Elhunyt 272 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 22 681 főre emelkedett – közölte a koronavirus.gov.hu.

Alig csökkent az elhunytak száma a tegnapi gyászos rekord után
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Eddig a legtöbb halottat tegnap, a lépcsőzetes nyitás első napján regisztrálták.

Folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 2 608 084 fő, közülük 1 077 947 fő már a második oltását is megkapta. 4 814 új fertőzöttet regisztráltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 698 490 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.

A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 419 765 fő, de az aktív fertőzöttek száma is már 256 044 főre emelkedett. 11 663 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1 337-en vannak lélegeztetőgépen.

Forrás: koronavirus.gov.hu

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Pedig most nem volt adattorlódás. Nem baj, majd nyunyóka ezt is fapofával elmagyarázza a 300 forintos budiforradalmároknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@levarosbukta: Sajnos tudja mindenki. A nyitás egy óriási baklövés még.
levarosbukta
@division: EGy napig sem volt lélegeztetőn szegény, két tizenéves gyereket hagyott hátra! :(
gina
Miért is csökkenne, azért mert egy elmebeteg diktátornak fontosabbak a focimeccsek meg a stadionjai, mint a kórházak és emberek egészsége,, de ezért fizetni fog az a szemét a sleppjével együtt, a nép nem tür tovább...
ómió
@namihami: Na, már a kijáró disznó felismerése se megy néked, onnét az elmeosztály munkásőr tagozatáról, ahol vagy!? Pedig, ha tükörbe nézel, kvázi azt láthatod, csak most ápoltként! Azért kompatibilis az agya azzal, ami valaha neked is volt, csak azóta az efftársiasságod már felemésztette! A bolsevik "intelligenciádat" meg megtarthatod! Nekem jól se állna! Az a "szűz" efftársi hazudozás maga!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.