Közleményben válaszolt az Emberi Erőforrások Minisztériuma, hogy miért nyitnak ki az iskolák április 19-én – írja a Blikk.hu.

Íme az EMMI "válasza", hogy miért nyitnak ki az iskolákFotó: Pixabay.com

Az atv.hu érdeklődött az EMMI-nél, hogy ugyan miért kell kinyitni az iskolákat, mikor a gyerekek még egyáltalán nincsenek beoltva, a pedagógusok többségénél, pedig még nem alakult ki a védettség – tudósít a Blikk.hu.

A szaktárca a tanárok magas arányú átoltottságára hivatkozott válaszában.

A magyar lakosság kiemelkedő beoltottsága lehetővé teszi a lépcsőzetes újraindítást, az óvodák és iskolák készen állnak az újranyitásra a védelmi intézkedések fenntartása mellett. Több mint 100 ezer pedagógus kapott soron kívüli oltást, és ezekben a napokban is újabb 100 ezer bölcsődei, óvodai és iskolai dolgozó kap soron kívüli oltást

- válaszolták.

A védettség kialakulásával kapcsolatos aggályokra nem tértek ki a válaszukban.

Forrás: Blikk.hu, atv.hu

Címlapkép: Pixabay.com

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mert a tömeggyilkos dagadék így akarja! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@fideszes gyökér: 20:36 Konzultáció?Tényleg azt hiszi bárki is,hogy orbánt érdekli az emberek véleménye?Épp ma hallgattam erről szóló riportot, és kiderült,hogy iskolanyitásra vonatkozó kérdés nem is volt a konzultációban,de illetékes elvtárs ezt is megmagyarázta.
voltmárjobbis
@fideszes gyökér: ma 20:36 A nemzeti konzultáciban szó sem volt az oktatásról.
vitriol
"A magyar lakosság kiemelkedő beoltottságára" hivatkozó szaktárca nem valószínű, hogy tudja mit beszél. Kiemelkedő akkor lenne, ha már 8 millióan megkapták volna az oltást. Csakhogy a 2.5 millió sem igaz, az is hazugság, mert azok nagy része csak az első oltást kapta meg. Muszáj mindig hazugsággal elterelni az emberek figyelmét a lényegről? A "szaktárca" pedig semmilyen szaktudással nem rendelkezik, csak papagáj módjára elismétli a kormány téves elképzeléseit!
Madácsi Pali
Mást beszél mint Bodó! Esetleg néhány szó arról, hogy mikorra alakül ki a vakcinák hatására a védelem. Ezt a kamu dumát a felelőtlen miniszterálnok a foci miatt kitalálta, és minden nyalonc mantrázza.
terlasz
A CDC azt tekinti beoltottnak, aki a 2 fázisú vakcina mindkét adagját megkapta és utána eltelt legalább 2 hét. Nekünk is így kellene tennünk.
balos
A S-emmi az hűen igazodik a tömegek gyérítésének koncepciójához!Minden kérdés ami ebben az ügyben felmerülhet,HASZTALAN,mert a S-emmi fasztalan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.