Három héttel azután, hogy megkapta az első oltást a koronavírus-fertőzés ellen, elhunyt Darabos Béla, a Vas megyei Bozsok független polgármestere.

A polgármester közvetlenül azután, hogy beadták neki a védőoltást, megbetegedett, egy héttel később pedig kórházba került. Ez azért történhetett meg, mert a teljes védettség kialakulásához a második dózis beadásától számítva minimum két hét szükséges.

Hetekkel később az első oltása után elhunyt Bozsok polgármestere

Nehéz szívvel és mély fájdalommal búcsúzom egy Barátomtól, Darabos Bélától. 2019-ben, amikor Velembe költöztem, a kocsma...

Közzétette: Kónya Péter – 2021. április 8., csütörtök

Kónya Péter, az Együtt korábbi alapítója a bejegyzésében azt írta, nehéz szívvel és mély fájdalommal búcsúzik barátjától. „(...) emlékezetes újratalálkozásunk óta – néhány kivétellel – hetente találkoztunk. 3 hete kapta meg az első oltását. Két hete váratlanul kórházba került, azóta lélegeztetőgépen volt. A teste ma feladta a vírussal a harcot. Pár nap múlva lett volna 60 éves. Emlékét, barátságát sokan őrizzük a lelkünkben tovább!” – írta.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: Pixabay

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakambuki
@lusta: Minek? A helyzeten már úgysem változtat. Egy régi orvosi mondás szerint pedig egészséges ember nem létezik, csak rosszul kivizsgált beteg. Bár az Astra Zeneca alkalmazásánál már akadt elég és több mint gyanús haláleset. Részvétem a családnak.
division
@lusta: Nincs különösebb jelentősége. Sajnos ilyen esetek előfordulhatnak, főleg mivel első oltás után volt még csak két héttel. Az influenza oltást is sokan azért tartják hatástalannak, mert mondjuk pont a váróban kapja el valaki, vagy az oltást követően pár nappal. Ezért mondják azt nem véletlenül, hogy oltás után még pár hétig senki ne ugráljon, maradjon otthon a fenekén. Nem véletlen az, hogy az oktatási intézmények rövidesen történő nyitása felér egy öngyilkossággal, plusz még a gyerekekre is veszélyes lehet. Ezért tartom én inkább itthon őket, szerencsére erre van lehetőség.
lusta
@kakambuki: @division: Az AstraZeneca pont erre jó példa. Ezért nem ártana tudni, milyen oltóanyaggal oltották be. A második, pedig felhívja, sajnos ilyen brutális szomorú hír kapcsán, hogy az oltás után egy hosszabb idő kell a védettség kialakulásához. Nem véletlenül van a második és lesz a harmadik a kínai esetében. E szomorú hír kapcsán is tudatosítani kell mindezt az emberekben.
szaboria1
Sajnos itt nálunk már két olyan eset volt az egyik az első oltás után egy hétre a másik a második oltás után 5 napra halt meg mindkettő kínait kapott. Mind kettő 65 év felletti volt és a múlthéten haltak meg otthon álmukban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.