A külügyminisztérium közleménye szerint Németországnak és Magyarországnak is rossz tapasztalata van a véleményterrorról.-- Németország budapesti nagykövetségének ügyvivőjét hivatalába kérette csütörtök reggel Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára – közölte a tárca. A megbeszélés témája az volt, hogy Petry Zsolt „magyar állampolgárt” németországi munkaadója a napokban elbocsátotta. És Hrutka kirúgása miatt kit kérettél be, te faszszopó kis díszköcsög?-- És Lukiásc Viktort 1 lájk miatt miatt rúgták ki, Gulácsi okán.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
eszetlen hülye fasz barmok!!! ez a legfontosabb mi??? te köcsög zselés a kurva anyádat!!!
Béla333
Egy kapusedzőnek az egyesülete által tehetségesnek tartott és ezért egyesületi pénzekből szerződtetett kapusok legjobb felkészítése a feladata. Ha ő bőrszín, származás, vagy vallás alapján megkülönbözteti a játékosokat, az nem fogadható el.
Magánemberként azt nyilatkozik, amit akar, de egyesületi alkalmazottként nem pofázhat össze-vissza.
Pontosabban igen, de akkor ne csodálkozzon a munkaadója döntésén.
Nyírfa
Azt olvasni sorokon keresztül, hogy Magyarországon milyen fontos a vélemény szabadsága, a szólásszabadság tiszteletben tartása, miközben: és itt jöhet a 11 év alatt hazavágott demokrácia minden sérelme, akkora arcátlanság, amihez nem bátorság kell, hanem velejéig romlott jellem.
Mi lesz ezekkel a rendszerváltás után? Majd igazodnak? Mind partizán lesz vagy parancsot teljesítő áldozat? Ki akar velük együtt létezni a jövőben?
Béla333
@sgl: 16.02
Pont ezért írtam, hogy ha mint egyesületi alkalmazott rasszista megjegyzéseket tesz másokra, akkor ezzel meg lehet kérdőjelezni, hogy vajon tud-e reálisan dönteni, hogy melyik kapussal hogyan bánik, melyik kapus a jobb, tehetségesebb, ha előítélete van?! Nyilván nem tud elvonatkoztatni a megkülönböztető véleményétől.
Pedig egy sport egyesületnek az a legfontosabb, hogy ki a jobb, ügyesebb, tehetségesebb!
Egy magát profinak tartó egyesületi alkalmazottnak ezt tudnia kellene!
kokopelli
Ezek a barmok kérdezzék meg a Dárdait,hogy hogyan lehet egy csapatot vezetni ill. eredményesen edzeni!
Ő tényleg egy szilárd, már régen elismert edző,mert a focival foglalkozik!Meg is becsüli őt a Hertha!Hányszor
szeretett volna már menni,de ragaszodott Club hozzá!Mi mindent igértek,hogy maradjon!...és biztos nem a
pénz miatt maradt!
kissé felnőttem
pedrónak fáj az uniós videó?? szar lehet neki tul sok a tény benne??? ja akkor ???az igazság fájhat is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.