Magyarország példájából az látszik, hogy a bátor, építkező kormányzás hozhat eredményeket – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője szerdán.

A Fidesz-KDNP szerint bátor, építkező kormányzás zajlik Magyarországon. Világrendszerváltás közepén vagyunk.
Fotó:EchoTV/YouTube

A politikus a XXI. Század Intézettel közös konferenciasorozatának első, Európa mi vagyunk című online rendezvényén azt mondta, hogy az elmúlt év a koronavírus-járvány elleni küzdelem jegyében telt.

Nem Brüsszel védte meg az embereket, hanem a kormányok tettek így. Az Európai Unió sem a helyzet előrejelzésében, sem pedig a kezelésében nem tudott eredményeket felmutatni

- jelentette ki Hidvéghi Balázs.

Az Európai Néppárt elveszítette iránytűi szerepét; nem erős közösség benyomását kelti, hanem sokkal inkább önfeladó, sodródó alakulatét – hangoztatta, hozzátéve, hogy főként ebből fakadtak a viták a nagyobbik magyar kormánypárttal, a Fidesz ugyanis nem sodródó.

Fontos, elsősorban világnézeti kérdésekben az Európai Néppárt nem nyerte meg vagy akár kikerülte a vitákat. Folyamatosan "területfeladásba ment bele" a hagyomány, a kereszténység, a kultúra témájában

- mondta.

Hidvéghi Balázs szerint az új baloldali ideológia, amelyet rendkívül erőszakosan, arrogánsan próbálnak mindenkire rákényszeríteni, elveti a tradíciót, ki akarja iktatni a vallást. Érték- és támaszmentes megközelítés ez, amely mindent viszonylagossá tesz – fűzte hozzá.

Nagy nyugat-európai országokban a jobboldal nem száll szembe ezekkel a törekvésekkel, inkább enged nekik. Az új baloldali ideológia alapvetően szabadságellenes

- vélekedett a politikus.

A Fidesz azért hagyta ott az Európai Néppártot, mert lehangoló az európai jobboldal állapota

- jelentette ki Hidvéghi Balázs.

Köszöntőjében Schmidt Mária, a XXI. Század Intézet főigazgatója azt hangoztatta, hogy a közép-európaiak rendelkeznek valamivel, amivel a nyugat-európaiak már nem: van víziójuk, tudják, milyen jövőt akarnak.

Európa mozgásban van, amelyet csak felgyorsított a koronavírus-járvány, főleg azon ellentét miatt, amely a felelős nemzetállamok cselekvőképessége és az elszámoltathatatlan föderális szint nehézkessége között feszül

- hangoztatta Békés Márton, hozzátéve:

világrendszerváltás közepén vagyunk.

