Érdekesnek nem mondható, de ezt a hírt nem harsogja az Orbán-média, mi több még mindig attól hangos, hogy a baloldal oltásellenes, mert óvatosságra int az orosz és a kínai, még hitelt érdemlően be nem vizsgált oltóanyagokkal szemben. Aztán tessék: a kínaiak azt közlik, hogy vakcinájuk „hatékonysági foka nem túl magas”. Akik megkapták, hamisan hiszik, hogy védettek, ahogy azt a magyar ez ügyben megszólalók állítják, így a talmi bátorság-érzettel veszélyben van az életük.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pokróc
@Eladott Ország: Na ja ,az alkotmányos költség ,elfelejtettem !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pokróc
@Eladott Ország: ez amit leírtál össz 1 millió beadott oltás és 2,5 millió lett beadva ,xóval valamit nagyon félrexámol6ttál .
kereső
@Peller Anikó: @Eladott Ország: A kinaiból 970 ezer oltást adtak be.(1,1 millió adagból)

És mit mond Falus Ferenc:„A kombináció veszélytelen” – értett egyet Dudával a korábbi országos tiszti főorvos. Mint mondta, „Az igazi kérdés, hogy pártunk és kormányunk hajlandó-e végre információt szolgáltatni. Az EESZT adatai közül ki lehet gyűjteni, ki, mit kapott, mikor, hányat, illetve, hogy hányan vannak, akik a második utáni két hetet követően pozitívvá váltak. Ha ezeknek az aránya eléri az öt-hét százalékot, ha ilyen arányban betegszenek meg ismét a beoltottak, akkor tömegesen el kellene kezdeni őket oltani akár a harmadik adaggal, de bármilyen vakcinával, ami éppen rendelkezésre áll.”
kereső
„Ugyanakkor a kormány azzal tehetné biztonságossá a Sinopharm használatát is, ha tömegesen és ingyenesen tenné lehetővé az ellenanyagszint tesztelését, hiszen, ha a tömeges átoltottság érdekében vetették be az alacsonyabb hatékonyságú vakcinát, akkor csak ezzel a módszerrel deríthető ki, hogy ki lett az oltottak közül védett és ki nem.” – mondta Falus. Arról nem beszélve, hogy a lakosságon közvetlenül végzett 3. fázisú gyógyszerkutatással valójában a kínaiak számára mi teszünk szívességet.

Mennyit fizettünk azért, hogy tehessünk egy kis szivességet a kinaiaknak? 50 milliárdot? Csekélység!
Sámannus
Petyus lehet a gatyamadzagot, meg a bocskorfűzőt a strázsának leadni, és elvonulni hűvösbe.
Néro
Vak-China az Vak-China. ' Ennyi' pénzért mi kéne még ! Védelem is?
simmering73
"A NER által lefizetett, propagandára használt, a diktatúrát elvtelenül kiszolgáló, megbízhatatlan szakemberek közül Merkely Béla rektor ugyanis azt nyilatkozta, hogy a Semmelweis Egyetem “ősszel indít egy vizsgálatot” a kínai vakcina hatékonyságának megállapítására. Ez a felháborító nyilatkozat mindent elmond arról, hogy az Orbán-rendszer elvtelen kiszolgálói nemcsak a szakmai, hanem az emberi tisztesség minimumával sem rendelkeznek. Ősszel akarják a mostani oltások hatékonyságát vizsgálni, miközben az igazi, hatékony vakcinák hatásai is fél évig tartanak, és akinek a mostani oltás nem használ, az őszre éppen meg is halhat."
nepszava.us/nem-merik-teszteltetni-a-kinai-vakcina-hatekonysagat-mert-abba-belebukhat-orban/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.