A DK  sajtótájékoztatón szólította fel a kormányt, hogy adja át a járványkezelést szakértőknek és kérjen nemzetközi segítséget, mert összeomlott a magyar egészségügy.

DK: Negyedik hete világelső a magyar halálozás, a kormány kérjen nemzetközi segítséget!

Fotó: 123rf.com

A Demokratikus Koalíció szerint Magyarország negyedik hete vezeti a világ halálozási statisztikáját, csak tegnap 291 magyar ember veszítette életét a járványban. Nem elég, hogy rohamléptekkel haladunk a 25 ezer elhunyt felé, de Magyarországon a múlt héten többen haltak meg, mint 15 másik európai országban, Máltán, Cipruson, Dániában, Luxemburgban, Finnországban, Portugáliában, Szlovéniában, Lettországban, Írországban, Litvániában, Észtországban, Svédországban, Ausztriában, Horvátországban és Belgiumban együttvéve.

A Demokratikus Koalíció két dolgot követel a kormánytól, azonnali hatállyal:

Kérjenek nemzetközi segítséget a koronavírusos betegek ellátásához! Több ezer magyar ma nem pusztán a vírusba hal bele, hanem az egészségügy túlterheltségébe, a megfelelő ellátás hiányába.

Azt kérik a kormánytól, hogy bízzák a védekezés irányítását egy független szakértőkből álló testületre. Ahol emberéletek megmentéséről van szó, nem akarjuk sem Orbán Viktort, sem Kásler Miklóst, sem más, kormányzásképtelen, felelőtlen kontárokat látni – írják közleményükben.

Forrás: DK

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@vacsi: Hé! Az 13 évvel ezelótt volt! A 13 -ból 11 éve fideSS van, és orbán kormány. Az őstörténetig nem akartok visszamenni???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
"A Demokratikus Koalíció szerint Magyarország negyedik hete vezeti a világ halálozási statisztikáját, csak tegnap 291 magyar ember veszítette életét a járványban. Nem elég, hogy rohamléptekkel haladunk a 25 ezer elhunyt felé, de Magyarországon a múlt héten többen haltak meg, mint 15 másik európai országban, Máltán, Cipruson, Dániában, Luxemburgban, Finnországban, Portugáliában, Szlovéniában, Lettországban, Írországban, Litvániában, Észtországban, Svédországban, Ausztriában, Horvátországban és Belgiumban együttvéve."
zoom:
"A Demokratikus Koalíció szerint"

De a matematika szerint nem.
A statisztika szerint sem.

www.google.com/search?q=covid+death+rate+by+country&sxsrf=ALeKk03MV98x3HZdXnaGhzW21dLxINyPqw%3A1618260143734&source=hp&ei=r7B0YJjqKYSL9u8PuN-SyAc&iflsig=AINFCbYAAAAAYHS-vwCb-P2KmCrb4ktnOY7PFxfGzc_O&oq=covid+death&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMYATIFCAAQywEyBQgAEMsBMgUIABDLATIFCAAQywEyBQgAEMsBMgUIABDLATIFCAAQywEyBQgAEMsBMgUIABDLATIFCAAQywE6BAgjECc6AggAOggILhDHARCjAjoCCC5QxyFY2VxgoXZoAHAAeACAAd0BiAHACZIBBTcuMy4xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpeg&sclient=gws-wiz

De minek is izgatná ez a dobrev kánt?

Hiszen a szavazói úgysem tudnak számolni, mert nekik a vérszomj éppen elég.

Miért izgatná magát az újabb pofátlan hazudozás miatt?

Hiszen a szavazói azt is elfelejtették, miért is kellett Magyarországnak legutóbb nemzetközi segítséget kérnie. Igen, azért, mert kúrcsány-tolvaj-hazug ferike a csőd szélére vitte az országot.
folt
@Namely: Aki Romániában születik, Romániában él és ott érzi jól magát, Romániában bölcsis, ovis, isis, Romániában dolgozik, fizet adót és választ, és végül Romániában hal meg, az román.

Hogy tudsz magyarul is, mert egyszer volt hol nem volt? Egyéni szocprobléma.

Közben magyar adófizetők pénzén a magyarokat gyalázol és Magyarország rosszakarója vagy - elvetemült módon, beteg elmével, torz lélekkel.

Mielőtt kilovagolsz... kimedvegelsz a házi medvéden a Havasokba, itt van egy kis számolni való, bozgor: www.worldometers.info/coronavirus/#countries
folt
@Namely: Igen, ha az "All" helyett rákattintasz "Europe", akkor nem kell annyi adatot átnézned és hamarabb megtalálod, Máltát, Ciprust, Dániát, Luxemburgot, Finnországot, Portugáliát, Szlovéniát, Lettországot, Írországot, Litvániát, Észtországot, Svédországot, Ausztriát, Horvátországot és Belgiumot.
Namely
@folt: "A Demokratikus Koalíció szerint Magyarország negyedik hete vezeti a világ halálozási statisztikáját" = all

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.