Nehogy már mindenbe beleüssék az orrukat. Majd a központi állami média előállítja a szükséges médiatartalmakat. 

Terjed tovább a titkolózási téboly: a rendelőintézetekből is kitiltották a kormánytól független médiát – vélhetően jogellenesen

Fotó: pixabay.com

Március végén egy kormányrendelet értelmében az önkormányzati irányítás alatt álló szakrendelőket a veszélyhelyzet idejére állami irányítás alá kényszerítették – írja a 444.hu futó rovatában Kunetz Zsombor szakorvos.

Nem kellett sokat várni arra, hogy ezen a szinten is megtiltsák az intézményvetőknek az újságírók beengedését és korlátozzák azok tevékenységét.

Az Országos Kórház Főigazgatóság levelet küldött a szakrendelőknek, amelyben arra kéri az intézményvezetőket, hogy ne fogadjanak újságírókat, forgatócsoportokat és előzetes jóváhagyás után nyilatkozzanak. Mint írják, mindez történik

“Annak érdekében, hogy az oltással kapcsolatos megnövekedett médiaérdeklődés ne akadályozza magát az oltási tevékenységet.”

Valamint arról is tájékoztatnak, hogy az MTVA elkészíti és rendelkezésre bocsátja a szükséges képi információkat azt igénylő sajtótermékeknek.

A Kunetz által írt Röntgen szerint mindez azért is problematikus, mert az információszabadsági ügyeket lefolytatott adatvédelmi hatóság, valamint az ombudsman szerint sem kifogásolni a sajtó zavartalan tevékenységét az egészségügyi intézményekben.

Forrás: rontgen.444.hu

Címlapkép: pixabay.com

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ezeknek üldözési mániájuk van,vagy mi?Az a néhány kép,amit az orbán-tv megmutatott,annak semmi értelme.Az embereknek olyat kéne mutatni,ami üt,amitől abszolut betartanak mindenféle szabályt,ha már a kormány a lovak közé dobta a gyeplőt,az embereknek kell észnél lenniük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Kunetz "Mengele" Zsombor! :-)))))))))))))))))))))))))
justhpeter
@Shikari: Ideje lenne az előkelőség boltban venned annyi előkelőséget, hogy méltón tudd viselni a gazdaállatod bukását. Előkelőség nélkül csak egy senki vagy.
Nessy
@Shikari: Tévedni emberi dolog! Kunetz egyetlen rendelkezést , egyetlen kormányzati intézkedést nem hozott. Arra jelenleg egyetlen embernek van kizárólagos joga, amivel él is.
kissé felnőttem
félnek a butaságaik valóságától a pénzelvonások eredményei jönnek elő
ómió
Ennyire megúnták az álhíreket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.