Ezen a héten szakértők segítségével értékeltük a kormány elmúlt 11 éves tevékenységét, most önökön a sor, hogy levizsgáztassák a Nemzeti Együttműködés Rendszerét. Ezen a héten szakértők segítségével értékeltük a kormány elmúlt 11 éves tevékenységét, most önökön a sor, hogy levizsgáztassák a Nemzeti Együttműködés Rendszerét.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Na ettől tényleg kiráz a Mráz

látszólag egy részletkérdésen akadtam ki, de szerintem itten van az a bizonyos eb elhantolva

A hvg.hu „Egy évvel a választások előtt osztályozza le a kormányt!” címmel egy egyébként érdekes cikket rittyentett. Maga a cikk sok, nagyon sok kívánni valót hagy maga után. Engem leginkább a Fodorkára emlékeztet, aki kormányon is az egyenlő távolságról papolt! De hagyjuk a portál már régen nem a bátorságáról híres.
Azonban a cikk egy része a TÖRTÉNELEM szekció igazán elgondolkodtatott; magát Mráz Ágoston Sámuel –t találták a legautentikusabb idézendőnek. Nevezetesen: „a jogállamiság hiányáról szóló kritika egy nehezen igazolható és cáfolható politikai vád, a harmadik kétharmad pedig azt mutatja, a többség szerint nincs a kormány okozta baj ezen a területen”.
Nos a dolog azon része, hogy „nehezen cáfolható” az valóban releváns, ha nem is úgy mint a derék m1-es nyalonc gondolta/szánta, lévén meglehetősen egyértelmű. Ami pedig az igazolhatóságát illeti arra igencsak eklatáns példa a mondat másik fele a harmadik 2/3 mint a jogállamiság bizonyítéka!!! =)) Annyi más mellett a választási előírások manipulálásának tartalmi, formai és végrehajtása módja egyaránt az elemi jogállami abszurd mintapéldái! =))
csipetke
Ezen senki nem tud szépíteni,elég,ha megnézi az ember,hogy Európában hol állunk. Sikerült orbánnak levinnie az utolsó előtti helyre az országot.Ha Bulgária egy kicsit belehúz,mi leszünk az utolsók.Ezt sehogy nem lehet megmagyarázni.Az az irgalmatlan nagy összeg,amit ideömlesztett az unió,ha valóban az országra fordítják,akkor most az élmezőnyben vagyunk.Románia mindig mögöttünk állt,ezerrel húztak el mellettünk.A határ mellett a magyarok átjárnak Romániába dolgozni,mert ott többet keresnek. A sok elmebeteg módon építtetett stadion helyett,amiknek a fenntartása is iszonyatsokba van,mennyi mindent lehetett volna fejleszteni.Kiváncsi vagyok,hogyha orbán végre eltűnik,mi lesz ezzel a sok kihasználatlan stadionnal?Lebontják,sóval hintik be a helyét?
Nyírfa
@Horizont: Milyen kritikus: csak négyes. :)
kissé felnőttem
ez a rendszer Európa legsötétebbike orbánostul ahogy lopnak csalnak hazudoznak titkosítanak, csak nekik jut a nép az meg az Isten adta nép el és leszegényedett
Nyírfa
@Horizont: Óvatos duhaj, ha mégis lesz kormányváltás, elmondhatja, hogy ő sem értett mindennel egyet. :)
ómió
Tíz év alatt megduplázott átlagbér!? Soha rosszabbat!
RonaGyuri
@ómió: Ekkorát a KSH sem mer hazudni! Attól még messze van alig 80, pedig benne van a képviselők és az egyre szaporodó miniszteriális pribékek 400% felettije is!! =))
ómió
@RonaGyuri: Lapozz utána, már 100 felett van! Még, ha lehazudnád is! A képviselők meg a "miniszteriális pribékek" hányada a 2010-esben is benne volt, nem baj!?
RonaGyuri
@ómió: nagyon buta vagy, utána néztem a KSH adataiban,
ami pedig a politikusokat illeti persze, hogy benne vannak és voltak, csakhogy az ő 4-5szörös emelésük erőteljesen emeli az átlagot! =))
ómió
@RonaGyuri: Ha butát látnál, nézz tükörbe! Ne rám hazudd! Amúgy azelőtt hányszor volt és hányszoros emelésük, (rég volt és "felejtős"?) hogy az most hirtelen kivétel lett?
simmering73
@ómió: 2010 óta 100%-kal emelkedtek meg a háztartási kiadások is, ergo lóf@szt nem haladtunk előre.
Clavigo
@ómió: Kíváncsi lennék,,hogy a zártosztályon mit érzékelsz a körülötted levő világból...?
ómió
@simmering73: Ez a legújabb efftársi ráhazudnivaló, vagy még mindig a Böszme vezéretek-féle évi 2x-i gázáremelésnél dekkolsz!? Mert akkor tényleg úgy volt! Most meg már 11 éve változatlan! Ezt az "efftársi feledékenységet"!!!
ómió
@Clavigo: Ha te ott vagy - eszerint igen - akkor kérdezd meg magadat, ne engem, az illetéktelent! Vagy már ennyit se tudsz?
simmering73
@ómió: Ha olyan magas lennél, mint amilyen hülye vagy, a hónod alatt dörögne az ég. Eftásilag.
tudode
Azzal együtt, hogy ma már nem beszélhetünk "kormányról", ahol az az egyeduralkodó szava érvényesül, ahol annak a SS akarata érvényesül, aki saját fatornyos faluja sem méltatott arra, hogy elfoglalja a polgármesteri fapadost!
.
------ Van valami, ami még Orbán Viktornak sem sikerült soha
444.hu/2018/01/05/van-valami-ami-meg-orban-viktornak-sem-sikerult-soha
--------------------------
.
Arra sem vett fáradtságot, hogy az un. jogÁSZ diplomája mellé megszerezzen államháztartási-, államigazgatási ismeretet! Emiatt az állam minden szegletét -- bizalmatlansága miatt - maga alá gyűrte, amelynek következtében egy olyan szakbarbár akarat érvényesül, még a járványkezelés során is, akit ki tudja milyen okból, nem merészeltek az illetékes szervek állambiztonsági felülvizsgálat alá vonni!!!
.
Úgy emlékszem az M1 szokásos pénteki 180 percében nyilatkozta azt, hogy megelégedéssel nyugtázta azt, hogy mikor a kolostor néma csendjéből 20 óra után amikor hazafelé gurult, akkor győződött meg arról, hogy a fővárosban kihalt az utca, kihalt a város, idővel megtudjuk ki lesz a káros!
.
Egy szónak is száz a vége! Aki nem tudja elvégezni a feladatát nyolc óra alatt az szinte minden szinten félmunkát végez, mert
--- nem tartja be az államigazgatásban szokásos szolgálati utat, és a
--- papírhalmazokból -- felkészültség hiányában -- képtelen kihámozni -- a legoptimálisabb megoldás lehetőswégét!
.
Talán fel sem tudja fogni hogy mekkora felelősséggel tartozik a társadalomnak, mivel elhomályosítja a hatalom, és a pénz megszerzésére való koncentrálás!
.
Osztályzaq: ELÉGTELEN!
ómió
@simmering73: Mi van, fajgyökér!? Ha nincs érv, marad a mások lehülyézése, efftársilag!? Tipikus idióta bolsi patkány vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.