Forrás:MTI
Címlapkép:EchoTV

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez a nézés. Majomnak értelmes, embernek hülyébb mint a majom.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ez a nézés. Majomnak értelmes, embernek hülyébb mint a majom.
Nessy
Kereszténység, kultúra, tudja ez a jótét lélek milyen fogalmakat emleget! Valamikor erre mondták, hogy "öndicséret büdös". Hát itt erősen bűzlik valami.
gina
Ezek az elmebetegek el is hiszik amiket összezagyválnak??? leépitő kormány semmi több, amihez nyúlnak az minden rohad,, emberek százai halnak meg . ez a kormányzás igazi eredménye...legaljasabb szemét kormány ami létezik
human
A bátorban egyetértek. De nem fogtok mind felférni a NER repcsijére ha eljön az idő.
human
@human: ... akkor majd elinal a bátorságotok.
voltmárjobbis
Hidvéghi Balázs hány millát kapsz orbántól, az orbáni ige hírdetésedért?
voltmárjobbis
@simmering73: ma 22:12 Nem kéne sértegetni a majmokat ezzel a fideszes balfasszal összehasonlítva
Bocsi, csak vicc, csak vicc!
voltmárjobbis
@Nessy: ma 22:27 szájer, mint keresztényi kultúra?
csipetke
Bátor építkező kormányzás Magyarországon?Na akkor szólhatna a gazdájának,hogy fölfelé szokás építkezni,nem lefelé,mert orbánnal már elértük a gödör alját,má' nem kéne tovább ásni. Egyik kormány alatt se álltunk ilyen hátul Európa országai között.Aztán,hogy azért hagyták ott a néppártot,"mert lehangoló az európai jobboldal állapota"- meg aztán leginkább azért,mert szóltak,hogy el lehet takarodni. Nem is kéne fidesznyákokkal készült riportot olvasni,mert siralmas,hogy mennyit hazudnak..
voltmárjobbis
Elfogadták az Alaptörvény módosítását, az anya nő, az apa férfi.
És mi van azzal a családdal, ahol anya a nö, apa a férfi, de az apa meleg? Az milyen család?
Például szájer apa és meleg, felesége handó tünde az Országos Bírósági Hivatal (OBH) első elnöke, akiről nem tudjuk mióta tudta, hogy férje meleg.
Ez milyen családnak minősül az orbáni Mo,.on?
Gazella
Ország rombolók vagytok nem építkezők, szarháziak!!
nezelodo
Teszik néhány szerény megállapítása. A fidesz elhagyta a néppártot... Ja kivágták mint a macskát, dolgát végezni.
A bátor építkezés? Húha! A cigány vak lova és az útban lévő fal esete a ugrik be inkább ennek kapcsán. Persze ők tudják, és mondják ibolya szerényen.
justhpeter
Csak szólok: ez a Balázs gyerek megint kiszabadult a zártosztályról.
Béla333
Maffia kormányzás!
Az van nálunk, hazaáruló bűnözők vezetésével!
Börtönbe való mind!
kereső
Azaz!! Igy van- bátran loptok, csaltok, hazudtok.Eltulajdonitjátok az országot. Már nem csak az anyagi javait- a közvagyont, hanem a szellemi vagyont is kisajátitjátok.(MTA, egyetemek). Most már ott tartunk, hogy Magyarország csak egy üres burok- mert a vagyon az már mind a orbán&Co. tulajdonába került.
nezelodo
@Shikari: Van amiben egyetértünk, én sem szeretem a másággal való hivalkodást, de létezik, és nem kaptam agyvérzést miatta, a vezető pártnak sincs baja velök, még házon belül sem, csak minket hergelne... Ja ha minden fekete, haza? Mi lesz akkor a magyar focival? Vagy arra nem vonatkozik, csak a szomszéd lány idegennek kikiáltott férjére? És mi lesz a hazatelepített félvér indián, mesztic magyarokkal?
nezelodo
