A Fideszmaffia vezére és csicskásai ugyanis 10 év alatt rekordmennyiségű államadósságot hoztak össze. A 2020-as év végi adatok mindenkit lesokkoltak, de legalább újabb bizonyítékként szolgáltak arra, hogy a káoszkormányfő egy újabb fronton (is) elbukott. 81 százalékos volt a GDP-arányos államadósság Magyarországon. Ez röviden és tömören annyit tesz, hogy 7 éve nem volt ilyen magas az államadósság és 20 éve nem nőtt ilyen ütemben az adósságunk. A vámpírkormány tehát mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül, ádáz módon eladósította hazánkat, aminek nemcsak mi, magyar állampolgárok, de jövőbeni kormány is csúnyán megissza majd a levét. A hiány ráadásul decemberben szállt el a kormányzati költekezésnek köszönhetően, amelynek semmi köze nem volt a járványhoz. A Kopint-Tárki elemzői szerint idén is megismétlődhet a pénzszórás, hisz 2022-ben választások lesznek, és a növekvő államadósság komoly gondokat okozhat.

Forrás: ezalenyeg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pokróc
Bármi lesz is, alattomos fideszes 10, 20 , időnként 30 x os kamattal gaz behajtási elven már nem tudják bexedni a néptől mert jelentem a pénz 10 év alatt elfogyott .Csókolom !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.