Facebookon is megosztotta a felszólalását a DK politikusa, melyről mi is beszámoltunk.

Ezért a járványkezeléséért még felelni fogtok. Mert százak halááért vagytok felelősek. Börtönben lesz a helyetek kormányváltás után! Nincs kegyelem.

-írta.

Na végre! Ezt értik. Ha udvariaskodnak, azt nem, mert nincs mivel. 

-írta egy kommentelő.

Forrás:Facebook/Gyurcsány Ferenc
Címlapkép:Facebook/Gyurcsány Ferenc

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Tárgyilagosan!
.
A felcsúti nemzetvezető vessen magára amiatt, mert a rendszerváltás reménységeként elszaladt vele a dakotaló, megízlelve a hatalom, és pénz ízét
.
Nem kell ragozni, de Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök véleménye egybehangzó a róla szóló film magyar változatában elhangzottakra, amely több nyelven megjelenhetett
.
---- "Hallo, Diktator" - Orbán, az EU és a jogállamiság
www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&t=3640s
.
Ahol elhangzik az 1,0012-nél, hogy
.
""" Olyan embereket mint Orbán ben lehet szépszavakkal megállítani."""
---------------------------------------
.
Amiatt sem, mert örök riválisa karaktergyilkolása után megnyerve a "csatát", egy muk nem hangzott el arról, hogy alkotmányozni szándékozik, felesküdve a Magyar Köztársaság alkotmányára!
.
És első rémtette volt a Magyar Köztársaság alkotmányának a kiherélése, amely
Élt: 1989.10.23 12:00:00-tól 2011.12.31 23:59:59-ig..
-------------------------------------
.
Arról nem is szólva, hogy az un. ÚJ ÁLLAMÁVAL szembemegy a XXI. században már elvárható értékekkel!, kitolva azok vele és az országgal is, akik minden álmát szentesítették, ezzel valójában minden felelősség az övé a rendvédelmisek szolgálati nyugdíjától az egészségügyisek szolgálati jogviszonyán át, az egyetemek alapítványosításával, stb., stb.!
-----------------------------------
.
Az az elképesztő/szomorú hogy legnagyobb vesztese ennek az ámokfutásnak az ország, az őfélesége felelőssége elvitathatatlan!
.
Pokróc
@Szeparepa2: Most komolyan ? Irtál 1 regényt róla hol sohasem voltál ?
Pokróc
Én nem voltam az biztos és ezért semmt nem tudok róla ,más + hol volt hol nem ,pont lexarom . @Szeparepa2:
Pokróc
@Szeparepa2: Kiléptem ! Lemerült a pc aksi . Minden jót !!!:)))
rokker33
Veled együtt fecókám Veled együtt!!A nép még nem felejtette el a 2006 os esetet, hiába tagadod te is hazaáruló vagy!
rokker33
@Pegero: normális lenne csak többet ivott a kelleténél. Majd kijózanodik oszt rájön, hogy hülyeséget beszélt..
rokker33
@Szeparepa2: Akkor sem kell az igazukért kiálló emberek szemét kilőni. Már 2006 ban sem működött igazán az a kurva nagy demokrácia...És most nem a romboló csürhét védem, hanem az ártatlan járókelőket ,akiket a rendőrök megvertek és erre Gyurcsány adott utasítást...
rokker33
@Szeparepa2: Ja és nem tudta senki erre a cigányra fogni hogy 2006 ban ő csinálta a balhét. Erre Gyurcsánynak lett volna felhatalmazása,hogy kiderítse, de senkit nem vontak felelősségre. Akkor most mivan??Nem hazaáruló Ő is és még miniszterelnök akar lenni !!A kurva édes anyját!!
human
Nagy politikus ez a Ferenc. Tud nagyon buzdítóan beszélni, de néha nagyobb lendületet vesz az indokoltnál. Bár szóban az ellenzék elszámoltatást ígér (mert elég nagy igény lenne rá), de több okból kétlem, hogy sor kerül rá:
1. Orbán számára nincs olyan, hogy B terv. Mindent csalási módszert bevet amit csak tud 2022-ben a győzelemért.
2. Ha győz is az ellenzék 2/3 kellene a hatékony elszámoltatáshoz. Na ennek is elég kicsi a valószínűsége.
3. De tegyük fel, hogy 2/3-al győz az ellenzék. Fel kellene vállalniuk, hogy ők is a fidesz eszközeivel élnek. Azaz visszamenőleges törvénykezés és társai. Annyi korrupciós ügy van, hogy arra külön új állami szervezetet kellene létrehozni. Ekkora Orbán és családja feltehetően már egy keleti országba utazott határozatlan időre. Őket is valahogy rá kellene beszélni majd, hogy hazajöjjenek és leüljék a büntetésük. Ez olyan komplex és erőforrás igényű feladat amit kétlem, hogy megvalósítanának. Márpedig pont erre lenne szükség különben jön egy új Orbán és az is szétlopja a haverjaival az országot látva, hogy úgysincs következménye soha semminek ebben az országban.
rokker33
@Pegero: Én Gyurcsány ra értettem hogy részeg...
rokker33
@Shikari: vagy csak szimplán hülye :D A sok csövesbor megártott fecónak xD xD
rokker33
@Shikari: Akkor még volt ahhoz esze hogy az ártatlan emberek közé lövessen !Az itt kommentelők akarják nekem megmagyarázni,hogy 2006 ról Orbán tehet. Ha tényleg ő volt a felbújtó,akkor Fecó miért nem záratta börtönbe?Miért nem indult nyomozás??Érdekes hogy az igazi elkövetők neve örök homályba veszett...De lényegtelen nem bízok már meg egy hazug zsidóban...
Aki Én
@rokker33: Baszki, te tényleg 2006-nál tartasz? Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a világon MINDENHOL használnak gumilövedéket, ahol a felbujtott tömeg autókat gyújt fel, megtámadja a rendőröket, elfoglal egy köztévét, kirabolja a büféjét, tankot köt el és a tömegbe hajt vele, rettegésben tart egy komplett fővárost...

