A Media1.hu addig járt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz kérdésekkel, amíg kiderült, az NMHH nem mondott igazat, amikor több mint egy héttel ezelőtt azt állította érdeklődésünkre, hogy ő bizony határidőn belül már továbbította a Fővárosi Törvényszék számára a Klubrádió Zrt. a médiahatóság elleni bírósági keresetét. A hatósággal levelezve egy másik érdekesség is kiderült az FM 92,9 MHz kapcsán. Mint arról korábban a Media1 beszámolt, a Klubrádió Zrt. a számára rendelkezésre álló jogorvoslati határidőn belül bírósági keresetet nyújtott be a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) ellen, amiért az NMHH Médiatanácsa kizárta a rádiós céget a Budapest FM 92,9 MHz közösségi rádiós pályázatból a vállalat által benyújtott pályázatban lévő tartalmi ellentmondásokra és arra hivatkozva, hogy a Klubrádió saját tőkéje a jogszabály által elvárt szint alatt van. A Klubrádió vitatta a kizárásának jogszerűségét, és kérte a bíróságtól, hogy helyezzék vissza az egykori frekvenciája...

Forrás: media1.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Itt már mindenki hazudik? Itt? Mindenki...aki fideSSes!
lusta
Az esetleges a Klubrádióra nézve pozitív döntés után azért én nem lennék olyan nyugodt.
kereső
Itt már mindenki hazudik? Itt? Mindenki...aki fideSSes!
Nessy
@sgl: Arra várhatunk! Nem ok nélkül áll az egész színtársulat a kormány által delegált tagokból!
RonaGyuri
az utolsó mondat "Ezek szerint tehát nem kell attól tartania a Klubrádiónak, hogy ha a bíróság neki ad igazat, akkor a régi frekvenciájára ne tudna visszaköltözni." szöges ellentétben áll az előzőekben elmondottakkal! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.