Kihallgatta a rendőrség csütörtök este Czeglédy Csabát az egyik olyan ügyben, amely Borkai Zsolt adriai hajóútja miatt indult - tudta meg a hvg.hu. A nyomozók a kihallgatáson közölték a politikus-ügyvéddel, hogy az Ördög ügyvédje nevű facebook oldal kezelője Győr-Moson-Sopron megye területére koncentrálva hirdetést kért, a hirdetés költségét pedig Czeglédy bankszámlájával fizették.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szep ez az allitas a rendorseg reszerol - kar, hogy valoszinu ugy szuletett, hogy orban telefonjara lazas koncepcios per gyartasaba fogtak a rendorok-ugyeszek, es egy ekkora hulyeseget allitanak most: ha Czegledyt nem sikerult sokkal nagyobb penzosszeggel megfogni, hat azt hiszem, nagyon nagy kar most azt allitani, hogy az o szamlajarol ment a penz! Bizony, ez nagyon vad allitas: ezt egy hacker is megcsinalhatta, de azert azt be lehet bizonyitani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.