Gyurcsány Ferenc tegnap tette közzé a videót a Facebook oldalán, még mielőtt kórházba került volna. 

Házelnök úr. Ha börtönt ígérek, és ettől a torkán akad a szó, akkor ne krákogjon, hanem szopogasson valamit:)

- írta a videóhoz. 

Az eset apropója az, hogy  Kövér 10 másodperc csendet kért Gyurcsány felszólalása után, amiben Gyurcsány azzal vádolta a Fideszt, ők ölték meg a koronavírus miatt elhunytakat.

Forrás: Facebook

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fergeteg
Normális ember nem, csak meghülyült,degenerált vagy börtöntöltelék fenyegetőzik börtönnel, egy párt elnökeként
a 21. században. De még a 19. században is leköpték volna..
Emmersson71
@fergeteg: Azt mondják, anno nagyjaink igen parázs és trágár, személyeskedő vitákat nyomtak a T. Házban ;)
Egyébként pedig a bűnözőknek minden korban börtön jár!
fergeteg
@Szeparepa2: Mi van Öcsi ! Elszakadt a cérna. Gyakorolunk b...meg. Hogy ne tévesszünk célt.
fergeteg
Gyere ki a havasokra ! Lőjjünk célba kisfiam!
Eladott Ország
"Kövér László portás, aki valamiért erkölcsi világítótoronynak hiszi magát és ezt a többiek ismeretlen okból ráhagyják, fontosnak érezte, hogy az új esztendő első napjaiban lefektesse a morális vakvágányokat, amin tovább dübörög a fidesz. Ez persze távolról sem jelenti azt, hogy akár a kormányból is bárki egyetértene a házelnök megkövesedett agymenéseivel, de lényegében mindegy is, hogy ki és mit gondol a továbbiakról. Nem hinném, hogy akár Kövérnek, akár bárki másnak lenne lényegi beleszólása bármibe. Csupán annyi a különbség Kövér és mondjuk Szijjártó között, hogy az előbbi elmondhatja a véleményét, az utóbbi pedig nem. Az Orbán nevű nagy valószínűséggel pontosan úgy vezeti a pártját, ahogy az országot is. Egyáltalán nem érdekli senki véleménye, nem fontosak sem az elvek, sem a racionalitás, sem semmi. Csak a hatalom számít és a csak a saját akarata mérvadó. Ezen belül van, akitől eltűri, hogy motyogjon valamit és van, akitől nem. Pocsék érzés lenne abban a tudatban erkölcsi csúcsdíszt alakítani, hogy a testvérem – Kövér Szilárd – a kezdetektől aktívan segédkezett a Fidesz zűrös anyagi ügyleteiben (Schlecht Csaba, Kaya Ibrahim, Josip Toth, nevén landoltak Kövér Szilárd cégei és az egyik tulajdonosa volt Quality Invest Rt.-nek, ami az első Orbán-bánya megszerzésében játszott szerepet), ráadásul mindent csődbe vitt, amihez hozzáért. Lássuk be, nem túl tehetséges családról beszélünk. Érthető a portás keserűsége. A hataloméhség a fidesz vezérmotívuma akár csoportosan, akár egyenként nézzük a fiúkat. Ebben a kategóriában listavezető Kövér László a büdös bunkó stílusával, az ellenzéki képviselőkkel és az újságírókkal szemben tanúsított arrogáns pofátlanságával, a saját kis magánhadseregével, a megfellebbezhetetlen parancsolgatási kényszerével és az artikulálatlan hörgésével, amint valaki ellent mer mondani őfelségének.k idején megosztoztak a házipálesz-otthonról hozott tepertő kombón, amikor Lacika pakkot kapott kollégistaként."
fergeteg
@Szeparepa2: Remélem nem a Kárpát-medencébe vagy te magyarellenes szar?
Emmersson71
@Szeparepa2: Szerintem erre semmi szükség. Értem én, hogy felb*sznak idegileg a trollok, de ez nem vita, csak dühöngés :(
Emmersson71
@Eladott Ország: "erkölcsi világítótoronynak hiszi magát"

Szerintem csak pharos-nak hallott egy másik szót :)
fergeteg
@Szeparepa2: Hol művelődtél ki ennyire g..i..kém? Csak egy piszkos liberálbolsi lehet ennyire kiművelt.
balos
@fergeteg: A bayer csótány a barátnőd,hogy véded a valagát ezerrel?
Eladott Ország
@Emmersson71: ma, 15:33 ♦ Összefoglalom. Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből, de úgy kellene tennie, mintha államférfi lenne. Ez annyira megy neki, mint elefántnak a piruett. Nem akarom Kövért se fényezni se mentegetni, de, ő az egyetlen a Fidesz-KDNP hordában, szektában, aki tudja hogy kell megfogni egy talpaspoharat sőt, késsel és villával is tud enni ,nem úgy mint az Orbán nevű. Ez a tény önmagában is mutatja, hogy kikkel is állunk szemben, ha az országló bandája többi tagjáról beszélünk. Igen, de azt is annak köszönheti, hogy a kommunista családja a mi pénzünkön urizált és akkor még az urizáláshoz hozzátartozott a késsel villával való zabálás is!
gina
Helyes !!! az a fóka idióta nyalogassa ura zsiros fenekét, igy is azt hiszi ö valami felsőbbrendű, pedig csak egy kis poros OV vizslája. aki viselkedni nem tud, egy alja kis paszományos magyar
Eladott Ország
@Horizont: ma, 15:03 ◘ Teljes vagyonelkobzást és börtönt másképp nem mehet!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/162084882_4266849170033281_1750824531262776257_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=usuzLUfrTX4AX9e-XHz&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=8a36de3c30cbd329980d8003b0834b16&oe=60958475
Különösen irritálnak , akik mást mondanak szavazóiknak, mint amit cselekszenek, ebben a fidesz & kdnp kiemelkedően profi .Folyamatosan keresnek egy bűnbakot, akire rálehet kenni tehetetlenségüket ,emésztési végterméküket. Ez maga a maffia !
human
Ezzzzaz Feri!
Ezt a nyelvet érti az átlag magyar választó. Hiába finnyáskodom többed magammal, hogy egyre romlik a politikai kultúra. A magyarnak ez kell meg Mónika só meg az Édes élet. Cirkusz és kenyér. Jakab Péter népszerűsége is az után nőtt miután keményen beszólogatott.
Orbán sikere is részben abban leledzik, hogy választóit a saját nyelvezetükön szólítja meg és büszke rá, hogy a politikai korrektséget nélkülözi a politikájából. (holott szerintem a politikai korrektség az a bizonyos gyerekszoba ami nem árt ha van modernebb társadalmak beszédkultúrájában).