@Shikari: Szülőfalum a török megszállás alatt kissé átalakult, a családok fele Török vezetéknevü, buzgó katolikusok. A falu 12. századi apátságát is egy török alapította, akinek a leszármazottjai a későbbi uralkodóink ismert rangos udvari emberei lettek, pedig "idegenek". A korábbi négy település nevéből amelyből a mai alakult, három török név. Ott senkinek sem jut eszébe, idegennek nevezni egymást. Remélem nem maradtam le semmiről, bár a környezetemben megforduló romák viszont bőszen cigányozzák egymást.
csak úgy....
@Shikari: nem tudom,hogy a te családod kivel-mivel keveredett de azt látom,hogy a kultúrád erösen hanyatlik,nem beszélve az értelmedröl,fölfogó-befogadó képességedröl.
Nessy
@nezelodo: A Kárpát medence mindig is egy olvasztó tégely volt. Azért, ha emlékeim nem csalnak mi sem voltunk igazán "őshonosak" a honfoglalás idején! Ez a "mi magyarok"," ti magyarok" , népnemzeti megosztás a hatalomnak az érdeke! Oszd meg, és uralkodj! Már lassan elemeire esik a lakosság. Lehet gyűlölni a szomszédot, rokont, barátot, kollégát, bőrszín, vallás,nemi identitás, szeme színe miatt, addig sem veszi észre, amikor kilopják a feje alól kispárnát.
ómió
A tíz év alatt duplájára emelkedett átlagbér ezt bizonyítja!
kereső
@sgl: Ez a "genetikusan alattvalók" hibája, a PBK-tól kezdve, az összes értelmiségin, és tanult /irástudókon át mindannyiunké.
Qqberci
Bátor, szégyentelen lopás zajlik, kifosztják az országot...
nezelodo
@Shikari: Na ami a cigányokat illeti sok még nem illeszkedett be, csak felforgató, munkakerülő, de óvatosan azért a kihangsúlyozással...
Azért a színmagyar színes focistákat valahogy elfelejtetted megemlíteni, meg a hatalomnak kedves sárga tesókat is egyetemestől, na meg a keresztényüldöző türk népcsoportot is. Már teljesen összezavarsz melyik amit kedvelnem kellene a színesek és a muszlimok közül, és melyik amit nem! Jó lenne tisztán látni, ha meg naponta nem változna a lista még az is biztonságot jelentene! Nem szoktam hozzá, mert a fater sem rukkolt elő vele soha, hogy hol talált egy egy elejtett testvért nekünk.
solidedge
Valóban világrendszerváltás van. Most söprik ki a Fideszt Európából.
Nessy
@nezelodo: Segítek! A kormány keresztényüldözőit, fizető migránsait, dísz cigányait, hitelező kommunista rendszereit manapság "kedvelni kell"!
csak úgy....
@ómió: az infláció szintén ! szóval az + /- = 0
ómió
@csak úgy...: 100% inflációt delirálsz, vagy "csak" a bolsi hazugságlexikon a "hivatkozási alapod"? Ideje lenne ébredned a bolsi delíriumból! 100%-ot még az ebben világbajnok Bokros efftársad se tudott produkálni!
csak úgy....
@ómió: tehetek én róla,hogy te idióta !?
namihami
Kisvasút-építkező. Stadion-építkező. Kastély-építkező. Szálloda-építkező. Lélegeztetőgépgyár-építkező. Család-építkező...
És még oldalakon lehetne...
Aki Én
@ómió: Jókedvem van, mert végre kisütött a nap. De süssön ki a te fejedben is, ezért most önzetlenül, felebaráti szeretetből segítek neked, ne süljön rád a legbutább, leghazugabb jelző.
Már ha nem késő.
Persze, ha lenne alapvető emberi igényed a valóságra, akkor talán még te is megtalálnád a neten a valós információkat. Mert ha valaki csak orbáni médiát figyel, akkor totál elbutul.
Erre te vagy az egyik ékes bizonyíték.
Na, figyelj:

