Az ellenzék oltásellenességének kapcsán hangsúlyozta az ATV műsorában, hogy az oltásnak nem politikai kérdésnek kellene lennie, habár egyértelműen tetten érhető ez a hozzáállás akár a nyugat irányából a keleti vakcinák felé.

A Mi Hazánk Mozgalom úgy véli, a kormány által bevezetett oltási igazolvány diszkriminatív.

Dúró Dóra: „A Fidesz kormányzása az ország lassú, a balliberális oldalé pedig a gyors halálát jelentené”
Kép:YouTube

A párt elnökhelyettese szerint nagyon súlyos következményekkel fog járni mind gazdasági, mind az emberek élete szempontjából, ha a különböző szolgáltatások ehhez lesznek kötve.

A kormány újraindítási terve következetlen

- szögezte le Dúró Dóra az ATV Start című műsorában. Az elnökhelyettes bírálatában arra hívta fel a figyelmet, hogy a legrégebb óta zárva tartó turisztikai- és vendéglátóipar a mostani úgynevezett nyitáskor még részlegesen sem nyithat ki.

Azoknak az egészségügyi szakembereknek kell véleményt formálniuk az oltások biztonságosságának kérdésében, akik rendelkeznek a megfelelő képzettséggel a megválaszolására

- összegezte.

Szóba kerültek még a 2022-es választások is, amin – ahogy az elmúlt időszakban kiderült – a Mi Hazánk Mozgalom mind a 106 választókerületben önálló jelölet állít.

Az elnökhelyettes ezt röviden azzal indokolta, hogy ők az egyetlen Gyurcsány-mentes ellenzéki párt

A Fidesz kormányzása az ország lassú halálát, a balliberális oldalé pedig a gyors halálát jelentené

- összegezte pártja döntését Dúró Dóra.

Forrás:ATV
Címlapkép:YouTube

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Szeparepa2: Latrinabúvár véresmancsú bolsi szarkupacként ez a "hitvallásod", szarpatkány!? Hagyd abba a bugyogást, elviselhetetlen a bűzöd anélkül is! Dugd inkább a kurva anyádat: neked egy trippellel több, vagy kevesebb, biztos nem számít.
ómió
@Eladott Ország: Már megint az Athina Híradó "archívumában" turkálsz!? Hozzád nőtt, vagy az az efftársi "testhezálló"? Mindegy, csak hazudozás legyen!?
vitriol
Darálós dúró lett a pártjának a megmondó embere, oda gyülekezhetnek a radikális analfabéták, mert dórika szabadidős tevékenysége /darálás/ majd nem hagy nekik olvasnivalót!
Quasimudo
@Eladott Ország: Mi Hazánk Mozgalom! Nem Zsidesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.