,,Ha tényleg ő volt a felbújtó,akkor Fecó miért nem záratta börtönbe?"

És orbán Gyurcsányt miért nem záratta börtönbe? Nem volt elég a 3 kétharmados felhatalmazás?
És, hogy a fideszesek éleslőszert használtak volna???
Használd az eszed, ne várd, hogy orbán színt valljon.
verőce21
Fletó, akit eddig csak azért nem lehetett köztörvényes ügyei miatt rács mögé küldeni, mert mentelmi joga van?
Mert az ügyészség sorozatosan megtagadja ügyében a nyomozást, és az elkövetett adócsalások és bűncselekmények időközben elévültek?
ómió
Nem tudta tovább fékentartani a bolsi vulgárbarmot. Előtört a demokrata jelmezből! Tőrőlmetszett efftársaknál, úgy mondják, ez gyakori!
simmering73
Börtönbe minddel. Nem csak a járványkezelés, hanem az emút tíz év miatt is. Aztán majd az itt örjöngő illibernyákok is elcsöndesednek.
NKF
Tény!Az elmúlt 30 év legkártékonyabb politikusa ez a fasz!Igaz nem sokat rúgott labdába,de
elég is volt!A követői ezek a kis buznyákok,nem veszélyesek.Majd kíváncsi leszek a nagy
előfosásra!
jesz
nem néztem meg a videót(sem), Gyurcsány említette, mikor is lesz a mostani hatalom megbüntetve?...mert Orbán nem tervezi a buktát...sőt még egy évtizedet gondolt magának..

Tehát addig várni kell..igaz akkor már Gyurcsány is reszketőkezű nyugdíjas lesz.
rokker33
@Aki Én: Azért nem zárják egymást börtönbe, mert amúgy cinkos társak!Ilyen egyszerű. A rendőrök meg kiélték a beteges kisebbségi komplexusaikat és ütötték még az ártatlan embert is!Ja és mindenhol használnak gumilövedéket az igaz, de szakszerűen és a civil embereket nem fenyegeti veszély! 2006 os év Magyarország és európa szégyene! Ezt Gyurcsány nem mossa le magáról soha.
rokker33
@sgl: Azért nincs elszámoltatás mert ezek ketten egymás malmára terelik a vizet.Ennyi. Ami 2006 ban történt az nagy szégyen Magyarországra nézve és az európai unión belül sem történt még ennyire brutális rendőri túlkapás. Hogy Orbán hibás. Az egészen biztos, de Gyurcsánynak az öszödi beszéd után lekellett volna lépnie a színpadról és másnak átadni a stafétabotot!Nem kellett volna tovább színészkednie!Ezért bünös ő is!!
verőce21
@Szeparepa2: Kussoljál bérbeb@szó...!
Rockxy
hát ja.
az egész parlament bevonul a sittre.
pécsi
A SZEREPAPA NEVŰ MOCSKOT KÉREM TÖRÖLJÉK A FÓRUMRÓL! ő EGY ELMEBETEG, ilyen stílus megengedhettlen ! Érdemes lenne az IP cím alapján a belügynek lépnie !
Clavigo
@pécsi: .." a belügynek..."... Te is házmester voltál fénykorodban ?? Vagy társadalmi együttműködő,,mint a Zsírmore ?
Csizmás Kond
Inkább csak beszipózott...majd elvonóra került mert már a szervezete sem bírja a marhaságait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.