Orbán Viktor pénteken azt mondta a rádióban, hogy a nemzeti konzultáció az, ami világosan megmondja, hogy milyen lépéseknek kell egymás után történniük a nyitás során. „Van is egy remek sorrendem. Tehát azt mondták a nemzeti konzultáción, hogy először az iskolákat kell kinyitni, aztán az éttermeket, aztán a szállodákat és utána a jeggyel látogatható kulturális, sportrendezvényeket, mozikat, konditermeket” - mondta. Tehát a miniszterelnök szerint azért van szükség az iskolák kinyitására és azért az első intézkedések között kerül sor erre, mert a nemzeti konzultációban ezt mondták az emberek. Csakhogy a nemzeti konzultációban egyetlen kérdésben sem szerepelt az oktatás, vagy az iskolák kérdése. Az iskolák és óvodák nem is voltak zárva a nemzeti konzultáció kezdetekor.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Már takarózik a gyáva! Mi lenne, ha egyszer- csakis egyszer fel merné vállalni önmagát, és vállalná a döntéseiért a felelősséget!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.