Én személy szerint a Karácsony Gergely által képviselt politikai kultúra híve vagyok és maradok miközben talán igaz, hogy ezzel nem lehet választást nyerni. Ez nem túl látványos, nem elég mácsó.
kisvakond
Allergiás rohamnak hívják mostanában a Májcirózist, és a Koronás asszonykát !? Na persze a h. zaárulást... :D :D :D
creativehun
Lehet Gyurcsányt gyűlölni...és lehet szeretni is...egyet nemm lehet semmibe venni. A Fidesz sem követi el ezt a hibát...hisz valami teljesen érthetetlen okból kifolyólag Orbán az emlékezetes gyurcsány vita óta nem állt ki nyilvános vitára senkivel. Persze..tudom...meg lehet ezt magyarázni mint ahogy a világon bármit meg lehet..csak hát ahogy modani szoktam...nem kell megdumálni!
pécsi
VISSZATÉR A vÖRÖS TERROR? GYURCSÓTÁNYT MEGÁLLÍTANI! ELVTÁRSAK, ez elmebeteg! Gyurcsány takarodj!
terlasz
@pécsi: Természetesen, az elmebetegeknek takarodniuk kell! Nem az az elmebeteg, aki Grazban kezelteti magát?
Qqberci
@Szeparepa2: Ne szállj le egy penészes halliszt szintjére...
bence
@pécsi: ! Orbcsótány = Graz ! Orbán takarodj !
human
@Horizont: Szerintem nem fizetik. Pszichológiai probléma lehet a hátterében. Ilyen kommenteket mentálisan egészséges ember nem ír akkor sem ha propagandista mint itt páran akik idejárnak.
ómió
Ha valaki - mint a Böszme - Rákosi klón, akkor az is marad!
Namely
@Horizont: "Minimum a börtön! Sajnos nem lesz belőle semmi. Pedig vagyon elkobzás, börtön, alapítványi kuratóriumok megszüntetése, kuratóriumi tagok kipicsázása, főügyész sittre vágása. De jó is lenne. Átvilágítás, vagyonosodási papír, köztévé, közrádió elvétele, megszüntetni azt a sok pénznyelő intézményt, leállítani minden baromságot. eccetera..."

A második mondatod teljesen igaz.

Tudod miért nem lesz belőle semmi? Azért, mert akik helyettük lesznek, azok:
1. Ugyanezet csinálták akkor amikor kormányon voltak (maszop, déká).
2. Ugyanezt fogják csinálni, amikor hatalmon lesznek. Hogy mért vagyok ebben ennyire biztos? Mert ők sem mondanak semmit, hazudnak, sumákolnak, terelnek. Tehát semmiben sem különböznek a jelenlegi garnitúrától (jóbik, maradék lmp, momentum).
Ez a mostani "cikk" is jól mutatja, hogy milyen emberek ülenk mindkét oldalon. Alpári, pökhendi, karrierista férgek.

"Házelnök úr. Ha börtönt ígérek, és ettől a torkán akad a szó, akkor ne krákogjon, hanem szopogasson valamit"
Ez a vásárcsarnokban még elmegy, de a Parlamentben semmi keresnivalója az ilyen stílusnak. Jól látszik, hogy milyen ember, aki mondta, ahogyan az is, hogy mit lehet várni tőle.

Ahogyan írtad, változást azt nem.
Namely
@Horizont: "Tehát semmiben sem különböznek a jelenlegi garnitúrától" csak el kellene olvasni
Namely
@Horizont: Mivel ez a cikk (is) azon illúzió okán született, hogy ha a Fidesz távozik, Magyarország lesz a keleti Svájc, mert a túloldalon csupa grál-lovag, Tereza-anya, és Colbert ül.

Pedig a valóságban Lansky-t tudjuk felcserélni Capone-ra.
NKF
Egy ilyen köcsög fasz,miniszterelnök volt!Igaz nem választották !Belépett a KISZ-be és onnantól
kezdve sínen volt,ja nősülni is tudni kell!
ómió
@Szeparepa2: Retkesbolsi szarkupac, kussoljál már! Ha anyáddal "végeztél", még a trippelkúra előtt legalább a Böszmeszart töröld le az internáci lefosott pofádról! Talán úgy nem bűzlesz annyira!
Namely
@Horizont: "Tévedsz, nincs már illúziónk se. "
Akkor rosszabb a helyzet, mint gondoltam. :D

