Kire hallgathatunk, hogy biztonsággal el tudjuk dönteni, hogy mit tegyünk, illetve ne tegyünk ebben a helyzetben? A bizonytalanságot nagyon sokan kihasználják, nem csak kéretlen tanácsból van rengeteg, hanem sokan egyfajta kényszerítő erővel próbálnak nyomást gyakorolni és befolyásolni másokat a saját elképzelésüknek megfelelő cselekedetekre. A többiek tapasztalata azonban nem lehet mérvadó abban, hogy nekünk pontosan mire van szükségünk az egészségünk megőrzéséhez, vagy a betegségeinkből való kigyógyuláshoz! Nem sok szakembert találhatunk, aki őszintén állást mer most foglalni, de mivel az igazságnál nagyobb erő nincs, az igaz lelkeket, a tiszta szívű embereket és a hivatásukban valódi felelősséget vállaló szakembereket soha nem lehet teljesen elhallgattatni!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Szeparepa2: Szerintem meg elég nyilvánvaló, hogy a legjobb és leghatékonyabb, legbiztonságosabb két oltás a Pfizer és a Moderna, nem hinném hogy ezek ellen lejárató hadművelet hajtana bárki is végre, legalábbis akinek egy csepp esze is van. Az már más kérdés, hogy a Szputnyik és a Sinopharm sem hatástalan, ezektől sem fog senki félni amint az EMA megadja rájuk az engedélyt. Legutóbb a Johnson - ről is azt írták, hajlamosíthat a vérrögképződésre, még vizsgálják, na meg ugye az Astra Zeneca esetében mondták ki azt, hogy felelős lehet (nem bizonyítottan) néhány ember halálában. Akkor mi az ami nem veszélyes? Lényegében minden az, gyógyszer, vakcina, ételek, stb. Meg kell érteni, járvány van, cselekedni kell minél gyorsabban, hiszen a vírustól már rengetegen meghaltak, de oltástól bizonyítottan még senki (talán csak az a trombofíliás beteg, aki megkapta az Astrát). Az lenne nagyon lényeges, hogy mindenki azt az oltást kapja meg, ami a legkisebb kockázatot jelenti számukra, mindenképpen nézni kell ki hány éves, milyen alapbetegsége van. A Szputnyik pl. pajzsmirigy probléma esetén ellenjavalt, az Astra és a Johnson véralvadási zavarok esetén, és így tovább.
division
@Szeparepa2: hvg.hu/itthon/20201020_virusszkeptikus_orvos_koronavirus_pocs_alfred
Nem ez az egy cikk jelent már meg róla.
A misztikus hülyeségei meg mindent elárul erről az emberről, hiába mondod azt, hogy ne vegyem figyelembe. Hozzátartozik a teljes emberhez. A foci EB, a nyitások, az iskolanyitás mindenre választ ad majd. Nem kapok pénzt ezért, miért kapnék? Tudományos oldalról nézem az egészet, nem pedig fikciókat gyártok.
division
@Szeparepa2: Végtére is lehet igaz az első fele, épp ezért mondtam, hogy Orbán nyitásai mindenre választ fognak majd adni. Amennyiben semmi különös nem fog történni, akkor két dolog lehet: Jók az oltások, vagy az emberek jelentős része nem is covidban halt meg, csak ugye kimutatták, és ezt jelölték meg a halál okának. Mondjuk akkor viszont felveti a kérdést valami: Külföldön miért szintén a covid a fő halálozási ok? Nem hinném, hogy ebben Orbánt akarnák követni. Mindenhol csak ráfognák? Azt azért nem hiszem. Azért az egész világ nem döntené be a gazdaságot mondva csinált ürüggyel, főleg egy világjárvány hírével. Kíváncsi leszek én is mi lesz, de én inkább félek, féltem a gyerekeimet (ezért nem is járatom iskolába már őket az idei tanévben).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.