Az Egyesült Nemzetek szakosított egészségügyi szervezete (WHO) nemrég egy igen terjedelmes, magyarázó nyilatkozatban figyelmeztetett arra, hogy a koronavírus kapcsán kiadott különböző oltási igazolványok az ég adta világon semmiféle garanciát nem adnak semmire, ezért óvja a kormányokat attól, hogy ilyesmiket forgalmazzanak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
no vazze...most mit csináltok?...eddig mindig a WHO volt az etalon..nem baj...majd köcsögDuda " professzor " megmagyarázza
vacsi
Ez óriási ostobaság! Megőrizzük a gyerekek oltási könyvét is - senkinek nem jutna eszébe kidobni!. Sőt, őrizzük a saját oltási igazolásunkat is, mindegyik oltásról. Mint ahogy őrizzük a kutya oltáskönyvét is...
Az oltáskönyv nem azért kell, hogy bármiféle garanciát adjon, hanem azért, hogy igazolja, hogy milyen oltásokat kaptunk. Bármikor szükség lehet rájuk!
Qqberci
A WHO ezt a kincstári jégkaparót kifogásolja:

img2.hvg.hu/image.aspx?id=87f60eb2-c27e-4ab7-8ff9-c7c441e35272&view=da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30

A rendes oltási igazoláson rajta van a vakcina tipusa, batch-száma (amelyik csomagból kivették), az oltás dátuma és időpontja, hogy hova adták (melyik kar vagy egyéb izom) valamint a személyi adatok.

EZ egy igazolás...
Clavigo
@Qqberci: Pontosan !!! Még meg van,,nem dobtam ki... A munkámhoz kellett. Enélkül a " könyvecske " nélkül nem utazhattam be sehova,, különböző kontinensekre országokba stb.. Négy féle oltás van benne,,ismétlődve.. Egy típust félévenként,,kettő tipust három évente,,,a negyedik tipust tíz után kellett újra oltani...A világon mindenhol elfogadott volt ez az oltásigazolás...,,nem csak Europában..
CsipkeRózsa
@Qqberci: Ennek a neve sem jó, hiszen azt írja, hogy védettségi igazolvány, holott inkább oltási igazolás csak. Nem tudják, meddig védi az embereket.
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: és a megfertőződéstől nem is véd...ezt mondja a WHO...ez csak egy parasztvakítás
kissé felnőttem
mit ezeknek figyelmeztetés? süketebbek az ócska ágyúnál is.ma adtak egy vakcinárol szoló igazolványt is örizzük meg örök időkre ja addig élünk vagy nem? is?
kereső
@Qqberci: Ilyet kaptam a Comirnaty- től (Pfizer). még a perc is rajta van, nem csak az óra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.