Az évi 120 milliárd forintból működő "közmédia" nekiment egy osztrák újságírónőnek.

A sajtómunkatárs "bűne" az volt, hogy kérdéseket merészelt feltenni a Fidesz EP-delegációjának a budapesti Orbán-Salvini-Morawiecki találkozóval kapcsolatban. 

Arra volt kíváncsi, hogy  a budapesti találkozón Matteo Salvinin és Mateusz Morawieckin kívül miért nem voltak ott a francia Nemzeti Tömörülés vagy az Osztrák Szabadságpárt képviselői. Bende Balázs erre annyit reagált, hogy

„csak amatőr újságírók kérdeznek olyat, hogy miért nincs ott valaki, akinek a jelenlétéről soha nem is volt szó”. 

A 3,5 perces kisfilmben arról beszélnek, hogy „provokatív, kérdésnek álcázott állítások” érkeztek az osztrák újságírótól. Összehangolt hadjáratról beszélnek, mert a találkozó óta „még egy hét sem telt el, de az európai balliberális sajtó máris példátlan támadásba lendült”.

Az újságírót azzal is "vádolják", hogy

 „számos bíráló hangvételű cikket írt már különböző lapokban és portálokon Orbán Viktor miniszterelnökről”.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Szerintem Békemenettel kellene tiltakozni ,,,mert még nem röhögnek eléggé az EU- ban ezen a félkegyelmű idióta Sertésen,,meg a sudribunkó ,büdös prosztó idomított Kondáján ès "" mediáján ""...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Szerintem Békemenettel kellene tiltakozni ,,,mert még nem röhögnek eléggé az EU- ban ezen a félkegyelmű idióta Sertésen,,meg a sudribunkó ,büdös prosztó idomított Kondáján ès "" mediáján ""...
Clavigo
@Horizont: Pár perc különbsèggel,,de egyre gondoltunk..:):):):)
Clavigo
@Horizont: Pár perc különbsèggel,,de egyre gondoltunk..:):):):)
Nessy
Nehéz azzal szembesülni, hogy az újságíró spontán kérdez, és nem napokkal előbb adja be a kérdését, amire vagy válaszolnak, vagy nem! Ez az itthoni szokások szerint, miszerint ellenzéki újságírókat nem is hívnak meg,meglepő a kormányzati szócséplőknek.
Giovanni Alba
@Nessy: ma, 10:06
Bocsi. Voltam olyan óvatlan, hogy elindítottam a videót, viszont ott azt mondják, e-mailben kapták a "kérdésnek álcázott provokatív állításokat).
Egy normális helyen az első kérdésre azt válaszolják, hogy az említetteket túlságosan szélsőséges nézeteik miatt nem hívták meg. Az már a paranoia (vagy az aljasság) magas foka, hogy egy kérdést támadásnak fognak fel. Amennyiben egy kérdés olyan megfogalmazású, hogy arra érdemben nem lehet válaszolni, akkor a fent említett normális helyen azt válaszolják, hogy erre a kérdésre nem lehet érdemi választ adni.
A nemzethy inzultációban nincsen ilyen opció. Ott a kérdések olyanok, mint például : Anyád tudja már, hogy meleg vagy?
Nos ez egy kifejezetten provokatív kérdés, amire nincsen helyes válasz. Amit a fantasztikus hármas kapott, azok tényfeltáró, érdeklődő kérdések.
A szpíker felolvassa a kérdéseket, és egyből kifejti a mögöttes szándékot, mármint azt, hogy ez a kérdés arra utal, meg ez a kérdés azon az állításon alapszik, és még az a célja, hogy lejárassa ezt a formálódó összefogást.
(mikor jön a házmester az orra alatt a zsúpfedéllel, lemoslékkoalíciózni ezt az Európa felvirágoztatására szerveződő, világmegváltó, mindeneknek irányt mutató összefogást?)
NKF
Tisztelt balfácánok,vegyétek már észre magatokat!Utálom a Fideszes seggnyalókat,de a nagy
Összefosás koalíciót még jobban!
namihami
Mázli, hogy ez belefér a kb. 100 milliárdnyi KÖZ- és ADÓforintba. De, ha a ""magyar"" (lásd orbáni) virtus megkívánná, úgy a dicsőséges 133 nem lesz rest még hozzácsapni. A Gazda biztonságáért életünket és vérünket. De leginkább a pénzünket.
A gaz labanc meg tanulja meg, hol lakik az Isten. (segítségül: a Várban. neki lett felújítva, korai felcsúti stílusban)
folt
„csak amatőr újságírók kérdeznek olyat, hogy miért nincs ott valaki, akinek a jelenlétéről soha nem is volt szó”

Esetleg az nem jutott eszébe a közpénzből csúsztató, hazudozó, másokat alaptalanul rágalmazó Bende Balázsnak, hogy az újságírónő arra volt kíváncsi, hogy miért nem hívták meg, és >ezért< miért nem voltak jelen a francia Nemzeti Tömörülés vagy az Osztrák Szabadságpárt képviselői?

És Bende Balázsnak nem tűnt fel, hogy Orbán Viktor, Matteo Salvini és Mateusz Morawieczki a sajtótájékoztatón valójában semmit nem jelentettek be, és Salvini meglepődése, amikor élő adásban jött rá, hogy a sajtótájékoztatón nincsenek kérdések? Ez elég amatőr!

„Az újságírót azzal is "vádolják", hogy számos bíráló hangvételű cikket írt már különböző lapokban és portálokon Orbán Viktor miniszterelnökről”.

Talán azért ír bíráló hangú cikkeket, mert van miért bírálni Orbánt, nem?
Nemsokára Orbánt vádoló cikkeket is írhat mert már egyre többen egyre kevésbé nyelik le az aljasságait, a bűneit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.