Ahogy mi is beszámoltunk róla Gyurcsány a parlament keddi ülésén napirend előtti felszólalásában börtönnel fenyegette meg a kormánypárti politikusokat.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szinte azonnal a közösségi oldalán is reagált a baloldal vezetőjének kirohanására, ahol leszögezte, hogy igenis fontos, hogy Magyarország ilyen jól áll lakosságarányosan az oltási tervvel.

Beszélt például a lopásért és más bűncselekményekért 4-5-ször börtönre ítélt apjáról, és arról, hogy nem az a fontos, hány embert oltottak be.

- kezdte bejegyzését.

A kormány jó döntést hozott, jó korán, a többi ország csak most ébredezik. Ennek ellenére “foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel” vádolta meg a kormány tagjait és közölte, hogy “2022-ben vissza fog jönni (!) és nem lesz kegyelem”. A bukott, gyenge gazember fenyegetőzésétől eltekintve ennyit arról, hogy vissza akarna vonulni...

Arról persze nem beszélt, hogy mi van azokkal, akiket az ő vezetésével beszéltek le az oltásról és meghaltak, és vállal-e felelősséget az oltásellenes kampányért, amit hónapokig folytattak. Aljas, hazug politikai bűnöző, le fogjuk győzni 2022-ben az utánfutóival együtt.

- tette hozzá.

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Balogh Zoltán

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Én úgy tudom, Kocsis Máté tulajdonított el kerületében egy házat, átalakíttatta közpénzből. Akkor mégis, ki a bűnöző?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Yoda69: Kínának épül, kínai kölcsön a nagy része, ami után még kamatot is fizetünk Kínának, a saját 100 milliárdos saját pénzünkön kívül.

Tiszta haszon!
verőce21
@kereső: (10:31) Mint írtam fent, "Ausztriában 2004-ben már beszüntette az osztrák állam" a CHF hitelezést, a bankok tisztességtelen haszonszerzése miatt.
Az "állam" szüntette be, érted? Nem a pénzügyi felügyelet amire hivatkozol, hanem az állam, aminek a kancellár az ügyvezetője és a köztársasági elnök a letéteményese. Tehát itt is a miniszterelnöknek kellett volna kezdeményezni a tisztességtelen devizahitelezés megszüntetését!
Erre a mulasztásra nincs mentsége Ferenc testvérnek, amikor még véleményezte is..., akkor főleg nincs! Családok milliói átkozzák ezért.
csak úgy....
@verőce21: téged azért csíplek mert a múlt poblémáit az árpádházig visszamnöleg azonnal fölismered! :) az azért szar,hogy a jelenben támogatásra szorulsz,hogy a tallini és a Mecseki (nagy emmel) "birtokot" fönt tudd tartani ,ami kegyeletböl és emlékezeted óta nagy M ! :)
azon gondolkodok,hogy az ilyen tökkelütötekkel mit kez majd a fidesz jövöre ha megint nyertek és már nem lesz rátok szükség!?
verőce21
@csak úgy...: És ilyen tökkelütöttel mint te, mit kezd most a stasi jogutódja?
verőce21
@Szeparepa2: Kussoljál, bérbeb@szó...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.