Amióta Orbán úgy döntött, hogy az önkormányzatok alól kihúzza a parkolási bevételeiket és szabad a gazda, minden autós ingyen várakozhat bárhol ahol a KRESZ engedi, nem kis mutatvány Budapest -de gondolom a többi város- belvárosában parkolóhelyet találni. Nekünk, mezei autósoknak, ottlakóknak. Persze, aki ex, vagy regnáló miniszterelnök, annak ez is könnyen megy.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
durbincs, merre vagy?----ezt nem kommentálod?
csak úgy....
@Pálinkás Pál: a címröl nekem is a zaranyhal jutott az eszembe!
namihami
@Pálinkás Pál: @csak úgy...: Bocs!!! Nektek VALÓBAN hiányzik?
Ha ennyire ki vagytok éhezve egy kis ""okosságra"", akkor elég egy kevés Orbánra kapcsolni.
Pálinkás Pál
@namihami: szeretek röhögni a hülyeségén...
namihami
@Pálinkás Pál: Pedig inkább siralmas...
Persze, én is tudom:: Sírva vígad a magyar.
CsipkeRózsa
Most, hogy az iskola is elkezdődik, itt a többi lazítás ideje is, a parkolás ingyenessége megszűnhetne. Az önkormányzatok tele vannak ellátási kötelességekkel. Orbán kifizeti helyettük?
csak úgy....
@namihami: a "vastagbetüsböl" gondoltam,hogy ez is egy durbincsi fincsi... :)
csak úgy....
@CsipkeRózsa: állítólag a kórházak is tele vannak adóssággal...,ha a beszállítók kifizettlenül maradnak és lehúzzák a redönyt ? akkor mi lesz? azt,hogy kenik az ellenzékre,sorosra,brüsszelre..stb. bünbaksik!?
Nessy
@csak úgy...: Megoldják némi hazugsággal, mint a többit is eddig. A hívek meg lelkesen fognak tapsikolna, míg nem lesznek szenvedő alanyai a kormány pancser válság kezelésének, és az egészségügy átalakításának uniós pénzből.
Egyébként ez az ingyen parkolás eddig is felesleges volt. De muszáj, különösen ellenzéki városokban szívatni az önkormányzatokat, meg az ott lakókat. Majd megtanulják, hogy kire kell szavazni! Nix ugri, bugri!
Qqberci
@csak úgy...: Majd Lölő beszáll a kórházellátásba is...
csak úgy....
ebben az ingyen parkolósdiban nincs semmi logika ! úgy ahogy mondod, csak az ellenzéki "bünös" városoknak ártottak,akik ebböl fizették a XY. számláikat, persze a "hüséges" városok megédemlik a támogatást mert csak ott laknak igaz és eredeti magyarok... (shikari logika)
Emmersson71
@Shikari: Azért a "nyüszítve védi" nem ilyen :) Itt inkább Orbán szabálytalankodását említik, ami amolyan "más szemében a szálkát..." vagy "bagoly mondja verébnek" stílus.

A "Fletó a járdán parkolt." mondatod igaz, de nem emeli bunkóbb szintre Gyurcsány szabálytalankodását. Azt nem tudom, Fletó hányszor parkolt a járdán, de Orbán rendszeresen áll meg tilosban, hiszen még a karót is kiszedték a kedvéért.

Egyébként pedig vihar a biliben...
csak úgy....
@Qqberci: gondolod? akkor végre le lesz aszfaltozva minden..
csak úgy....
@Shikari: ki pitscha védi fletót? különben,ha nem lenne ,akkor nektek ki kéne valakit találni helyette és így jártok majd sorossal is... ;)
csak úgy....
@Shikari: azért az is érdekes,hogy te azzal foglalkozol,hogy hol parkol fletó de az csöppet sem zavar,hogy viktor az inflácio és az államadóság leges leg szélén (a szakadék szélén) parkol! szerintem attól kéne inkább rettegned...,tudod tibim,van amin már a bünbakok sem segítenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.