviselni, hogy 11 éve ne rúg labdába!
Yoda69
A halakormany 10 másodpercig kopni nyelni nem tudott.
namihami
És még vagy 8 millát se sóztál a nyakába? Puha vagy Rőzse, te se vagy már a régi. Jön a Hellóröfi és a végén kiadja az utadat. Pedig erre tart. Igaz, minden egyébre úgyis alkalmatlan vagy.
T-Boly
Meglógtam a kezelésről. A doktorbácsi olyan sokáig tud szöszmötölni,én pedig siettem,mert tudom hiányzok az ujdonsült barátaimnak.Pl.a @durbincs: a @shikari,a @pagero,és a többi szarházinak.
A fentebb említettek most reagáljanak becses jelenlétemre,most még tart a gyógyszer hatása. Joggal feltételezhető,hogy ez nem sokáig fog tartani ez a választékos modorom.
Halljam mi a bajotok KÖCSÖGÖK !
Megijedtetek ugye,hogy a sárgaborsó főzelékes bajszú ócska posztkommunista majd nem engedi meg,hogy lélegezzenek a fideszesek? Az időtartamot rosszul határozta meg és a teendőt.
Helyesen így kellett volna: 10 percig nem szabad lélegezni!
Ezt elkúrta.
Shikari
Ideje tisztességre tanítani a hazudozó, szemkilövető patkányt! Undorító, mint minden liberális és hányás szagú a mocska!
zsupumi
@Pegero: Te még az öszödi beszédnél tartasz ? Inkább a vezéredet kérdezd meg a 22 ezer elhunytról.
Pegero
@zsupumi: Te még az őszödi beszéd után elhiszed, amit ez a májzsugor betegségben szenvedő alkoholista patkány itt összehordott?
justhpeter
Ma este ezzel lesznek tele a híradók. Jó műsor lesz.
Shikari
Gyurcsánynak már régen követ kéne törnie Recsken!
Gyurka80
Böszmeferi a ripacs műsorát láttátok.Tudjuk, hogy az OPNI-t miért záratta be, hogy nehogy őt rakjuk oda! Ő dumál aki privatizálni akarta az egészségügyet, (szerencsére nem sikerült neki) na akkor megnézhetnénk magunkat. Böszme apádra pedig légy büszke, mert ő csak 10ezreket lopott, te már milliárdokat, sajnos még szabadlábon vagy.
sgl
@justhpeter: o))

csak azt nem értem miért nem azzal kezdik az ellenzékiek, ne tudjanak a fideszmaffiózók szemkilövetéssel, komcsizással, csődözéssel válaszolni!

nagy röhej lenne, lebénulnának fideszék.
almalibre
Az én apám 80 éves. Sajnos csak “független”(balos TV-t néz), ahol ezek a szemetek - Gyurcsány és társai - úgy telebeszélték a fejét, hogy alig tudtam elérni, hogy regisztráljon és beoltassa magát. Ha nem vagyok elég kemény, apám neve is rajta lehetne a listán, amivel ezek a kormányt akarják vádolni… Hányinger ez a pasas!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Shikari: Az a nem mindegy, hogy Gyurcsánynak van egy börtöntöltelék apja, orbán apjának egy börtöntöltelék fia!
sgl
@almalibre: mutatnál egy helyet ahol oltás ellen beszéltek?
ne gyere azzal amikor a eu jóváhagyást kérték, mert az a biztonság megerősítése .
Namely
A politikai bohócoknál csak azok a nevetségesebbek, akik itt "érveket" hoznak fel az imádott megélhetési politikus mellett, és természetesen a gyűlölt oldal ellen :D
Ennek a népnek be lehet vallani egy hangfelvételen, hogy hazudott, csalt, hamisított, hagyta legrosszabbra fordulni a dolgokat, de semmi gond, 10 év, és minden el van felejtve. Hülyébbek, mint a németek. Mint a kiselefánt: nehezen tanul, könnyen felejt.

