Először ismerte el egy kínai tisztviselő, hogy gondok lehetnek az oltóanyagaik hatékonyságával. Gao Fu, a Kínai Járványügyi Központ vezetője szombaton egy fórumon beszélt arról, hogy a vakcinák kombinálásán gondolkoznak, de megfontolják azt is, hogy esetleg a dózisok sorrendjén változtassanak. Vagyis módosítanának a dózisok mennyiségén és számán, valamint a beadásuk közötti időközön is. Gao Fu azt mondta, vizsgálják, hogyan oldják meg azt a problémát, miszerint „a meglévő vakcinák hatékonysága nem magas”. A kínai cenzorok ugyanakkor gyorsan törölték, ha valaki Gao Fu nyilatkozatát kitette a WeChat-re.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Na látjátok! Hát azért kellett háromszoros áron megvenni, mert három adag kell belőle, hogy hasson. Tökre megérte.
voltmárjobbis
Na és látjuk, lesz még magyar-kínai monarchia. Vagy inkább kínai-magyar monarchia?
Te sok hülye fideszes: szeretnéd:A magyar kormány egy kínai állami óriásvállalattal szeretné megvalósítani a magyar felsőoktatás elmúlt évtizedeinek egyik legnagyobb beruházását, a sanghaji elitegyetem, a Fudan budapesti kampuszának építését – derül ki a Direkt36 által megszerzett kormányzati dokumentumokból.
vitriol
orbán és a fidesz kérjenek bocsánatot a DK-tól és a folyton szidott "baloldaltól", mert nem oltásellenesek, de jogos elvárása a magyaroknak, hogy megbízható vakcinával oltsák őket, márpedig mint azt Kína is elismerte, ez a Sinopharm annyi, mint halottnak a szenteltvíz. A baloldal tehát nem "oltásellenes", viszont kormány a kínai vakcina erőltetésével ÉLETELLENES!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.