www.azenpenzem.hu/cikkek/kiderult-mekkora-kamu-a-nyilvanossagra-hozott-atlagber/7521/

www.penzcentrum.hu/karrier/20180919/netto-217-ezres-atlagfizetes-nagy-kamu-a-legtobben-ennel-joval-kevesebbet-keresnek-1070308
tudode
Több bibi van abban az építkezésben, ahol nincs aki az államigazgatásban színre, szagra, felekezetre való tekintet nélkül megvonná a bizalmat, azaz kívül tágasabb, akik nem tudnak ellenállni a kísértésnek, mivel a Fides-sel, amely jelentése többek között
.
dictzone.com/latin-magyar-szotar/fides%2C%20fiducia
.
becsületesség, hitelesség, hit, eredmény, és egy csomó olyan tulajdonság, amely szinte minden szinten hiánycikk, mivel az öndicsérettől olyan penetráns szag lengi be az orzságot, amely az elviselhetetlenség határát súrolja, ami a nemzet pecását, a felcsúti nemzevezetőt, és a nemzethy házmestert illeti!!!
.
Becsületükre, vagy mijükre váljon az, hogy az egyetem padjaiból felállva, mint a kaméleonok váltogatják színüket: liberálisból polgári, illiberális, ki tudja még mi következik az igazi liberálisok(k) után, amit érdekük úgy kívánja
.
Lássuk csak:
.
---- liberális
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow&t=19s
.---------------------------------
.
Rásütthetne már a nap egy olyan rezsimmel, amely van amiben liberális, szociális, radikális, mint egy normálisan gondolkozó állampolgár!
nezelodo
@Nessy: ma 10:50. Bocs, de nem csináltál kedvet, hogy keblemre öleljem őket, ezt az örömet meghagyom a Viktornak, Európában úgyis kevesen vannak akik szóba állnak vele, ezért kóricál folyton arrafelé...
Nyírfa
No nézzük ezt a magyar európát, amely éppen egy világrendszer-váltás közepén leledzik. Gazdag ország? Nem, szegény. Szabad ország? Nem, elnyomó. Felvilágosult ország? Nem, feudális szellemű. Európai ország? Csak földrajzilag. Civilizált társadalom? Nem, fejlődni nem akar, az ezeréves múltjával henceg, azok hagyományai szerint akar élni. Van valami, amiben fejlettnek mondható? Nincs.
De magát tartja az új Európának. És világrend-csinálónak.

Utolsó kérdésem: Beszámítható? Nem.

Hajlandó ez ellen tenni a nép? ?? ?? ??
Nessy
Hídvéghi, ha már Világrendszer váltásról" ábrándozol, Jussanak eszedbe a költő szavai: "Ne nézz, ne nézz hát vágyaid távolába, egész világ nem a mi birtokunk...( Vörösmarty)
zsupumi
Kedves hidvéghi ! A fidesz azért hagyta ott a néppártot, mert tudta, hogy úgyis kirúgják őket. Magyarországról meg csak annyit, hogy egy centivel sem vagyunk előrébb, mint 1989-ben. Nézzen körül a magyar falvakban és a szomszédos osztrák falvakban. 1989-ben egy gyári munkás minden évben eltudott menni a családjával a balatonra fillérekért a SZOT üdülőkbe. Próbálnák ezt ma megtenni. Létrehozták a lakosság 20 % elittjét, a maradék 80%-a meg máról hónapra él. Mit vett be, mielőtt ezt a sok sületlenséget elmondta ?
nezelodo
@Shikari: "A cigókkal mit óvatoskodjak? Nagy részük senkiházi."
Jaj ne túlozz, a Dr. Flóri is közéjük tartozik, az 1.6 milliárd eltapsolt adóforintunkkal? A többi meg azért jól jön a krumpliosztáskor. (persze ne csak Flórin verjük el a port, hogy senki nem ment el az osztálytársai közül az érettségi találkozójára, mert nincs érettségije, így járna annak a kisvárosnak az eü. intézményvezetője is a hamis érettségi bizonyítvánnyal, meg a több mint kétmilla havi fizetéssel együtt, akinek a város FIDESZ-es polgármester az élettársa)

