Ő az eddigi legfiatalabb áldozata a járványnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

folt
Most képzeld el a lelkileg teljesen megterhelt, kicsavart orvosokat ápolókat, akik már sírnak a fáradságtól és a tehetetlenségtől, hogy ezután már gyerekek szenvedését halálát is végig kell nézniük.

Orbán meg csak pöffeszkedik, továbbra is háborús retorikával hülyíti a népet, a foci miatt veszélyezteti a magyar embereket tovább terhelve az egészségügyet és ráadásként a frontvonalban teljesítő egészségügyi dolgozók így is kevés pénzét tovább csökkenti...

Van harag. Sok. Ami néha túlcsordul. De Orbán nem a - jogos - harag miatt lesz elítélve végül, hanem a bűnlajstroma alapján hozott jogerős bírósági döntés alapján!
Nyírfa
@folt: "...jogerős bírósági döntés alapján! " Úgy legyen!

De addig még sok víz folyik le a Dunán, és nagyon sokat árthat nekünk. Várom az ellenzéki politikusok aktivizálódását, összezárását a civilekkel, és a védelmünkben meghozott döntéseket - itthon és külföldön egyaránt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.