A független képviselő szerint újabb bizonyítékot kapott arról, hogy a hazai egészségügy már a járvány második hulláma alatt összeomlott. Nem kérdéses, hogy kik szenvednek emiatt.

Hadházy: az egészségügy rég összeomlott, itt az újabb bizonyíték

Fotó: pixabay.com

A számok nem hazudnak, akármit hadovál Kásler és a miniszterelnök. Az egészségügy már a második hullám alatt összeomlott 

- írta a politikus a Facebookon vasárnap reggel.

Egy konkrét példa Hadházy a dunaújvárosi kórházigazgató 90 nap után (!) megküldött válaszát hitra nyilvánossághra.

Eszerint már a második hullám alatt harmadával kevesebb beteget tudtak ellátni a szakrendeléseken, mint a járványmentes időszakban.

Az egészségügy nem úgy omlik össze, mint az elájuló páciens, hogy egyik pillanatról a másikra nem tud beteget fogadni. Hanem pont úgy, mint a magyar egészségügy: egyik hónapról a másikra drasztikusan lecsökken az ellátott betegszám. Ami pedig nem mérhető, csak egyéni tragédiákból tudjuk: az ellátások színvonala is drasztikusan lecsökken

- jegyzi meg a korábban a Fideszben, aztán a LMP-ben is politizáló képviselő.

Kásleren és Orbánon kívül mindenkinek nyilvánvaló: a szakrendeléseken, egynapos sebészeteken és rendes műtéteken ellátott esetszám nem azért esett vissza töredékére, mert eltűntek a betegek.

Hanem mert eltűntek az orvosok és az ápolók járványosztályokra (és az erőltetett átalakítás miatt részben a kórházakon kívülre, a magánszektorba).

Ez maga az összeomlás, amit felelős kormányzással el lehetett volna kerülni.

Persze amíg Orbán ilyen szervilis, talpnyaló kórházigazgatókkal veszi körül magát, addig könnyen hazudoznak arról, hogy minden rendben van. Mészáros Lajos doktornak is volt képe kivárni a 90 napot a válaszadásra egy olyan kérdésben, amelyiknek a megválaszolásához három gombnyomásra volt szüksége a számítógépen.

- fejezi az érzékelhetően indulatos képviselő a vasárnap reggeli Facebook-bejegyzést.

A számok nem hazudnak, akármit hadovál Kásler és a miniszterelnök. Az egészségügy már a második hullám alatt...

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. április 10., szombat

Forrás: Facebook

Címlapkép: pixabay.com

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ESCOBAR
Én még csak kritikát hallottam ettől az embertől! Orvos létére nem tud épkézláb javaslatot tenni soha?! Akkor ő mit és mikor dolgozik???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
@Szeparepa2: ENNYIT TUDSZ... HAHAHA... SZÁNALMAK SZÁNALMA PITIÁNER OSTOBA TROLL PATKÁNY... SZAR MI, AMIKOR AKASSZÁK A HÓHÉRT... FÁJ AZ IGAZSÁG... IGAZ PATKÁNY SZARHÁZI ANYABASZÓ NÁCI TROLL..? NEKEM ÉS A TÖBBI ÉPESZŰ EMBERNEK ITT EZ ÍGY JÓ, MERT ADDIG SEM AZ USZÍTÓ RÁGALMAZÓ HAZUG ALJADÉK TROLL MOCSOK MOSLÉK ÖMLIK A ROTHADÓ NÁCI PUTRIS ANYABASZÓ TROLL POFÁDBÓL... SZÓVAL ELAKADT A SZAVAD, MERT SZÉT VAGY OLTVA NÁCI HAZAÁRULÓ SEGGNYALÓ TROLL PATKÁNY... SZARRÁ... TOPORZÉKOLJ CSAK HAZUG NÁCI TROLL PATKÁNY... MINÉL JOBBAN ERŐLKÖDSZ ÉS KAPÁLÓDZOL ELKESEREDETTEN, ANNÁL JOBBAN RÖHÖG RAJTAD MINDENKI NÁCI SZARHÁZI... XD
bence
@ESCOBAR: ! Csak kérdezem ! A sok javaslata közül melyiket fogadták el ?! Mindent ami az ellenzékkel kapcsolatos , a kormány oldal leseper az asztalról !
ESCOBAR
@bence: Csak kérdezem, mit javasolt?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok