Hadházy Ákos független képviselő szerint Orbán Viktor hazudik, amikor azt állítja, hogy a nemzeti konzultáció során szavaztak az emberek az iskolanyitás kérdéséről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Hadházy miért csodálkozik, hiszen Orbán mindig hazudik?
RonaGyuri
Egy hétköznapi hír apropójából

aminek, pontosabban az erről szóló cikknek a legrelevánsabb része, hogy a derék hcg.hu nem engedi kommentelni

A portál „Hadházy: Orbán Viktor hazudik az iskolanyitásról” címmel számol be Hadházy Ákos Facebook-posztjában olvasható egyik legújabb bejegyzésről. Melynek a lényeg, hogy: „Ez már egészen abszurd: egy hét után a rádióinterjúban ismét belehazudja a mikrofonba, hogy a nemzeti konzultációban szavaztak az emberek arról, hogy először az iskolákat kell kinyitni. Miközben a ’nemzeti konzultációban’ egyetlen kérdés sem szól az iskolák nyitásáról ”!
Nos, hogy au elején kezdjem:
mikor és miben nem hazudik Orbán Viktor,
hogy ez egészen abszurd lenne, pláne, hogy „már”, na azt erősen kétlem sokkal inkább mindennapos,
sőt nagyon nem ritkán lehetünk tanúi olyanoknak, hogy egyik napról a másikra (sőt arra is volt példa, hogy pár óra alatt) épp az ellenkezőjét kezdik el terjeszteni.
A dolog egyébként okot ad ismét arra, hogy rámutassak ártunk és qurmányunk propaganda stratégiája és a mindennapi reklámok bugyutasága közötti párhuzamra.
Van egy idétlen reklám (na jó egy nagyon sok közül) amiben egy egészen normálisnak kinéző fickó kévét készít és ágyba viszi a bányarém (bocsánat a bányarémektől a hasonlítás miatt) feleségének. Ekkor megszólal egy hang: Anya, papa! A férfi: bennünket hív drágám. Mire a luvnya önelégült bárgyú vigyorral: csak rád gondolt drágám! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.