Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere és a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapítója adott interjút Gulyás Márton Partizán című műsorának.

A beszélgetés során szóba került a 2018-as parlamenti választás, amelyről Márki-Zay úgy vélekedett, hogy a Fidesz kétharmad ugyan nem volt kérdés, de lehetett volna jobb eredményt elérni. Példaként említette a négy csongrádi körzetet, ahol ha két jobbikos illetve MSZP-s képviselő visszalép, mindegyik nyerhető lett volna. Botka Lászlóval és Vona Gáborral is sokat veszekedett emiatt.

Márki-Zay Péter szerint a baloldallal meg lehetett volna kötni az alkut, a Jobbikkal nem lehetett. 

Úgy véli, az ellenzéki árulások mögött két magyarázat van: 

vagy ostobaság, vagy árulás. Én nem tartom ostobának ezeket az embereket.”

- fejtegette.

Márki-Zay szerint az ellenzéki pártok vezetői kritikus pillanatokban sokszor nem az ország érdekeiben döntenek. Úgy látja, egy esetleges 2022-es ellenzéki győzelem is lehetnek majd közöttük árulók.

Ki az, aki el fogja majd árulni 2022-ben az ellenzéket, hogy ha kis többséget szerez, és Orbán Viktor mondjuk megvesz öt ellenzéki képviselőt, akkor már neki lesz többsége? Nem tudom, de mindenki megteheti a téteket

- mondta Márki-Zay.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
A magyar baloldal fejében délibáb él...!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Márki Márki te áruló patkány! Saját malmodra hajtod a vitez vagy csak szimplán kibújt a szög a zsákból!Érdekes hogy csak te vergődsz annyira. Egyik ellenzéki jelölt sem ad ilyen jellegű interjút sőt még jóformán semmilyet. Fáj a fogad a miniszterelnöki pozícióra!Kidobni azonnal!
rokker33
Karácsony,Dobrev még várakozik a bejelentéssel Jakab ,Fekete Győr András meg elvannak foglalva egyéb teendőkkel. Kicsit vissza kéne venni a pofából mert nagy bukás lesz nem csak neked, hanem az egész ellenzéknek!
verőce21
A magyar baloldal fejében délibáb él...!
Gazella
Na ezért nem birom ennek a nyuzott heringnek.apofiját...pfff
jesz
árulók mindig voltak..amióta embercsoportok írtják egymást, azóta van előny reményében árulás is..
Ez nem lesz most sem másként...a júdáspénz nem biztos, hogy pénz, divatos a jó állás igérete(mint látható)vagy a titkos ingatlan...ez bizony csábító.

Lesznek árulók...már álmodoznak is, mi legyen a jutalom.
voltmárjobbis
@verőce21: ma 20:58
A fideszesek fejében meg agy helyett szivacs. Vagy nem is tudom: agyfasz?
csak úgy....
@verőce21: mert a mári-zay baloldali!? @verőce21: te déli báb?
karma1
Je, csak nem sajatmagarol beszel? Hiszen o volt az, hogy szinte az ellenzeki osszefogas bejelentesevelk egyidoben megcsinalta az MMM mozgalmat, mint a sajat ellenzeki csoportosulasat, es annak elnokekent jelentkezett be onkent ME jeloltnek... Az MMM nem csinal semmit sem, de pont arra eleg, hogy az esetleg ingadozo, vagy nehezen donto szavazokat meg jobban osszekutyulja.
Mivel kutyabol nem lesz szalonna - fideszesbol meg plane nem - , mzp lesz a kovetkezo lmp
verőce21
@csak úgy...: (23:38) Te Falu Bolondja.
verőce21
@Szeparepa2: Te ismét a Falu Bolondja...?
verőce21
@Szeparepa2: Te tényleg a Falu Bolondja...!
levarosbukta
@rokker33: Márki -Zay elcseszte, de nagyon az biztos. Amikor megválasztották polginak olyan volt a közhangulat hogy rendszert lehetett volna váltani vele, de azt mondta ebben nem vesz részt elég neki a polgármesterség. Nálam itt elkapálta magát.
balos
Merg is nevezte saját magát!A második a momentumos siffer-alterego!
rokker33
@levarosbukta: Nézted az interjút?Márki mondta hogy mennyi Fideszes összeköttetése van/ volt az elmúlt években még lézer Janival is jó volt a kapcsolat meg sok fideszes képviselővel is! Ebben az emberben bízzunk meg?Inkább maradok Jakabnál ő még tiszta lappal indul nem úgy mint ezek a fideszes görények!
folt
Ez a Márki-Zay mit csinál egyébként?
Jakabot, Fekete-Győrt, Dobrevet látom, hallom, de ezt sok idő után most látom először, és ami azt illeti ebben sincs sok köszönet.
Az egész ország jelenlegi helyzetében az a legnagyobb problémája, hogy árulók lehetnek az ellenzék soraiban?
Számomra esélytelen az előválasztáson.
Aki Én
@verőce21: ...hát, nem lettél okosabb. Sőt...
human
@levarosbukta: Nem volt olyan közhangulat, hogy rendszert lehessen változtatni. A kis buborékunkból tűnt csak úgy. MZP jól elég jól fel szokta mérni a helyzetet, ami az időzítés miatt nagyon fontos tud lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.