Szemelvények (szánalombajnokság):
1. @Eladott Ország: "25 %-kal visszaesett a WC papír kereslet, mióta a fidesz divatba hozta a seggnyalást. "
és ezt érvnek szánta ez a szánalmas majom. :DDDDDDDDDD
2. @Szeparepa2: "A Covid halottak gyilkosa is náci hazaáruló rablógyilkos szarbángeci és 10 év NER talib maffia rémuralom során még az 1 millió halálos áldozat is az ő lelkén szárad..."
:DDDDDDDDDDDDDDDDD 1 millió... :DDDDDDDDDD

Sajnos most a másik oldal nem volt formában, de így is jól szórakoztunk, köszönjük. :)
Csizmás Kond
...még csak Klára kell egy ilyen lázálmos pillanatában bevallja hogy az apró család mekkora vagyont szerzett a cucialista párt által és teljes lesz a bünbánat...:)
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 16:10
Azért meló után ne felejtsd el kinyalni a gazdád seggét.Te kis jellembajnok.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: ma, 17:24
A gazdád az egyetlen ember a világon akinek van egy élő pénztárcája.
kissé felnőttem
ehhez nem kell kommentár de az orbánról készitett videó ?? ajánlom a 133 huszárjának a parlamentben ha van vér a purcájukba levetithetik neki is aztán vagy megszöknek vagy csomagolnak mert az űtős tények halmaza 1óra 29 percben
Sziszifusz
@Shikari: 16:39, 16:54
Azért van még szabadlábon, mert a legnagyobb igyekezetetek ellenére sem tudtátok lecsukatni . Az ellene folytatott vádaskodások csak a víz gereblyézéssel voltak egyenértékűek. Még a legfőbb ügyész, aki Orbán embere, még ő sem tudott egy épkézláb vádiratot megszerkeszteni vele szemben. Marad a szemkilövevő baromság, meg a 13. havi nyugdíj elvétele, amit ráadásul nem is ő csinált.
Írom ezt a véleményt úgy, hogy közben nem vagyok Gyurcsány hívő. Szerintem Orbánhoz hasonlóan, ő is a múlt embere . Lejárt a szavatosságuk, ideje háttérbe vonulniuk.
namihami
@Eladott Ország: 16.06: Egy akkora se.. karbantartása a hűséges takarítóknak, mint a Pohosé legkevesebb 55-60% megtakarítást eredményez. És ehhez jön méd a szijjárgói, kövéri és egyéb fideszközeli nyelvcsapások hozama. Ez, országos szinten min 95%-os takarékoskodás.
Plusz néha még a mi kis kertigyümölcsünk is besegít nekik.
Pokróc
Kövér őszintén cselekedett . Elrendelt 10 másodperc gyásszünetet ,ezzel Gyurcsányi igazmondását alátámasztva .
bence
@jesz: ! Nem kellett neki dicsekednie , hiszen a fidesz úton útfélen az apjával hozakodik elő ! Egy gyerek miért felelős a szülei életviteléért ?! Ilyen alapon Szíjártó apját is elővehették volna !
Pegero
@Eladott Ország: Imádlak cukorfalat! Te vagy a Propeller agya!
www.gyaloglo.hu/users/08/11/24/775495.jpg
Pegero
@Eladott Ország: "Ma jöttem rá, hogy nem tudok magam nélkül élni."
Még csak ma jöttél rá???
Javasolnám, hogy többet foglalkozz magaddal, hogy ne kelljen nélkülöznöd!
Nyúlj magadhoz...
i.giphy.com/media/xT1XGXFzcMELFcUBZ6/giphy.webp
... vagy cumizd le magad!
www.gyaloglo.hu/users/08/11/24/784175.jpg
Aki Én
@Namely: ,,Ennek a népnek be lehet vallani egy hangfelvételen, hogy hazudott, csalt, hamisított, hagyta legrosszabbra fordulni a dolgokat, de semmi gond,"

