A közvélemény-kutató március végi felmérésben megkérdezettek több mint kétharmada szerint az egészségügyi ellátórendszer az összeomlás szélére került.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Tehát a fidesz-szavazók negyede képes önállóan gondolkodni.
Szomorú...:(
tudode
Csodálkozás tárgya, hogy a Fidesz szavazóknak csak egy negyede elégedetlen a kormány gazdaságvédelmi humbukjával, akkor amikor elvonta a forrásokat az önkormányzatoktól, a költségvetésből átirányíttat, vagy mit csinál a hüségeSS főkönyvelőjével!
.
A legtöbbjét, megtámasztva mindenféle veszélyhelyzettel, jogalapot formáz arra, hogy a gazdaságvédelmi alap nagyrészét nem a járvány enyhítésére költse
.
Nagyjából 45 200 találat (0,39 másodperc)
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+a+gazdas%C3%A1gv%C3%A9delmi+alapb%C3%B3l&oq=Orb%C3%A1n+a+gazdas%C3%A1gv%C3%A9delmi+alapb%C3%B3l&aqs=chrome..69i57j0i333l2.13415j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
----------------------------
.
Régen nem volt olyan aktuális Petőfi Sándor: Nemzeti dal c. verse, mint most, amikor vizsgáznak a kivénhedt fiatal demokraták, EMBERSÉGBŐL!
ómió
Nyilván ők is odavannak már egy kiadós böszmei népzsebiért!
Aki Én
@ómió: ...ezt hogy hoztad össze, te szellemi totálkár?
Aki nálad értelmesebb, az mindjárt Gyurcsányista?
Hogy te milyen ostoba bolsi csicska vagy.
ómió
@Aki Én: Már megint a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája sanyargatja bolsiságodat!? Rezidenciádon, az elmeosztályon se tudnak rajta segíteni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.