Ezen a héten szakértők segítségével értékeltük a kormány elmúlt 11 éves tevékenységét, most önökön a sor, hogy levizsgáztassák a Nemzeti Együttműködés Rendszerét. Ezen a héten szakértők segítségével értékeltük a kormány elmúlt 11 éves tevékenységét, most önökön a sor, hogy levizsgáztassák a Nemzeti Együttműködés Rendszerét.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Elégtelen= 65,9 %
Jeles= 3,3 %
Köszönöm nincs több kérdésem!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@ómió: Kíváncsi lennék,,hogy a zártosztályon mit érzékelsz a körülötted levő világból...?
ómió
@simmering73: Ez a legújabb efftársi ráhazudnivaló, vagy még mindig a Böszme vezéretek-féle évi 2x-i gázáremelésnél dekkolsz!? Mert akkor tényleg úgy volt! Most meg már 11 éve változatlan! Ezt az "efftársi feledékenységet"!!!
ómió
@Clavigo: Ha te ott vagy - eszerint igen - akkor kérdezd meg magadat, ne engem, az illetéktelent! Vagy már ennyit se tudsz?
simmering73
@ómió: Ha olyan magas lennél, mint amilyen hülye vagy, a hónod alatt dörögne az ég. Eftásilag.
tudode
Azzal együtt, hogy ma már nem beszélhetünk "kormányról", ahol az az egyeduralkodó szava érvényesül, ahol annak a SS akarata érvényesül, aki saját fatornyos faluja sem méltatott arra, hogy elfoglalja a polgármesteri fapadost!
.
------ Van valami, ami még Orbán Viktornak sem sikerült soha
444.hu/2018/01/05/van-valami-ami-meg-orban-viktornak-sem-sikerult-soha
--------------------------
.
Arra sem vett fáradtságot, hogy az un. jogÁSZ diplomája mellé megszerezzen államháztartási-, államigazgatási ismeretet! Emiatt az állam minden szegletét -- bizalmatlansága miatt - maga alá gyűrte, amelynek következtében egy olyan szakbarbár akarat érvényesül, még a járványkezelés során is, akit ki tudja milyen okból, nem merészeltek az illetékes szervek állambiztonsági felülvizsgálat alá vonni!!!
.
Úgy emlékszem az M1 szokásos pénteki 180 percében nyilatkozta azt, hogy megelégedéssel nyugtázta azt, hogy mikor a kolostor néma csendjéből 20 óra után amikor hazafelé gurult, akkor győződött meg arról, hogy a fővárosban kihalt az utca, kihalt a város, idővel megtudjuk ki lesz a káros!
.
Egy szónak is száz a vége! Aki nem tudja elvégezni a feladatát nyolc óra alatt az szinte minden szinten félmunkát végez, mert
--- nem tartja be az államigazgatásban szokásos szolgálati utat, és a
--- papírhalmazokból -- felkészültség hiányában -- képtelen kihámozni -- a legoptimálisabb megoldás lehetőswégét!
.
Talán fel sem tudja fogni hogy mekkora felelősséggel tartozik a társadalomnak, mivel elhomályosítja a hatalom, és a pénz megszerzésére való koncentrálás!
.
Osztályzaq: ELÉGTELEN!
ómió
@simmering73: Mi van, fajgyökér!? Ha nincs érv, marad a mások lehülyézése, efftársilag!? Tipikus idióta bolsi patkány vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.