Gyurcsány Ferenc járdán(!) parkoló autóján áll a bál a kormánynál.

Gyurcsány "Tahó parkolása" már a téma a Fidesznél – FotókFotó: Instagram / @ferenc.gyurcsany

A II. kerületi Fidesz tette fel Facebookra az alávaló cselekedet bizonyítékait. Persze kommentálták is – írja a Blikk.hu.

Íme, így parkol Gyurcsány Ferenc!

Ez a kép lehetne egyszerűen az internetes „tahó parkolás” sorozat kiemelkedő darabja. Az elkövető azonban a volt miniszterelnök, jelenleg is a baloldali ellenzék vezetője, aki nap mint nap az európai jogállamisággal kampányol.

Gyurcsány Ferenc így parkol a rózsadombi villája előtt! A valóságban ennyire érdeklik a jogszabályok és az emberek. Köszönjük a járdán közlekedők, a kerekesszékesek, a babakocsival közlekedők nevében is.

Mi lenne, ha ez az ember újra hatalomhoz jutna???

- elmélkedik a Fidesz a posztban.

Forrás: Blikk.hu, Facebook

Címlapkép: Instagram / @ferenc.gyurcsany

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Elvetemült ez a Gyurcsány. Az ilyen képes a villamoson rálépni egy idős nő lábára is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Végre fogást találtak a Ferin. Jöhet az elszámoltatási biztos a mikuláscsomaggal!
rokker33
Gondolom majd a Gyurcsány imádók ezt is kimagyarázzák..Szar ember volt 2006 ban és most is az. Semmivel sem különb mint Orbán!
gina
És mikor a fideszes nő parkolt 3 helyen az meg volt bocsátva. egy aljas szemét provokáció, ki a szart érdekel ez a mocskos fidesz média??? remélem minden nap igy parkol...nagyon a bögyükben van ö, ennyire félnek tőle idióta agyhalott barmok
solidedge
Elvetemült ez a Gyurcsány. Az ilyen képes a villamoson rálépni egy idős nő lábára is.
folt
Talán ő lakik ott és tisztában van a gyalogosforgalom sűrűségével.
Az sem mindegy, hogy mennyi ideig állt ott. Csak berohant valamiért, vagy fél napig.
Ez a kép semmit nem jelent!
Ha olyan képet tesznek fel, amin járdán közlekedők, kerekesszékesek, babakocsival közlekedők kerülgetik ezt az autót, akkor talán megfogalmazódna bennem egy ejnye-bejnye, de így...
Ez megint egy bazi nagy öngól az IQ szökevény fideszesek részéről.

