Tóth István 2004 decemberében tűnt el nyomtalanul. A szerencsi fiatalembert hónapokig keresték, még a Tiszát is átkutatták, de az akkor 19 esztendős fiú se élve, se holtan nem került elő – írja a Blikk.hu.

Halottlátótól tudta meg az édesanya: megölték a gyerekét, Istvánt, akit 16 éve keres
Fotó:Pixabay

Tavaly tudtam meg, hogy a rendőrség öt évvel az eltűnése után egy adminisztrációs hiba miatt leselejtezte a fiam aktáját, így minden irat megsemmisült. Köpni-nyelni nem tudtam abban a pillanatban. Erre is csak azért derült fény, mert a körözési fotóját lecseréltettem egy frissebbre

– emlékezett vissza a Vasárnapi Blikknek Komlósi Marianna, István édesanyja.

A fia rejtélyes körülmények között tűnt el annak idején. István barátnőjével, testvérével és két barátjával indult szórakozni Szerencsről Sárospatakra. A fivérével megbeszélték, hogy ha elveszítenék egymást, akkor reggel hatkor találkoznak a kapuban, csakhogy hiába várta Istvánt a megbeszélt helyen. Végül az ismerőseivel elvitette magát, útközben azonban megtalálták István autóját: a kocsi szemben állt a forgalommal, a szalagkorlátnak ütközve, betört szélvédővel. Benne volt a fiú pénze és az iratai is, neki magának azonban hűlt helye volt.

Háromnegyed nyolckor értem oda, nem sokra rá hallottam, hogy a rendőröket értesítik arról, hogy 15 kilométerrel odébb valaki a Tiszába ugrott a tokaji hídnál. A kocsit hátrahagyva az összes rendőr azonnal odasietett. Állítólag több tanú is felismerte a fiamat, de én ebben nem hiszek

– nyilatkozta a nő. Mint mondta, tavaly augusztusban egy nyomozó kézbe vette a fia ügyét, és 15 év elteltével újra megmozdult valami.

Információi szerint azóta több embert is kihallgattak, sőt hazugságvizsgálatokat is végeztek. Értesüléseink szerint azokat a tanúkat kötötték poligráfra, akik annak idején azt állították, hogy István ugrott a Tiszába.

Az eltűnt fiatalember édesanyja már biztos benne, hogy a fia nincsen életben, de kizártnak tartja, hogy saját elhatározásából dobta volna el az életét. Ezt pedig egy ismert halottlátó is megerősítette számára.

Többször is beszéltem az édesanyával, neki is elmondtam, hogy véleményem szerint a fiát megölték. Sikerült felvennem a kapcsolatot a lélekkel.

– részletezte Kiss Kató, akinek az elhunyt fiatalember még egy nevet is megemlített, aki segíthet a megoldásban.

A Blikk megkeresésére a  rendőrség megerősítette: az iratok selejtezésére adminisztrációs hiba folytán került sor, a selejtezést végző munkatársuk már évekkel ezelőtt távozott a rendőrségtől. 

Forrás:Blikk.hu
Címlapkép:Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.