A lap értesülése szerint Visegrád van megemlítve a levélben, ahol az ügy egyetlen vádlottja viszont nem járt a telefonja és a GPS-adatok alapján.

A Bors cikke szerint aláírás nélküli emailt kapott a bíróság az egykori villalakó, Novozánszki Fanni 2017. novemberi rejtélyes eltűnése és vélelmezhető halála kapcsán. Az emailben az szerepel, hogy a rendőrség eddig rossz helyen kereste a holttestet, az ugyanis Visegrádon található meg. Erről az ügy egyetlen vádlottjának – B. László – ügyvédje nyilatkozott a lapnak.

Bors: egy rejtélyes levél szerint máshol lehet VV Fanni holtteste, mint ahol eddig keresték

Novozánszki Fanni reltűnése után kiadott rendőrségi körözési fotó

Fotó: police.hu/BRFK

A bíróság tájékoztatása szerint nemrég érkezett egy e-mail, melynek névtelen feladója szerint a rendőrség eddig rossz helyeken keresgélt, Novozánszki Fanni maradványai ugyanis Visegrádon vannak. (...)

Egy rövid, lényegre törő, pár soros levélről van szó, amiben egy dunaparti betonlépcsőt is emleget az illető, s hogy egész pontosan ott találhatóak a sértett maradványai

- mondta el a Borsnak dr. Bálint Roland ügyvéd.

A cikk szerint a nyomozás során eddig a vádlott telefonos és GPS-adatai alapján Budapest és Siófok között keresték a rendőrök a maradványokat, Visegrád viszont teljesen az ellenkező irányba esik. 

Nyilvánvalóan, ha érdemi információt tartalmaz az e-mail, akkor az az én ügyfelem állításait igazolná, azaz hogy nem követett el emberölést, hiszen Visegrádon bizonyíthatóan nem járt. De természetesen a legjobban annak örülnénk, ha az derülne ki, hogy Fanni él, s ha így van, akkor – ahogy egy alkalommal a bírónő is felvetette – csakis külföldön lehet

- magyarázta a védőügyvéd a lapnak.

Hétfőn tartanak újabb tárgyalást az ügyben, ám a cikk szerint a járványhelyzet miatt azon most először a sajtó képviselői nem vehetnek részt. 

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el fővárosi lakásából, az utolsó felvételen (ami a lépcsőházban keletkezett) azt lehet látni, hogy az ügy mostani vádlottja a karjában viszi és egy autó hátsó ülésére teszi be a nőt. Hogy ekkor életben volt-e még a Való Világ egykori szereplője, vagy már halott volt, azt a szakértők még mindig nem tudták megállapítani a cikk szerint – mint ahogy a feltételezett holttest helyét sem. Az ügybe a magyar rendőrségen kívül az FBI is bekapcsolódott két éve, a szalkszentmárton bányatavakig jutottak, de a terület többszöri átfésülése után sem jutottak eredményre. 

A Bors cikke szerint az ügy egyetlen vádlottja, B. László az emberölést továbbra is tagadja, és azt állítja, hogy a rosszul lett nőt az otthonától pár száz méterre két ismeretlen férfi gondjaira bízta, hogy segítsenek rajta.

Forrás: borsonline.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...ez a Fanny-story már unalmasabb mint a Szabó család és a Barátok közt összesítve...
namihami
@volvós: Azért van benne érdekes tény is. Ez az a bizonyos holttest nélküli gyilkosság. Vajon mire lehet a dolog alapozva, ha csak az nincs, ami egy gyilkosság alapfeltétele.
Viszont állandó téma lehet bizonyos ""sajtótermékek"" palettáján. Addig se a Vezér és körének dolgairól kell írni és a lap is telik.
rokker33
Ennyit az egész életében nem foglalkoztak vele, mint most halottan! Én nem értem miért nem zárják már le az ügyet??Csak egy értéktelen narkós kurva volt. Teljesen haszontalan a társadalmi réteg legalja!! Még ha luxus kurvának hitte magát nem volt az...Csak rákell nézni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.