Lantos Gabriella egészségügyi szakértő írása. "Ez tényleg az őrültek háza! Orbánhoz képest még Putyin is a józan, megfontolt, mérsékelt erő. Baku és Szentpétervár az EB idején fél házat enged. Más városok negyedet. Sok helyen még nem is mertek dönteni. Budapest? Itt telt ház lesz!? Június közepén. Amikor a 4. hullám majd pont soha nem látott csúcsokat dönt. Az április közepi iskolai nyitás épp ennek ágyaz meg. Ez az önsorsrontó fickó már a saját érdekeit sem képes felfogni. Ha júniusban tömegrendezvényt akar, akkor május közepéig itt a fű sem nőhet. Az iskolák nem nyithatnak ki. Talán így lecsillapodna a 3. hullám. Talán. De ebben a járványban csak az a biztos, hogy semmi sem biztos. Új mutáns, rossz eredményeket hozó oltás, általános bizalmatlanság. Csupa kiszámíthatatlanság. Ez az őrült, öntelt alak mégis azt képzeli, hogy tudja a tutit. Csak ő. Mi többiek, az épelméjűek nem hiszünk a szemünknek. Ez afutballszerető emberek országa. De futballhuligánok vezetik. "

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Asszem nem túlzás,,hogy a Zsírdisznó ezt szándékosan csinálja...Tehát nem hülye,,,hanem egy aljas szarházi... ... És akkor Gyurcsánynak nem volt igaza,,mikor beszólt nekik,,legutoljára ?? Dehogynem..!! Putricselli minden megmozdulása affelé mutat,,hogy a More gyűlöli a határon belül élőket.,, az udvartartása ,na meg százlábú "chaládja " kivételével...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.