Tízezrekkel is csökkenhet az egészségügyi szakdolgozók fizetése, mert március 1-vel megszűnt a közalkalmazotti jogviszonyuk és hatályon kívül helyezték a kollektív szerződésüket – írja a napi.hu. A portál azt írja, hogy április elején sokan szembesültek azzal az egészségügyi szakdolgozók közül, hogy a korábbi bérük 20-30 ezer forinttal, vagy akár ennél is nagyobb mértékben csökkent.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
A klasszikus vicc poénos nem is olyan poénos

avagy ártunk és qurmányunk tényleg ilyen hülyének hiszi a zemberket és mennyire jogos ez

Két cikk a elmúlt pár órából:
Magyar Nemzet: „Százezres fizetéscsökkentéssel riogatja Dobrev az ápolókat
KORÓZS UTÁN SZABADON – ÚJABB BALOLDALI HAZUGSÁGOT LEPLEZTEK LE”
illetve
Napi.hu: „Nagy a gond az egészségügyi dolgozóknál: 10 ezrekkel csökkenhetett a fizetés”!
Na itt vagyon az eb elhantolva, mert felmerül a kérdés, a klasszikus viccből jól ismert kérdés: kinek higgyenek a saját szemüknek (értsd a számlakivonatukon szereplő számoknak), vagy ártunk és qurmányunk propagandájának?
csipetke
Épp tegnap mondta a fiam,hogy irgalmatlan sokat ügyeltek a párjával együtt,mert ugye ember nincs.A fizetésüket ahogy kiszámolták,ahhoz képest fejenként 100-100 ezerrel kevesebbet kaptak,vagyis az ügyeletekért egyáltalán nem kapnak pénzt.
Már elkezdtek munkahely után nézni,hogyha vége lesz a veszélyhelyzetnek,otthagyják az egészségügyet,mert fele ennyi munkával bárhol keresnek ennyit.Ezt szeretik csinálni,ehhez értenek,de váltanak,mert a kormány hülyének nézi az eü-s dolgozókat. Talán nem lenne ekkora a felháborodás kórházszerte,ha nem látnák azt,hogy mekkora f@szságokra költ a kormány most,vészhelyzetben.10 tonna szarvasagancsból szobor a vadászati kiállításra, épül újabb stadion, 1 év alatt sportra 588 milliárd,az egyházaknak 153 mrd,és az egészségügyre mindössze 61 mrd. Szerintem ez mindent elmond orbán elmeállapotáról.
Nessy
@csipetke: Orbánéknak nem az első ilyen "béremelésük" a szakdolgozóknál, amivel csökkent a fizetésük. Ugyanis nagy ovációval bejelentik, hogy 15% béremelés, amiből a fele ab start adó és járulékok, viszont csökkenti, illetve egyes esetekben megszüntetnek pótlékokat, és az eredmény kevesebb fizetés, mint a "béremelés" előtt!
kereső
@Nessy: Illetve úgy történt az emelés, hogy az eddig alapfizetésen felüli pótlékokat egyszerűen beépitették az alapfizetésbe, miközben a pótlékok megszűntek.
Nessy
@kereső: Pontosan! De ameddig nem fognak a sarkukra állni, addig bolondot csinál belőlük pártunk és kormányunk!
folt
Azt mondja Orbán, hogy megbecsüli az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját
Közben mit csinál Orbán? Pandémia idején zsarolja, meglopja és elüldözi őket

„Ne figyeljenek oda, arra amit mondok, egyetlen dologra, figyeljenek, amit, csinálok!”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.