Orbán Viktor a kommunista tevgazdaságnak megfelelően a 2,5 millió oltás után bejelentette a "részleges nyitást", függetlenül a valós járványhelyzettől és az embereket fenyegető veszélytől. A 2,5 millió oltás volt a tervbe vett cél, a kommunista és a fasiszta diktatúrák pedig végrehajtják az ilyen célokat, ha újabb ezrek halnak bele, akkor is. A nyitás feltétele nem a hasra ütött számú 2,5 millió oltás lenne, hanem a vírus terjedésének, fertőzésének és a megbetegedések megállítása. Több százezer ember még csak most kapta meg az első oltást, az semmiféle védelmet nem jelent, a kínai vakcinák pedig nem védenek. Nem a gazdaság beindítása teszi sürgőssé a korlátozások feloldását, hanem a közelő futball EB, amelynek csak olyan ország lehet házigazdája, amely beengedi a szurkolókat a stadionokba. Orbán pedig nem akar lemaradni az EB meccsek rendezéséről. Ezért képes a magyar embereket egy halálos világjárvány pusztításának kitenni, amikor néhány napja még lakosságarányosan a világ legtöbb...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
remélem nagy öngólt rug aztán kirugják orbánt is
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@lampa laz: Hát, az biztos, hogy a fidesz már hiába kapkod a fiataljaink szavazatai után. Építgetheti az internetes hálózatait, de tömegbázisa köztük nincs és nem is lesz.
Ma még nem néztem körül a hírportálokon, de mintha tegnap azt hallottam volna, hogy az egyetemistáknak nagyon nem tetszik az oktatás átalakítása.
ómió
Ennél azért átütőbbet kéne ráhazudni, efftársak!
Nyírfa
@karma1: 00.39

Én erről beszélek, nem a rabszolgatörvény elleni tüntetésről.

hvg.hu/itthon/20180414_A_szervezok_szerint_joval_tobb_mint_100_ezren_vannak_szombat

És nem az újságból, tévéből értesültem róla, hanem ott voltam. :)

No. Szerintem nem szerencsés párhuzamot vonni egy tüntetés és a stadionbeli tartózkodás között, mert , míg az utóbbit valamennyire lehet ellenőrizni, addig a tüntetők résztvevőit, nem.
Vagy szerinted a szervezők mindenkitől kérnék az oltási igazolást, vagy annak a becsületes bevallását, hogy már átestek a fertőzésen, és megesketnék a jelenlévőket az édesanyjuk életére, hogy nem hoztak magukkal némi kis vírust? Vagy, el tudod képzelni azt a fegyelmezettséget, hogy sok ezer ember - tízezrekről egyelőre nem álmodunk - távolságot tartva vonul fel a Karmelita elé? Már, ha a rendőrök, a TEK nem zavarná szét őket menet közben.
Természetesen a foci-eb-ről megvan a véleményem, de őszintén szólva azon is csodálkozom, hogy , bár, nem élsz velünk, és olykor nem is vagy képben, de nagyon tudod, hogy mit és hogyan kellene csinálnunk.
gina
Egy elmebeteg uralkodik a népen, ezt nem veszi észre a sok birka, dehát alacsony IQ val nem is érthetik---aki kimegy egy meccsre azokat mind regisztrálnám és ha betegek lennének , nem is engedném be egy kórházban sem...igy nem is kellene eldönteni ki fog élni és meghalni egy lélegeztetőgépen,,,
Yoda69
orbannak eddig se volt fontos a magyar emberek elete. Ha ez lett volna, tobb penzt adott volna az egeszsegugynek, es nem hagyott volna 5000 orvost es apolot elmenekulni a rendszerbol.
orbannak csak az a rohadt foci fontos, hogy megint semjenezze magat tomjennel, es a penztarossal.
Namely
"Orbán Viktor a kommunista tevgazdaságnak megfelelően a 2,5 millió oltás után bejelentette a "részleges nyitást", függetlenül a valós járványhelyzettől és az embereket fenyegető veszélytől."
Akkor mi a teendő?
Az összefosásá szólítsa fel a híveit arra, hogy NE menjenek vásárolni, fodrászhoz, stb.

De ezt nem teszik. Miért?

1. Mert gondolom ők is vásárolnak.
2. Mert eszükben sincsen beégni.

Így inkább csak, szokás szerint, böfögnek, és 2 vásárlás és fodrász között a híveik is hánynak egyet, hogy "gyíkosóbán".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.