Na, ennyire érzi át a magyarok helyzetét Orbán – kezdi Facebook bejegyzését Jakab Péter, akiről ma már beszámoltunk, hogy egy felmérés szerint a legnépszerűbb ellenzéki miniszternek-jelölt.

Jakab üzent Orbánnak: "Csak a foci számít. Munka, egészségügy, iskola, élet? Az itt sokadlagos"
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A héten, amikor épp megdőltek az országban a halálozási rekordok, amikor egyre többen veszítik el a munkájukat, a vállalkozásukat, a bevételüket, akkor Orbán Viktor bemegy a rádióba, és fociról meg focistákról beszél.

- írta Jakab, annak kapcsán, hogy az MLSZ bejelentést tett, miszerint:

Azt szeretnénk, hogy – amennyiben a járványügyi helyzet lehetővé teszi – a lehető legtöbb szurkoló a Puskás Arénában nézhesse a mérkőzéseket, a biztonsági és járványügyi előírások maximális betartása mellett

Jakab megjegyezte azt is, hogy ha egy magyar kapusedzőt kirúgtak Németországban, mert mást gondol a világról, mint az ottaniak, és ez elfogadhatatlan.

Arról nem beszélt, hogy idehaza egy nemzet retteghet az állásáért, ha mást gondol, mint a Fidesz, még akkor is, ha épp egy focista gondol mást. Őt is kirúgják, ha nem igazodik a pártállásponthoz. De a lényeg – legalábbis a miniszterelnök szerint – hogy a magyar fociválogatott akkor is egyben maradjon, ha a kapusa mást gondol a világról, mint a kormány.

Kiemelte azt is:

Ja, és nyugodjunk meg, a júniusi foci EB-re mindenki be lesz oltva, szóval lehet focimeccsre menni. Hogy miből, azt nem mondta meg, merthogy se bértámogatásról, se megemelt álláskeresésiről, se fizetett pótszabadságról, se munkahelyvédelemről nem esett szó, mint ahogy arról sem, hogyan segíti a kormány az egészségügyben dolgozókat, hogy sikeresen, anyagilag is megbecsülve küzdhessenek a járvány ellen. Csak a foci számít. Munka, egészségügy, iskola, élet? Az itt sokadlagos.

De a frissen bejelentett középiskolai nyitásról is írt pár sort:

Apropó, iskola. Az általános iskolák április 19-én nyitnak, a középiskolák május 10-én. Legalábbis ma épp ezt mondta, holnap talán mást fog. Minden változik. Csak a foci, meg a kormányzás színvonala nem.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
SZINVONAL ENNEK A KORMÁNYNAK A BÉKA SEGGE ALATTI,,,,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
SZINVONAL ENNEK A KORMÁNYNAK A BÉKA SEGGE ALATTI,,,,
Szalay Miklós
Egy nem szokványos elemzés a profi sport társadalmi szerepéről, pozitívumairól, negatívumairól:

www.egyvilag.hu/index.shtml#sport
Gazella
Remélem lincselés után a börtönbe vonull vagyonelkobozással a dagadék és családja és a sleppjei is .
Nessy
Egészségügy, oktatás? Az pénzbe kerül!
tudode
Nem csak Jakab Péter frakcióvzető ad a nemzethy országtulajdonosnak, a magyar felirattal megjelent német filmben is elhangzik, hogy nem ért a szép szóból:
.
---- "Hallo, Diktator" - Orbán, az EU és a jogállamiság
www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&t=590s
------------------------
.
Fura egy figura! Életeleme a konfrontáció, őj erőre sarkallja, mint mikor a faterjável ízmozott.
.
A kriktika lepereg róla, mint falról a borsó!
.
Önkritikának minősül az, hogy 2014 óta egyetlen tv sem adja a plenáris üléseket, nehogy má a vérfityiszesek kiábrándulanak ebből a fura csapatból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.