A turai kastély előtt sokszor teli van a parkoló luxusautókkal, a független országgyűlési képviselő ezért tette a bejelentést a rendőrségen.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő bejelentést tett a rendőrségen, mert olyan információkat kapott, miszerint a Tiborcz Istvánhoz (Orbán Viktor veje) köthető turai kastélyban nem nagyon tartják be a járványügyi szabályokat – írta meg a 444 a képviselő Facebook-bejegyzése nyomán.

Hadházy bejelentést tett a rendőrségen, mert a kormányfő vejéhez köthető kastélyban a járvány ellenére is voltak vendégek

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Leginkább a hétvégéken van tele luxusautókkal a szálloda parkolója, erről több képet is kapott már a képviselő, aki most szombaton maga is kiment a helyszínre tájékozódni.

"Most szombaton jómagam, két hete pedig kollégám győződött meg arról, hogy valóban, Tiborcz szállodája minden jel szerint minden további nélkül üzemel. Ottjártamkor is luxusautók álltak a parkolóban, a személyzeti parkolóban is jócskán voltak autók. Egy hölgy és egy úr pedig éppen akkor , szombat este hétkor érkezett a kapuhoz, a portás egy papírlapból (vendéglista) ellenőrizte a nevet, majd a kastély főbejáratához irányította a vendégeket"

- írta a bejegyzésében a képviselő, aki szerint üzleti és oktatási célra érkezett vendégeket fogadhatnak a szállodák, de a szombat este hét óra eléggé valószínűtlen ilyen célra, főleg ha valaki a párjával érkezik.

Ezek miatt tett szombat este bejelentést a rendőrségen, és ahogy hétfői Facebook-bejegyzésében írja, most megpróbál utánajárni annak, hogy "milyen oktatás folyt Turán", ahol egyébként két hete nagy sürgés-forgás volt, egy  rendezvénysátor is volt a kastélykertben. A kastélyban a képviselő bejegyzése szerint 100 ezer forinttól indul fejenként a szobafoglalás.

FRISSÍTÉS:

Lapunknak a cikk megjelenése után egy közleményt küldött a hotel üzemeltetője, a BDSPT Group:

"Megkezdte a felkészülést az újranyitásra a BDPST Group. A cégcsoport portfóliójában jelenleg három szálloda található, a BOTANIQ Turai Kastély, a tarcali Andrássy Rezidencia, valamint a belvárosi Alice Hotel. Az újranyitás jegyében mindhárom szállodánál elindult a létesítmények felkészítése, valamint a munkaerő tréningezése.

Jelenleg, maradéktalanul betartva valamennyi érvényes járványügyi jogszabályi előírást, mindhárom hotel csak és kizárólag üzleti céllal érkező vendégeket fogad. Az üzleti célról, a jogszabályi előírásoknak megfelelően, minden vendég maga tesz nyilatkozatot.

A BDPST Group számára, turisztikai portfóliója vonatkozásában, kiemelt prioritás volt mindvégig a pandémiás időszak során, hogy egyetlen munkavállalóját se bocsátsa el. Ennek maradéktalanul eleget is tett a cégcsoport, valamennyi munkavállalóját megtartotta, és biztosította számukra a további munka feltételeit.”

Forrás: 444.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Megérne egy misét az, hogy a turai kastély milyen módon vették birtokba a sunyi, félig művelt parasztok!
.
A törvényen kívülieknél szabad a gazdag!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@ómió: A Laca csak tudja ki van a listán, hiszen titokminiszter is vót, és azt hitte akkor mán nem tudják, hogy kivel levelezett a család meg Pappja... Aztán az is lehet, hogy csak a kender fonó gyáruk termékeit reklámozták, és valami Tucsek nevű pacáknak tukmálták.
ómió
@nezelodo: Az, hogy 50 éve ki mi "vót", kit mibe kényszerített a mocsokbolsi tetübanda, ha érvényesülni akart, egy dolog. Az meg egy másik, hogy az efftársak így utólag kire mit hazudnak rá. Látom, te is beálltál a sorba!
nezelodo
@ómió: Örülök, hogy ilyen keresztényien megengedő vagy azokkal akiket "belekényszerítettek a bolsik" bizonyos dolgokba, gondolom abban bízol, hogy az utánatok jövő kurzus is olyan megengedő lesz... Persze, amikor nem a fideszbe átállt duplán szochazás elvtársaidról volt szó, azért biztos hangosan kiabáltál a megtorlásért és kötélért. (Csak nem te is "belekényszerített" vagy, hogy most is érvényesülj?) Milyen kár, hogy nincs népbíróság, akinek javasolni lehetne, hogy ítéljen, mint régen, 1957-ben, persze a szívetekhez közelállókra ez nem vonatkozik, ott bocsánatos a bűn. Legalább a megfogalmazásodban így a reggeli munkakezdésednél adhatnál a látszatra, hogy egyenlő mércével mérsz, ha menne...
Aki Én
@ómió: Te mitől lettél ennyire buta elmebeteg? Vertek gyerekkorodban?
ómió
@Aki Én: Az elmeosztályról érdeklődsz még mindig, bolsiék fajkreténje!? Szedáltasd magad újra!
bence
@NKF: ! Honnan veszed , hogy buzi ? Háltál vele ?! Miért probléma , hogy feltárja a piszkos ügyeiket ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.