Egészen elképesztő ez a fajta elferdültség. Orbán hibája miatt feleslegesen meghalt plusz 5000 magyar ember (lesz az még több is!), akik még most is élhetnének a családjuk körében, az nem probléma neki, de az igen, hogy Gyurcsány rosszul parkolt (amivel egyébként senkit nem zavart).
Nooooooooooooooormlis?
Yoda69
Azt is igy kopkodtek ezek troll majmok, amikor orban a kisbuszaval ugy parkolt hogy az egesz jardat elfoglalta 4 kerekkel?
nezelodo
Juj! Ehhez a bűncselekményhez képest a bírálók által oly hosszú ideig dédelgetett, (és talán most is), M. Richard erkölcsi küldetést hajtott végre a megbízóinak az utcai gyilkos ámokfutásakor, a karanténszabályok és a KRESZ sorozatos megsértésekor. A Fletó ilyen rettenetes parkolása is fedezve lehetett lézeres védelemmel, és vétlenek haltak meg miatta a távoli autópályán is.
Jó hülye ez a Fletó, ha egy méretes luxushajóval, vagy egy rénszarvas vadász helikopterrel áll oda talán fel sem tűnik az azon szocializálódott bírálóinak. Ha meg el tudná, és akarná intézni, hogy az utcájába ne hajthasson be senki, mert az ott posztoló rendőr útját állja, a dakota paparadzik se fotózhatták volna le a bűncselekményt.
terlasz
Honnan tudjuk, hogy éppen Gy. követte el ezt a hatalmas bűnt? Arra azért vigyáztak, hogy ne látszódjon az autó és a fal közti távolság, mert így esetleg nem lehetne babakocsira hivatkozni.
RonaGyuri
egyfelől_
zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/BFA/2018_augusztus/orban_rahel_szaros_pelenka.png
másrészt
Polt még nem rendelte el a vasraveretését?
illetve
őket ismerve valamelyik sajátjuk csinytevését próbálják átkenni! =))
Manhattan
@Pegero: Engedtessék már meg, hogy a saját háza elé álljon! Akkor is reklamáltál, mikor a törpe a fodrász előtt felállt a járdára?
csipetke
Melyik fideszes szőkenő parkolt a luxusverdájával három helyet elfoglalva?Most a fidesznyákok minden seggvakarás kategóriájú kis szösszeneten fognak majd rágódni?Bár arra a két percre se foglalkozik a jónép az elhibázott járványkezelésükkel,és a sok halottal...
justhpeter
Nem az a gond, hogy tahó ekéz tahót, hanem hogy kizárólag ebből áll a magyar politika. Azt mondom, ha ez a magyar politika éttermi választáka inkább maradjon örökre zárva az "étterem".
dr. prédikátor
@Shikari: te meg hülye vagy klozetlakó szarkupac
Qqberci
Igen jó fotó. Alig lehet kivenni, hogy a járdán még meglehetősen nagy helynek kellett maradnia, hiszen kiszálláshoz a kocsi bal ajtaját valahogy ki kellett nyitni... Bár Gyurcsánytól kitellik, hogy átmászott a jobb oldalra, csak hogy kicsesszen a gyanútlan gyalogosokkal...
Sziszifusz
@Pegero: 22:05
De jól tudod .Talán leskelődtél ?
A fénykép nem bizonyítja azt, hogy ki állt oda azzal a kocsival. Azt sem tudni, hogy egyáltalán ki a kocsi tulajdonosa. Elvileg lehet bárki ... majdnem.
Távlati fotók híján nem látható az, hogy a normálisan kiépített járda az utca másik oldalán van. Azon az oldalon ahol fotón látható kocsi parkolt, nem ott van a járda !
Ott csak egyes szakaszokon, szilárd burkolatú részek vannak az ingatlanok előtt. Ilyen helyen állt az az autó.
nezelodo
Azannyát milyen sikeres lejáratás ez! Ez a hüle, ha építetett volna az adófizetőkkel egy stadiont is a háza mellé, utca se lenne, és a parkolást se lesné a másik pszichopata lelkes tábora. A leskelődés helyett inkább tekernék a generátort, hogy felcsutkán ne nekünk kelljen fizetni a gyepfűtést, hogy ne fázzanak a feketebőrű, meleghez szokott migráns focistái a vezérnek.
kereső
@solidedge: Sőt! Felszólitja, hogy adja a helyét, mert le akar ülni!
ómió
Na, de egy tahó - mint ő - hogy parkoljon, ha nem tahó módon!?
rokker33
@Aki Én: Orbán is kiszophatja a faszomat!Meg minden szabálytalanul parkoló fasz!
nezelodo
@Pegero: Jót röhögtem a "közel kellett állni, hogy részegen..."
Képzeld, a P.ladányi fideszes képviselőnek akkor milyen közel kellett volna állni, de csak a sátorvasig jutott szegény. A Négyes sz. választókörzet néhai fideszes képviselője is túl közel állt a whiskyihez, el is vitte szegényt a vodkához közelálló azonos hitű polgi barátjával együtt. Van egy kackiásbajszú miniszteri biztos is aki az egyik Nemzeti Park területén szeretne kibundázni a falu mellé egy azbeszt és bontott építőanyag feldolgozót, az is barátja a rothadó nyugat italának, és látod nem gúnyolódik rajta senki, max akkor ha nőnapot, vagy a pedagógus napot összetéveszti és saját névnapjával, és kicsit elengedi magát.
nezelodo
@Pegero: Basszus, látszik máris, hogy elolvastam a hozzászólásod?
kissé felnőttem
érdekes akkor az is hogy leadott rendszámokat a véda azonosit és már tovább sem küldi mert védettek ? ez senkit ugye kis hazánkban nem zavar? szabadság egyenlőség testvériség ??? kamu kacsa vagy ez milyen alanyi jog tán lehetne egy összemontirozás és a kisgyerekesek panaszai lenne éppen a háttér viccek ám

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.