Kérlek válaszolj még pár kérdésemre, nagyon érdekelne:
Azt mondod, hogy nincsen rosszabb Orbánnál. Elfogadom, de miért? Miben rosszabbak, mint mások? (most Bokrost, Hornt és Schiffert vegyük ki a pakliból). Tehát mi az, amiben ők mások, ami miatt utálod őket?
ómió
@Szeparepa2: Ne fortyogjál, csillapodjál, bolsi szarkupac! De legalább merülj alá az efftársi latrinában, hogy külön mocsokbűzödet legalább mellőzhessük! Meg aztán ott is vagy otthon!
Nakivagyok
Hááát ez a Ferke miket nem mond ! Lehetetlent nem kell kérni.Nagy Orr Bánja makkján szaladozva le-fel fitymája Kövér-kés még szopogassa is !
Sámannus
@verőce21: Szopogat köteles testvér is mély torokra, kizárólag a demagóg diktátorok udvarában. Egyenlőre a fidesz élmezőnye bukott meg szarköpülésen amit az erszténységgel emeltek magas polgári értékszintre. Ó dicsőség néked fityesz oly bölcs vagy, hogy szopogatásban is világelsők lehettek.
T-Boly
@fergeteg: Há' monnyuk én is leköplek!
surdilloFUJT
@Nakivagyok: Az agyrágóbogár éhen halna az 1 bites fidessnyalonc fejedben!
folt
Tulajdonképpen két volt komcsi - akiket kísért a múltjuk - csörtéjét látjuk 2021-ben közel 32 évvel a rendszerváltás után.
Szánalmas!
ómió
@Szeparepa2: Merülj alá az efftársi latrinában, bolsi latrinabúvár szarkupac! Nem fogsz külön bűzleni!
Namely
@Horizont: "Senkit ne vegyünk ki a pakliból. " rendben, én is így vagyok vele, amikor szavaznom kell(ene). De addig vegyük ki, amíg a jelenlegi felhozatalt elemezzük.
"Először is a stílusa " valóban. De a többi vagy ilyen, vagy ha nem is pontosan, a teljesítményét nem befolyásolta. :(
"Gazdaságilag nincs fontossági sorrendje." igaz, de a többinek sem volt.
"Senkivel semmit nem tárgyal meg. Öntörvényű, kézi vezérlésű." Sajnos ezt így kell csinálni (pl Horn, Bokros is ilyen volt). Egyszerűen Magyarországon nem megy a konszenzusos megegyezés.
"Az EU-val szembeni viselkedése. Nem szarunk oda ahonnan a pénz kapjuk. " Viszont érdekes módon többet ért el ezzel a magatartásával az EU-ban, mint a maszop az örökös szolgai egyetértéssel. Orbán elolvasta a törikönyvet, így megtanulta, hogy mindig erőt kell mutatni (sajnos nem olvasta végig, de ez most nem ide tartozik).
"Árkot ásott a nép közé"
Na, azt pont nem ő csinálta, hanem fletó és sleppje, akik a hatalomvágyuk miatt hagyták, hogy az ország 2 vagy inkább 3 részre szakadjon. Akik ahelyett, hogy lemondatták volna fletót és mindazokat, akik a hangfelvétel tanúsága szerint benne voltak (és eljárás alá vonták volna őket), mindvégig mögéjük álltak. Egyébként az árkot ma simán be lehetne temetni: mindenkit, aki ebben részt vett, kivágni a pártokból, ÉS nyilatkozattal elítélni őket. De ezt természetesen nem teszik. Miért? Mert olyanok, mint Orbán.
"elültette a gyűlölet magját ami mára szárba szökkent."
ezt fejtsd ki, nem értem pontosan mire gondolsz.
"Veszíteni fog jövőre"
Ne fogadj erre nagyobb összegben. Amúgy mi lesz, ha veszít? 4 évig ül a Parlamentben (már amikor be fog járni) és 1 csésze kávé mellett röhögni fog azon, hogyan ölik egymást, majd 2026-ban 4/5-e lesz.
Miért? Mert már most egymást eszik az összefosás pártjai. Már most nem tudnak megegyezni. Mert már most nem rendelkeznek nemhogy közös, de egyéni programmal sem.
"tudom feleslegesen strapálom magam"
Nem, ez hasznos, mivel épp árkot temetünk be.
Namely
@Horizont: a lényeg az lenne, hogy elmondd, miért nem értesz egyet velem. Én elmondtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.