Az RTL Híradó szerint ennél volt kedvezőbb ajánlat is, de Nemesi Pál gazdaságfejlesztési kormánybiztos cégének pályázata több pontot kapott.

Nemesi Pál egyébként 2019-ben a Fidesz támogatásával Szeged polgármesteri címéért is indult Botka Lászlóval szemben. Továbbá tavaly ősszel pedig Orbán Viktor nevezte ki kormánybiztossá.

Ismét közel 2 milliárd forintos közbeszerzést nyert a gazdaságfejlesztési kormánybiztos cége
Fotó:Balogh Zoltán/MTI/MTVA

A Nemesi érdekeltségébe tartozó cég nem először nyert állam pályázaton, tavaly decemberben egy szintén 1,7 milliárd forintos szegedi közbeszerzést nyertek meg, akkor az derült ki, hogy a Ferroép építhet meg egy egészségügyi laboratóriumot és a hozzá tartozó irodákat.

Forrás:RTL/444
Címlapkép:Balogh Zoltán/MTI/MTVA

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
134.bátor
Jól emlékszem,hogy a dagadèk ellenzèkben őrjöngve tiltakozott,hogy kèpviselőknek,kormánybiztosnak stb. NE lehessen cège???!!!
gina
Még ilyen válságidőben sincs emberi formájuk ezeknek a mocskos fidesz patkányoknak,elég volt ebből a rohadt korrupt bandából, és eszement OV ból akinek már egy normális gondolata sincs,,
ómió
Az efftársi konkurrens pályázók mind drágábbak voltak?
tudode
Hát igen!
.
"Nagyban" a bagdadi tolvaj játssza a felcsúti nagybácsit akkor, amikor hálából kinevez félresikerült frakcióvezetőket, szócsöveket, alfelét megtisztelő biztos, ami biztoSOKAT, na nem a jövedelméből, abból amely ugyanolyan eszköze mint az utcaseprőnek a seprő!
.
Arról nem is szólva, hogy azzal könnyítettek a pályázatokon, közbeszerzéseken, hogy nem jelszavasan pályáznak a pályázók, amelyből bizottság válogatja ki a legmegfelelőbbet, legalább három pályázatból/közbeszerzésből, amely legjobban felel meg a célnak!
.
Ha szabályosan működne a klf. közpénz kezelése, akkor nem fordulhatna elő az, hogy egy kistelepülésnek gyűjtenie kellene
.
------ Óvodafelújításra gyűjtenek a hernádszentandrásiak
rtl.hu/rtlklub/hirek/ovodafelujitasra-gyujtenek-a-hernadszentandrasiak-az-udvari-jatekok-legalabb-15-evesek
---------------------------
.
Mert a duplájára duzzadt bácsik túlárazással, alkotmányos költséggel hízlalhatják az alfelüket, egy olyan bácsi hálájaként, aki a székházmutyi óta na nem hozza, viszi a pénzt számolatlanúl a hallgatás áraként!
.
Fúúúúúúúúj!
134.bátor
@ómió: milyen pályázók? Egyedül volt,ahogy ez nálatok lenni szokott. Eftárs...
ómió
@134.bátor: Most valamelyik efftársadhoz szóltál, vagy hozzám? Magad se tudod? Amúgy meg az efftársi hordátokat ki akadályozta a pályázásban? Hazudd már ide!
Clavigo
@ómió: Egyedül volt,,,gondolom a pályázatot erre a szarputtonyra " szabták " ,,ahogy felétek szokás,,te trágyadomb...
134.bátor
@ómió: A hazudozásról kèrdezd meg a főnöködet. Mesterfokon űzi.
ómió
@Clavigo: Ti "szabni" szoktátok, bolsi szarkupac!? Látom, rád az idióta zakót szabták az efftársaid! És lám, mintha rád öntötték volna!!
ómió
@134.bátor: Szerintem a tiédet kéne. Tudod: aki "reggel, éjjel meg este" azt művelve "kormányzott" 5 évig! Vagy már azt is a "Zorbánra" kell hazudnotok?
Nakivagyok
Én elbírálási pontot homloka közepére adnék ,hogy nyerjen .No nem India-i föstékpöttyel,hanem olyan valódi pontosat.Elől bemegy hátul kijön pontosat.Pontosan.
134.bátor
@ómió: Az szerinted hazugság,hogy beismerte? Orbán sosem ismeri be,de egy nap alatt többet hazudik,mint Gyurcsány egy èv alatt
ómió
@134.bátor: Az az undorító, hogy a bűntársai előtt "ismerte be"! Miért nem az ország nyilvánossága előtt? Talán, mert akkor a választáson elhajtják a sunyiba? Az Orbán meg attól még nem fog hazudni, hogy ti ezt napjában ráhazudjátok! Ez már 4-évente "nem jön be", nem únjátok még!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.