Gyurcsány Ferenc járdán(!) parkoló autóján áll a bál a kormánynál.

Gyurcsány "Tahó parkolása" már a téma a Fidesznél – FotókFotó: Instagram / @ferenc.gyurcsany

A II. kerületi Fidesz tette fel Facebookra az alávaló cselekedet bizonyítékait. Persze kommentálták is – írja a Blikk.hu.

Íme, így parkol Gyurcsány Ferenc!

Ez a kép lehetne egyszerűen az internetes „tahó parkolás” sorozat kiemelkedő darabja. Az elkövető azonban a volt miniszterelnök, jelenleg is a baloldali ellenzék vezetője, aki nap mint nap az európai jogállamisággal kampányol.

Gyurcsány Ferenc így parkol a rózsadombi villája előtt! A valóságban ennyire érdeklik a jogszabályok és az emberek. Köszönjük a járdán közlekedők, a kerekesszékesek, a babakocsival közlekedők nevében is.

Mi lenne, ha ez az ember újra hatalomhoz jutna???

- elmélkedik a Fidesz a posztban.

Forrás: Blikk.hu, Facebook

Címlapkép: Instagram / @ferenc.gyurcsany

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Elvetemült ez a Gyurcsány. Az ilyen képes a villamoson rálépni egy idős nő lábára is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Pegero: Jót röhögtem a "közel kellett állni, hogy részegen..."
Képzeld, a P.ladányi fideszes képviselőnek akkor milyen közel kellett volna állni, de csak a sátorvasig jutott szegény. A Négyes sz. választókörzet néhai fideszes képviselője is túl közel állt a whiskyihez, el is vitte szegényt a vodkához közelálló azonos hitű polgi barátjával együtt. Van egy kackiásbajszú miniszteri biztos is aki az egyik Nemzeti Park területén szeretne kibundázni a falu mellé egy azbeszt és bontott építőanyag feldolgozót, az is barátja a rothadó nyugat italának, és látod nem gúnyolódik rajta senki, max akkor ha nőnapot, vagy a pedagógus napot összetéveszti és saját névnapjával, és kicsit elengedi magát.
nezelodo
@Pegero: Basszus, látszik máris, hogy elolvastam a hozzászólásod?
kissé felnőttem
érdekes akkor az is hogy leadott rendszámokat a véda azonosit és már tovább sem küldi mert védettek ? ez senkit ugye kis hazánkban nem zavar? szabadság egyenlőség testvériség ??? kamu kacsa vagy ez milyen alanyi jog tán lehetne egy összemontirozás és a kisgyerekesek panaszai lenne éppen a háttér viccek ám

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.