Neked tényleg arra van szükséged, hogy valaki ezt bevallja? Addig nem is látod, addig nem hazudik?
Bravó!
almalibre
@sgl: Ja, értem. Igaz, hogy százával halnak meg emberek, de a kedves polgárok várjanak, az Európai Gyógyszer ügynökség döntésére, akik viszont politikai érdektelenség okán késlekednek. Ezzel szemben, viszont használjuk az –érdekeltségekbe tartozó-engedélyezett vakcinákat, amik érkezgetnek, kis késéssel, szálítmányonként hiányosan, rádásul némelyikkel még problémák is vannak.
A magyar hatóságok nyilván képtelenek értelmezni a szükséges dokumentációkat, túl hülyék ahhoz, hogy analizálják és engedélyezzék a vakcinákat.
Tudom, ezt konkrétan, így nem mondták ki, csak utalgattak, hogy Orbán egy kuruzsló, aki vacak kínai anyaggal akarja beoltatni népét, polgármesterek áltak ki mondván, hogy az ő kerületükben ne oltsanak keleti vakcinával, sőt olyan is akadt, aki visszaküldte a szálítmányt a regisztráltak megrőköny ödésére…
Közben uniós országok szakemberei dicsérik az orosz vakcinát és mondják, hogy a kínai az egyetlen, ami vírusmutációkkal szemben is véd, így próbálva nyomást gyakorolni saját kormányaikra…
NKF
Ezzel a fasszal akar nyerni a Nagy Összefosás?Ő a Nagy Vezér?Igaz a többi is nokedli.
Pegero
@Szeparepa2: "KUSSOLJÁL MÁR BE BAZDMEG ÉS TAKARODJ INNEN A REDVES PUTRIS TETVES KURVA ANYÁD PICSÁJÁBA AHONNAN KISZART TE MOCSKOS TETVES RETKES ANYABASZÓ NÁCI TROLL PROVOKÁTOR BOZGOR SZARHÁZI PATKÁNY BÉLFÉREG, MERT MOST MÁR LEKÖVETEM AZ IP-D BAZDMEG MEGTALÁLLAK ÉS CAFATOKRA BASZLAK A REDVES TETVES KURVA ANYÁD HÁTÁN"

Ez több, mint jó! :)))))))

i.giphy.com/media/Rond7I17hEGty/giphy.webp
pécsi
a szerepapa nevű ocsmány tollnokot kérem titsák e! ez nem normális, nyilvános fórumon ilyen lény többet nem szólalhat meg!
pécsi
A börtönviselt, búnöző gyurcsány bácsi kisfia, hülyébb, MINT APUKA. ILYEN CSALÁDI HÁTTÉRREL AKAR politizálni? Szánalmas.
T-Boly
@zsupumi: Lelassult a @Pegero: döglégy. Beleszipantott a tehénlepény után a Chemotoxba.
Azét tart még mindig Öszödnél.
T-Boly
@Pegero: Ki vagy te te hígagyú ? Mit keresel te itt ?
A magyar nemzet című vicclapot meg tán majd én fogom olvasni? He?
Addig jártatod a moslékos pofádat,hogy előveszem a légycsapót ! Igaz most elvitte a takarítónéni port törölni.
Pegero
@T-Boly: @T-Boly: Azért vagyok itt, hogy téged szórakoztassalak!
T-Boly
@Szeparepa2: Jöjjön csak le az én szintemre,majd megtudja !
Miről is van szó? Ez a büdöslégy nekem,valahogy nem szimpatikus.
T-Boly
@Shikari: Hogy a muraközi szódásló tegye beléd te akolszökevény ártánydisznó !
Mi a büdös jóistent ettél,te csonkagúla fejű körkörösen barom,te káposztalé agyú,hogy ilyen rosszul vagy?
Ne szenvedj idióta! Dögölj meg ! Behozatlak ide ,és én leszek a felügyelőd. Jól köszönjél el otthon ,mert csak a bőröddel fognak találkozni. A beleidből nagybőgő húrt fogunk csinálni! Azon fogjuk az ápolt társaimmal eljátszani a...gyere gyere ide gyere gyere című kantátát. A fejedet kitesszük ide a sarokra,hogy a kutyák le tudják hugyozni !
Bee. Bee! Kapd bee !
Shikari
@T-Boly: Remélem, ott leszek, mikor rabosítják a patkány Fletót! :-)
T-Boly
@Shikari: A rabosításnál biztosan ott leszel,ha addigra nem vernek agyon mint a veszett kutyát !
Szappant tegyél rendesen az EÜ csomagodba. Hamar nagyobb lesz a lyukad,mint most a szád ! (Amibe egyébként szarok ! )
Shikari
@T-Boly: Ott leszek a tieden is! :-))))))))
T-Boly
@Shikari: Ott leszel te ! Persze ,hogy ott ! Az anyád szarcsimbókos picsáján! Azon ott leszel,te náci féreg,te giliszta,te emberi faj szégyene,te csőgörény,te csupasz csiga,te nyálkás förmedvény seggnyaló ,te buditöltelék,aljas szolgalélek.
Shikari
@T-Boly: Ott leszek, mikor rabosítják a fajtádat köcsög!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.