A politikus elképesztő történetről számolt be. 

Nagyon aljas szorit osztott meg Hadházy Ákos egy roma család és egy polgármester konfliktusáról

Fotó: Hadházy Ákos/Facebook

Hadházy Ákos szerint egy nagyon "aljas járványügyi intézkedés" történt a Baranya megyei Kisvaszaron.

"Egy mély szegénységben élő roma család konfliktusba került a polgármesterrel Kisvaszaron. Ezután a polgármester lefényképezte őket, amikor a POSTÁS AUTÓHOZ kimennek a HÁZUK ELŐTT az utcára, majd a rendőrségen feljelentést tett a karantén szabályok megsértése miatt. A rendőrség 22 perc alatt(!) a helyszínen termett és az összes családtagra kirótt 50-50 ezer forint bírságot, mert kimentek a házuk elé. A család elmondása szerint akkor még nem is tudtak arról, hogy karanténban lennének. A büntetés UTÁN érkezett a piros matrica, amit amiatt kaptak, mert látogatóban voltak egy később fertőzésgyanús családnál (százával hallottam példákat, amikor a határozat már a karantén lejárta után érkezett meg valahová)"

- kezdte a politikus a posztját a közösségi oldalán.

Kiderült az is, mi volt a konfliktus forrása: 

"A család bűne egyébként: fel merte emelni a szavát amiatt, hogy a romák felemelésére szánt pénzek tekintélyes részét ellophatták (amit eddig tudok az ügyről, az alapján bizony el is lopták). Így az ő házuk felújítására már NEM JUTOTT PÉNZ, HIÁBA DÍSZELEG a falon az EU-s tábla és hiába íratták az önkormányzat nevére a házukat. A részletekről hamarosan be fogok számolni, nagyon csúnya és szomorú történet és sajnos egyáltalán nem egyedi."

Hadházy szerint a helyi és országos hatalmasságoknak pont az a jó, ha a romák nyomorban maradnak, mert olcsó munkaerőt és könnyen megszerezhető szavazatokat jelent nekik.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Hadházy Ákos/Facebook

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Tiszteletet érdemel Hadházy Ákos amiatt, mert nem volt hajlandó egy olyan pártnak a tagja lenni, ha jólemlékszem a trafikmutyi óta, amely közjogilag érvénytelenül, törvényesítetten több kárt okoz saját hazájának, mint a rendszerváltás óta bármely rezsim!
.
Minden jel arra utal, hogy a kisfalvak félretájékozott választói, és áttételesen az ország vámszedői tartják hatalmon azt, aki vesztébe rohan, rövidesen magával rántva a saját országát is, mert ez a pálya nem pálya:
.
---- A Fideszre szavaztam, nem arra kellett volna?
www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs&t=28s
-------------------------
.
Más jellemző
.
----- Fideszes vagyok, mert onnan kapok pénzt 24.hu
www.youtube.com/watch?v=bzefpynq7iU&t=5s
------------------------
.
A felcsúti nemzetvezetőt nem a szürkülő szemeiért adnak bazi nagy X-et, hanem a tudatlanság, a lét a tét miatt, és azok tartják hatalmon akiknek van az pénz, nem úgy a demokratikusan megválasztott felcsúti polgármester
.
------ „Az én gyomrom még ennyi pénzért se” – Felcsút volt polgármestere Orbánról, Mészárosról és az LMP-ről
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/az-en-gyomrom-meg-ennyi-penzert-se-felcsut-volt-polgarmestere-orbanrol-meszarosrol-es-az-lmp-rol-89480
----------------------------
.
Remélhetőleg kevesebbje van a politikai szélhámosnak előre, mint hátra, aki nem ismer se Istent se embert, ha a hatalma megtartása és a lközlévé bekebelezhetősége a tét!, a nmezethy cinkostársak segítségével!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Horizont: Összekevered a hatósági karantént a korlátozásokkal.
Gyurka80
@Eladott Ország: Kanadai hírlap marha hiteles forrás.
Gyurka80
@Horizont: Olyan sok volt a segély, hogy az egész családnak ki kellett menni a postásautóhoz?
Gyurka80
Ez a hülye szarházi hisz ezeknek: "hiába íratták az önkormányzat nevére a házukat."
csak úgy....
@Gyurka80: te egy szóra sem érdemes buta pötsch,akit azért fizetnek,hogy ellenzéki politikusokra köpködjön! sorostól egy lyukas garast sem kapnál, mint anno orbán és társai, téged fölösleges tanítattni..
Gyurka80
@csak úgy...: Te elhiszed, hogy "valaki önkormányzat nevére íratja a házukat "?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.