Két ellentétes vélemény járta be a sajtót a szivárványcsaládokról és a sokszínűségről, ezekre reagált az MLSZ elnöke.

Csányi Sándor is elmondta véléményét Petry Zsolt és Gulácsi Péter ügyével kapcsolatban
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A labdarúgó szövetség honlapján Csányi úgy fogalmaz, "tudomásul kell venni, hogy minden közösségben, a munkahelyeken és a sportegyesületeknél is, világnézeti és értékrendbeli kérdésekben eltérő vélemények léteznek."

Ha ezek nem kirekesztők, rasszisták, akkor ezekkel együtt kell tudni élni, el kell fogadni, hogy az emberek különbözőképpen gondolkoznak. A véleménye miatt senki nem kerülhet hátrányba – ez egyaránt igaz Gulácsi Péterre és Petry Zsoltra is

- írta, majd hozzátette:

Meggyőződésem, hogy a magyar válogatott teljesítményét és egységét nem fogja befolyásolni ez a most kialakult vita. Nagyon remélem, hogy a jövőben a Gulácsi Pétert ért méltatlan támadások nem folytatódnak. Kérem a szurkolókat, hogy ahogy eddig, ezután is egységesen álljanak a válogatott mögött. A játékosoktól pedig azt várom el, hogy a válogatott minél sikeresebb Európa-bajnoki szereplésére koncentráljanak

- hangsúlyozta az MLSZ elnöke.

Forrás: mlsz.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Képzeljük el, a következő helyzetet:

Egy OTP alkalmazott nyilatkozik, hogy az OTP lenyúlja az ügyfelek pénzét és Csányi abból finanszírozza a hobbiját.

Meddig lenne még OPT alkalmazott?...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"Csányi a demokrácia bajnoka megmondta a tuti! Mire észhez térnek – már persze, ha képesek lesznek valaha is kiheverni a csavarintos magyar észjárás okozta traumát -, addigra már be lesznek kerítve a tavaik, csak belépőjegy ellenében vethetnek egy pillantást azokra a helyekre, ahová addig kirándulni jártak, az összes értékesebb ingatlanba becuccolt egy saját lábon álló család, Csányi téliszalámit gyárt a hegytetőn, Mészáros Lölö felszántotta, majd lebetonozta az ég alját is, Orbán Viktor megáldja az egyházakat, amelyiket nem, az onnantól nem egyház, Novák Katalin ellenőrzi, hogy minden apa férfi, és minden anya nő-e. Végül amit nem loptak el és nem betonoztak le, oda építenek egy stadiont. Az újkori hét vezérek pedig elégedetten dőlnek hátra, hiszen lett elég élettér. Nekik. Addig is, ameddig sikerül új területeket és pláne új vagyonelemeket lelni, hirtelenváratlanul letartóztatták Bige Lászlót. Kétségem sincs, hogy mindenféle csúnya bakit talál majd nála az éber hatóság. Ez szokott történni, ha valaki nem ért az első figyelmeztetésből. Csak remélni merem, hogy Csányi Sándor, esetleg Mészáros Lőrinc segítő kezet nyújt majd az elanyátlanodott iparágnak, és kezébe veszi a dolgokat. Nemzetstratégiailag, vagy ahogy az nálunk szokásban van." A nálunk elhelyezett pénzét talált tárgyként kezeljük.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/158022486_3758027567580005_8346299173036401365_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=22t-ME_Fd-sAX8FrOEd&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=25a5dbb5154c676323b0478dac1cd5e3&oe=609AFA5E
Qqberci
Képzeljük el, a következő helyzetet:

Egy OTP alkalmazott nyilatkozik, hogy az OTP lenyúlja az ügyfelek pénzét és Csányi abból finanszírozza a hobbiját.

Meddig lenne még OPT alkalmazott?...
Eladott Ország
@Qqberci: Spíler Tv-től kirúgták Hrutka János szakkomentátort, egykori focistát azért, mert kiállt a „család az család” kampány mellett. Ennek a kampánynak a lényege az, hogy mindenféle összetételű szeretetközösség az család. A kormányprogrammal ez nem annyira egyeztethető össze, a tévé kirúgta a munkatársát, de ez esetben szó sem volt arról, hogy a vezetőség kiáll a nyilvánosság elé, és indokolja a döntést. A nálunk megszokott sunyi módon zajlott minden, arról mélységesen kussol a pártsajtó, az meg sem történt. Hallgatott Csányi úr is!
justhpeter
Csányi is egyre röhejesebb. Azt még csak megértem,hogy focianalfabétaként elvállalta az mlsz vezetését. Egyrészt azért, mert az mlsu-ben is hasonszőrűek veszik körül, másrészt azért, mert a környezetében is valamennyi NER-potentát, oligarcha azzal foglalkozik, amihez abszolút nem ért.
Nyírfa
@Eladott Ország: 17.18

Nem tudni ki írta, de remekbe szabott.
simmering73
"Vagy fasiszta vagy, vagy nem vagy. Nagy vizsga előtt áll Gulácsi Péter. Enged-e a nyomásnak, megtagadja-e legjobb meggyőződését? Kirúgatja-e magát, megkockáztatja-e, hogy lebuzizzák a fasiszták, mint mindenkit, aki tiszteletben tartja polgártársai világnézeti, magánéleti szabadságát, törvény előtti egyenlőségét, egyéni emberi jogait? Vagy megtagadva önmagát, meggyőződését, tisztességét, toleranciáját és emberi értékeit, beáll a fasiszta diktátor és a fasiszta szurkolótábor mellé, velük együtt gyalázva azokat, akik úgy szeretnének élni, ahogy ők akarnak?"
nepszava.us/gulacsi-vagy-visszavonja-a-velemenyet-vagy-kirugjak-a-valogatottbol/
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 18:20 ◘ A kolozsvári szalonna cikkje.
Eladott Ország
@sgl: ma, 06:11 ♦ A többi média nem fért rá a képernyőre. De a legszomorúbb benne az, hogy ezt is mi fizetjük és azokat is akik működteti nagy pénzért! ( Kedvencem Karas Mónika és Rákay Philip értsd Kálmánnak )
Nyírfa
@Eladott Ország: 6.09@Eladott Ország: 6.18

Hát, ha valamit nem feltételezek rólad, az a KESMA-cikkek feltúrása a reggeli kávéd mellé. :)
Arra viszont igazán kíváncsi vagyok, hogy a Szabad Európa rádió mikor kap frekvenciát, kap-e egyáltalán. Ha itthon nem, akkor majd hallgatjuk valamelyik szomszédos országból.
Nyírfa
@Eladott Ország: 6.43

A miniszterelnök, aki mindent is tud, mindenez is ért, de ezen nem csodálkozunk, hiszen azonos és egyenlő a mindenséggel, sőt, nem túlzunk, ha rajongásunkban odáig megyünk, hogy a Mindenség ő maga - na jó, ezzel nem viccelek - olyannyira türk , hogy valójában semmi keresnivalója Európában.
Úgyhogy megszavazom, hogy ő és az udvartartása mehet, mi, a nép pedig maradunk, ahol vagyunk, Európa közepén, békében magunkkal, a környezetünkkel. Ámen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.