A politikus Facebook oldalán számolt be arról, hogy a rendőrség rácsok mögött szeretné már látni a dudálós tüntetés miatt.

Az ügyemet áttette a bíróságra, hogy rendeljék el az elzárásomat, mert nem fizettem ki és nem dolgoztam le a büntetésem... Azért én remélem, ebből nem lesz semmi, én ugyanis már márciusban, annak rendje és módja szerint jelentkeztem Szekszárdon a kormányhivatal foglalkoztatási osztályán, hogy adjanak munkát, ahol ledolgozhatom a pintérség által kirótt büntetést. Jeleztem, hogy a végzettségemből kifolyólag kifejezetten alkalmas vagyok például kórházi kisegítő munkakörben, szerintem el is kél ott most a segítség...

-írta. És hozzátette azt is, hogy tegnap felhívta a hivatalt, ahol nagyon korrektül tájékoztatták, hogy az ügye folyamatban van.

A levélváltásunkat pedig a rendőrségnek is elküldtem. Hátha elkerülhetem a börtönt...

Mert fizetni nem fogok ezeknek egy fillért sem azért, mert a járványvédelem szempontjait teljesen betartva tiltakozást mertem hirdetni az aljas húzásaik ellen!

-tette hozzá.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
orbán ma reggel: ,,egyetlen magyar sincs egyedül"
folt
Csak keményen! Ezek ebből a szóból értenek. Lesz itt még bokalefosás a részükről.
Nyírfa
Ákos-Ákos,Te vagy nekem a legkedvesebb, éppen ezért mondom, soha többé ne hirdess tüntetést, mert Te nem abban vagy a jó. De, amiben kiemelkedsz, az pótolhatatlanná tesz, és ez a tisztességed, amit megsüvegelek.
Figyelj, bablevesben nem vagyok jó, úgyhogy a rácsokat inkább kívülről nézd! Persze, nem rajtad múlik. Ha lenne vér a pucánkban, rajtunk, igen, múlhatna. Bocs' az őszinteségemért.
Isten áldjon, Fiú!
Csizmás Kond
Akkor vonulj be vazzee...úgy is szereted magad körül a felhajtást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.