Két ellentétes vélemény járta be a sajtót a szivárványcsaládokról és a sokszínűségről, ezekre reagált az MLSZ elnöke.

Csányi Sándor is elmondta véléményét Petry Zsolt és Gulácsi Péter ügyével kapcsolatban
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A labdarúgó szövetség honlapján Csányi úgy fogalmaz, "tudomásul kell venni, hogy minden közösségben, a munkahelyeken és a sportegyesületeknél is, világnézeti és értékrendbeli kérdésekben eltérő vélemények léteznek."

Ha ezek nem kirekesztők, rasszisták, akkor ezekkel együtt kell tudni élni, el kell fogadni, hogy az emberek különbözőképpen gondolkoznak. A véleménye miatt senki nem kerülhet hátrányba – ez egyaránt igaz Gulácsi Péterre és Petry Zsoltra is

- írta, majd hozzátette:

Meggyőződésem, hogy a magyar válogatott teljesítményét és egységét nem fogja befolyásolni ez a most kialakult vita. Nagyon remélem, hogy a jövőben a Gulácsi Pétert ért méltatlan támadások nem folytatódnak. Kérem a szurkolókat, hogy ahogy eddig, ezután is egységesen álljanak a válogatott mögött. A játékosoktól pedig azt várom el, hogy a válogatott minél sikeresebb Európa-bajnoki szereplésére koncentráljanak

- hangsúlyozta az MLSZ elnöke.

Forrás: mlsz.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Képzeljük el, a következő helyzetet:

Egy OTP alkalmazott nyilatkozik, hogy az OTP lenyúlja az ügyfelek pénzét és Csányi abból finanszírozza a hobbiját.

Meddig lenne még OPT alkalmazott?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@sgl: ma, 06:11 ♦ A többi média nem fért rá a képernyőre. De a legszomorúbb benne az, hogy ezt is mi fizetjük és azokat is akik működteti nagy pénzért! ( Kedvencem Karas Mónika és Rákay Philip értsd Kálmánnak )
Nyírfa
@Eladott Ország: 6.09@Eladott Ország: 6.18

Hát, ha valamit nem feltételezek rólad, az a KESMA-cikkek feltúrása a reggeli kávéd mellé. :)
Arra viszont igazán kíváncsi vagyok, hogy a Szabad Európa rádió mikor kap frekvenciát, kap-e egyáltalán. Ha itthon nem, akkor majd hallgatjuk valamelyik szomszédos országból.
Nyírfa
@Eladott Ország: 6.43

A miniszterelnök, aki mindent is tud, mindenez is ért, de ezen nem csodálkozunk, hiszen azonos és egyenlő a mindenséggel, sőt, nem túlzunk, ha rajongásunkban odáig megyünk, hogy a Mindenség ő maga - na jó, ezzel nem viccelek - olyannyira türk , hogy valójában semmi keresnivalója Európában.
Úgyhogy megszavazom, hogy ő és az udvartartása mehet, mi, a nép pedig maradunk, ahol vagyunk, Európa közepén, békében magunkkal, a környezetünkkel. Ámen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.