Legalábbis a Momentum miniszterelnök-jelöltje, Fekete-Győr András erre kérte fel Orbán Viktort – írja a Blikk.hu.

Készülhetünk Fekete-Győr és Orbán közös videójára?Fotó: Instagram / @feketegyorandras

A hazugságvizsgálós mutatványa után, most az oltások népszerűsítését célzó közös videó készítésére szólította fel a miniszterelnököt – írja a Blikk.hu.

Fekete-Győr András a Facebook-on posztolt az ötletéről, melyhez azt írta,

Ha fontos a kormánynak az oltási hajlandóság növelése, csináljunk úgy, mint egy normális, nyugati országban: politikai háborúzás helyett ösztönözzünk közösen a védőoltások beadására.

Forrás: Blikk.hu

Címlapkép: Instagram / @feketegyorandras

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ja...most pont időszerű..miután a kínaiak elismerték hogy kalap szar a vakcinájuk!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jancsipapa
De miért kéne ehhez közös videó? Kiáll a srác és elmondja,hogy ( mostmár ) nagyon fontos az oltakozás ,egyetértek azokkal,akik az elejétől ezt mondták...
tudode
Vitatkozni nem szeret az, aki élettapaszztalat nélkül hasonlóan azt énekelte, hogy ide nekem akár az oroszlánt?
.
Aztán úgy kikupálódott a bársony fotelban, hogy magáévá tette az egész országot
Pálinkás Pál
ja...most pont időszerű..miután a kínaiak elismerték hogy kalap szar a vakcinájuk!!
teuton57
@jancsipapa: Talan olvasni kellene megtanulni, magyarul! Nem mondta sem ö, se Gyurcsany, se mas soha, hogy nem kell oltakozni! Ha mast hazudsz, masold ide be! DE!!! Nem egy futsalos altal "engedelyezett", hosszu klinikai es gyakorlati vizsgalatokon nem atesett valamifele keleti "csodaszerrel" kell oltani, hanem az EU illetekes szerve altal bevizsgalt es GARANTALT vakcinaval! Talan arrol nyilatkozz es bizonyitsd, ki vallalja az anyagi es büntetöjogi felelösseget, ha az orosz vagy kinai vakcinaval valami problema lenne? Ja, olyan nincs, az oroszok a szerzödesben elöre kizartak minden felelösseget, a kinai szerzödes meg titkositva lett...
Yoda69
Remek felvetes. A hazugsagvizsgalos proba is telitalat volt. Azonban boritekolhato hogy orban nem lesz hajlando ra, mert egy gyava fereg. Foleg azokutan nem, hogy @Pálinkás Pál: ravilagitott: a kinai vakcina gagyi, csak 70%os hatasfok a 2.beoltottsag utan. (A Brazilok 50%ot mertek) Ezt ezt jelenti hogy 10-bol 3 beoltott ember vedtelen marad a virus ellen, es a nyajimmunitas se tud kialakulni. Nagyon ugy tunik orbannak ismet sikerult baot lonie, de legalabb elkurt sok milliardot ra.
jesz
Fekete miniszterelnök-jelölt? Orbánék halálra röhögik magukat...
Eladott Ország
A bűnöző román cigánnyal már nem szabad tárgyalni, meg egyébként sem állna ki vitára senkivel. Bíróság előtt kell elszámoltatni őket, mert magyarok tízezreinek haláláért felelősek, a lopott szajréval együtt!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/167079165_3824554527634933_4840727944435414434_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=bSh0W-4S5n4AX_2_rHS&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=14b30c8b11756e0df587ff26f530c5ee&oe=609A2AF2
Csizmás Kond
Ez még viccnek is silány...már a saját ellenzéke is kerüli.
Nyírfa
Nem rossz taktikai húzás, provokációnak elmegy. De nem üt.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 17:25 ♦ Nem volt elszámoltatás a rendszerváltáskor, de hogy ennek mekkora az ára most kezdünk ráébredni a kommunisták teret kaptak a demokratikus közéletben, mondotta Kancsal Terrormariska.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/101242261_870701900076385_918024683717132288_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=mFtTNGE1IiIAX9Wq2z6&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=858fa12d6c842c3346842d0f025fdd96&oe=60999417
Indul a szolfézs óra a Kossuth díjhoz, - Csapás a múltból...Nem az a baj, hogy ezek régebben kommunisták és KISZ esek voltak nem, a fenét érdekelné. Azt látom bajnak hogy ezek a selejtje, a régiek sem voltak okosak, de ezek, mindent alulmúlnak csak a rablási ösztönük, az a régi!
www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA&feature=youtu.be
simmering73
"Feltaláltunk magunknak egy senkiházi falusi suttyót, a saját magyar népmeséink legkisebb testvérét a pisaszagú faluvégéről, felemeltük, odaadtunk neki mindent, aztán megint azt hittük, ő lesz a következő igazságos Mátyás király."
kanadaihirlap.com/2021/04/11/a-visszamaradott-csurhe-folyton-kioktatja-azokat-akiken-eloskodik/
simmering73
Terel már megint a juhászkutya.
"Márciusig Kína 40 millió adag vakcinát szállított le külföldi országoknak. Chilében például, ahol részben a kínai Sinovac vakcinával oltanak, ismét felfutott a járvány. Egy ottani tanulmány szerint a vakcina egy dózisa mindössze 3%-nyi hatékonysággal bír, szemben a két dózist követő 56%-os védelemmel.
A kínai vakcinagyártók által ismertetett adatok szerint a Sinopharm vakcina 79%-os védelmet nyújt a vírussal szemben, míg a Sinovac oltás 50,66%-osat, utóbbi a 18-60 év közöttiek körében."
Tudomásom szerint Magyarországon nem oltanak Sinovac vakcinával.
Gazella
Erre nem veszek jegyet. Nem zsánerem a momentum.
nezelodo
@jesz: ma 16:550. Orbánék nem röhögik halálra magukat, mert nagyon bök a zabszem. Közös nyilatkozatra sem fog kiállni senkivel, mert éjszakánként abban a 3-4 órában is a Fltóval folytatott, tv vitáról (rém) álmodik, (jó szándékúan nevezzük vitának a stúdió padlójának felmosását Orbánnal), és örül amikor felébred, hogy vége van... Akkor nagyon sajnáltam, amiért olyan szánalmas makogásra futotta csak, persze azóta mindenkitől bocsánatot kértem, hogy érdemtelenre pazaroltam a sajnálatomat.
karma1
Piciket megtepazza a kopcos oroszlan bajuszkajat - aki persze nem fog kiallni semmifele kozosre - de az ingadozo fidesz-elitnek azert ad egy kis gondolkodnivalot (mar akinek van meg esze, es oda is figyelne). Szoval ez egy jo kis csapda - hasonlo mar Gyurcsanynak is eszebe jutott, de o a fentebb emlitett okok miatt mar ki sem hivja a kopcost, mert az visitozva menne vissza a hello rofik koze, annyira fel GyF-tol...
Szerintem fegyo"rtol szinten, mert pont ugy neznenek ki egymas mellett, mint egy "elottem az utodom" kep - ha orban ranezne fegyo"rre, akkor pont a 30 evvel ezelotti sajatmagat latna meg benne, es fene tudja, mi kavarodna ossze abban a pici, focibuzira osszeto"ppedt kis agyaban...:(
NKF
Na,ha ez a kis buznyák lesz miniszterelnök harakiri.t követek el!
nezelodo
@NKF: Remélem nem kell harakirit elkövetned miatta, de ne járjon az eszed a késen, mert a másik pszichopata sem ér annyit, hogy elkövesd érte ezt a hülyeséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.