Azért az óvatosság, mert láss csodát, nálunk a romák többsége a jobbikos polgira szavazott, és elküldték a lecsóba az előzőt, végre. Mivel van még munka is, többségük dolgozik. Van olyan cigány kisvállalkozó ügyfelem, hogy örülnék ha a nagy fehér honfitársaimban is úgy megbízhatnék mint benne.
Tudom hogy nem mindenütt van így, de az elmúlt évtizedben nem épült fel a Híd a Munka Világába nekik, hogy átkelhessenek rajta, és nem csak a híd hiányzik, hanem a beígért munkahelyek, és az azt megelőző képzések is.
Kormányzati jóváhagyással az erre adott pénzt pedig ellopták.
Szóval van itt még tennivaló, és ne felejtsük el, hogy akár tetszik akár nem, ők is magyar állampolgárok. Ha szavazáskor fontosak nektek, ahogy fejedelmi többesszámban fogalmazni szoktál, akkor a mindennapokban sem kell egy "fontos" ember ismerete után mindet elítélni.
gina
Nesze te szemét kormány ez a szuper kormányzás és van pofátok kijelenteni milyen jók vagytok, fohadt tolvaj népirtó banda, szegény ápolók orvosok nem irtam volna alá a helyükben "Sok ápolónak több tízezer forinttal csökkent a bére, miután aláírták a szolgálati jogviszony-szerződést "
nezelodo
@Shikari: Nem venném el a munkád, de élvezem hogy kerülgeted a neked kényes témát, de nem nagyon sikerül. A tényekkel persze nehéz lenne vitatkozni, ezért kifarolsz.
Gauntlet
építeni nektek kéne bizonyos fát, sámli nélkül !!!
Gauntlet
@Shikari: remélem te fizeted a kínai egyetemhez az 540 milliárd forintot !
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 06:32
Szar életed lehet.Terrorizálnak a buzik,megerőszakolnak a migráncsok,ráadásul ennek a hidvéghinek a seggét is fényesre kell nyalnod.
kulabombaafityiszre
Az a baj kancsal maris,hogy nektek egy víziótok van átültetve az életbe, ez pedig a pofátlan lopás,a nyugat európaiaknak meg az idióta vízióktól mentes kényelmes jó élet.
Peller Anikó
@csak úgy...: 10:53, mondjuk a nyugdíjak semmi esetre sem + /- = 0, mert azok kb felét érőre csökkentek. A tecsóban már 100 forintos csirkecsontot, csőrt, körmöt és lassan már fosztott csirketollat is lehet kapni, hogy a nyuggerek se dögöljenek éhen azonnal.
nezelodo
@Shikari: Tudod, van egy vicc, amikor a tarka tehén lepődik meg... hamarosan megeshet a nagypolitikában is. Megértem, hogy zavar, hogy van aki ismeri a környezetében zajló dolgokat, (és esetenként még többet is lát), és egy pici szeletét szóvá is teszi, de tőlem azt csináltok amit akartok és mellékesen meg is éltek a "véleményetekből", de én nem nem állok be mocskolódni a két pszichopata hatalommániás egyike mögé sem, (van munkám bőven, itt csak pihenve elszórakozok a görcsötökön, ami átragadt rátok a megbízóitokról).
Mellesleg egyetlen cáfolatot sem tudtál felhozni ellenérvként. Lehet, hogy ez megkérdőjelezi a trollfarmotok létjogosultságát is.
A feltörekvő politikai csoportok hitelessége sem hat meg, mert volt amelyik aspiránssal két évtizede még a bíróságon találkoztam, mint elkövetövel, de mára már nemzetmentővé nemesült.
Fel sem húzom magam azon a sok sületlenségen amit "Bivalybasznád" tudatlan lakóinak szántok, mert azok el is hiszik az utolsó utcamacskával bezárólag. Ettől még a sorsuk a rendszerváltás óta egy hangyányit sem változott, ugyanolyan nyomorultak, ráadásul ugyanazok hangoskodnak a falu élén, (a volt párttitkár vagy a gyerekei, de már az első sorban ülnek a templomban, hogy hitelesek legyenek. Megtehetik hiszen az ország vezetésében is ez történik).
További sikeres ész osztást kívánok, remélem folyamatosan töltik fel a fogyó, osztandó készletedet.
ómió
@csak úgy...:De miért kell a saját idiotizmusodat (még a körülötted történteket se veszed észre) rám hazudnod? Úgy az "efftársi"!?
kissé felnőttem
Hidvégi kdmp -s létedre a leghazugabb vagy a mocskolódással hazudozással, hogy akarsz te a mennybe kerülni rosszabb vagy az országra nézve mint 100 anarhista. tudd meg Algéria hogyan harcolta ki a szabadságá,t fűggetlenségét: ne várjatok erre mert az sehová nem vezet max mehettek a bőrtönbe évtizedekre ezzel számolj.
ómió
@Aki Én: Már te is (mint Eladott Ország efftársad szokott) a "tudományos" hazudozással jössz? De legalább ezeket is Korózs efftársatok "narrálja"? Mert különben - nyilván - semmit nem ér! Itt van ez a KSH, amelyik 10 éve megállapított egy átlagbért, ami rendben, majd 10 évvel később egy másikat, ami meg "kamu"? Csak, mert nem "píszí", vagy mert nem az "efftársi kormányzásotokra fényesülő csillag" az eredmény? ( Amit egyébként még a főnökötök szerint is "elkúrtatok".) Nem a nap süt a te fejedben, hanem a hülyeség, bármilyen, az "Athina jelentéshez" hasonló baromságot is linkelsz ide! Vagy az itt is bizonyított elbutulásod az állandó "Athina Híradó" figyelésed bizonyítéka? De akkor meg miért kell rám próbálni hazudnod ugyanezt "Orbán-médiailag"? Be vagy rá állva?
kokopelli
@kissé felnőttem: ...egy darabig megpróbáltak a nyugati keresztény-demokrata blokkhoz ragadni,de azok
leß@rták a volt komcsikat! Lásd. H.Kohl hűvös viselkedését,és a bajorok hideg tartózkodását,u.i. a CDU és a
CSU nem akarta magát égetni! (;-))
Aki Én
@ómió: ...te, elmerozzant balfasz. Hogy lehetsz ennyire buta ánuszlakó?
kissé felnőttem
@kokopelli: a 89-es határnyitást akarta kihasználni a saját részére, meg ugye volt egy családbarát Bm miniszterük Horváth nevü akitől hallotta az oroszok hazaküldését ezt is ugy állitotta be hogy a saját bátor fő műve, egy ideig hitték is az emberek. 200 hazugságát összeszedte itt valaki , de a diktátor videó az ütős lett 1óra 29 percel. csak a tokaji szőlöire nem tért ki a tőbbit érdemes megnézni.
ómió
@Aki Én: Ezt üzened az elmeosztály munkásőr tagozatáról, bolsi fajgörény!? De legalább a böszmeszart töröld le a képedről!
RonaGyuri
bátor? bizonyos szempontból az, de inkább pofátlan klientúra-építés folyik! =))
folt
"bátor, építkező kormányzás zajlik Magyarországon" kínai hitelből orosz befolyásoltság alatt

"Világrendszerváltás közepén vagyunk." Ez szuperlatívuszként hangzik egy akkor paraszt szájából, mint Hidvéghi Balázs.
Inkább országrendszerváltás közepén vagyunk. Ami felé haladunk az egy posztkommunista-újnáci-félfeudalista, keleti zsarnok népirtó keresztényüldöző hatalmaknak kiárusított rendszer, amit egy magát királynak képzelő hatalmába beleőrült sunyi paraszt vezet.

És ez volt a rövid verzió. A kvintesszencia (ezzel nem az ötödik elemre utaltam természetesen)
Béla333
Hát kell bátorság ennyit lopni! Bízni abban, hogy ez a helyzet örökké így marad!
Vagy nem is bátorság kell ebben bízni, hanem csekély ész?!
kokopelli
@kissé felnőttem :Nyugato nagyon jól ismerik a Zorbán dolgait,az összes róla készített nem éppen hízelgő
filmei miatt! Hiába vigyorog állandóan! Még azt a filmet is,amiben a bajor parlament elnökasszonya nem fogad-
ta,és a Petikével a müncheni piac "talponfekvőjében" állva söröztek! Amióta "net" van minden látható! (;-)))
Madácsi Pali
Eről a bátorságról egy vicc jutott az eszembe. A egy cigány lókupec árulja a vak lovat. A vevő figyeli a ló mozgását az udvaron, köz en a ló neki megy a falnak. Te cigány, ez a ló vak! Ej tens' uram, nem vak ez hanem bátor.
Gauntlet
@Shikari: aztán miért? egy magyar egyetem se kap ennyit !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.