Több millió példányban kezdték ingyenesen terjeszteni országszerte egy nyugdíjasoknak szóló állami kiadvány új számát – számolt be az RTL Híradó.

A Jelen című lapban olyan okosságok szerepelnek, mint például, hogy Orbán Viktor visszaadja a szocialisták által elvett (ám az Orbán-kormány első tíz éve alatt vissza nem adott) 13. havi nyugdíjat.

A kormány nem árulta el az RTL kérdésére, mennyi pénzt költöttek a lapra, amelyet 2,2 millió nyugdíjashoz juttatnak el, és a nyereményjátékoknál bejelölhetik, hogy kapcsolatban akarnak-e maradni a kormánnyal.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Hát ez már a legalja:) Mi jöhet még. Orbán Viktor személyesen látogatja meg a 2 millió nyuggert hogy szédítse őket a hülyeségeivel?? :) Ezek még meg is eszik a szaros propaganda moslékot. Hány milliárdba fog kerülni nektek adófizetőknek?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Hát ez már a legalja:) Mi jöhet még. Orbán Viktor személyesen látogatja meg a 2 millió nyuggert hogy szédítse őket a hülyeségeivel?? :) Ezek még meg is eszik a szaros propaganda moslékot. Hány milliárdba fog kerülni nektek adófizetőknek?
jesz
A 13.havi nyugdíj, és a Gyurcsány -8% induló nyugdíj elvétele 2008-ban..így kerek..
Ezeket soha nem adják vissza...ennyivel szarabbul élnek a becsületes munkával töltött élet után emberek milliói.
verőce21
Erre egy új Orbán kormány a garancia...!
voltmárjobbis
Aha, színes szélesvásznú. Mennyi az előállítási költsége, plusz a posta díj!
13. nyugdíj 4 év alatt? Ne röhögtessen orbán! A szocialisták egy az egyben fizették, nem 4 évre elosztva!
voltmárjobbis
Nem kedves magyarországi adó fizető fideszesek: megint az adótokat f@szságra költötte vezéretek. Olvasatlanul kerül a kukába
voltmárjobbis
És még egy apró megjegyzés: Magyarország kormánya, Magyar államkincstár a feladó. Tehát, az előbb említettek és müller cecília is tud a nyugdíjasokról - mivel küldözgeti a leveleit regisztrációra -, akkor miért kell regisztrálni az oltásra a kormány oldalon?
Miért is nem elég a taj kártyával a házi orvoshoz menni és tőle kérni az oltást? Úgyis Ő intézi, ő tudja milyen betegsége van a pácienseinek, milyen oltást kaphat, akkor minek is ez a közbülső, időt rabló regisztráció?!
csak úgy....
@verőce21: a covidba "elpatkoltak" nagy segítség lesz ebben az új orbán kormánynak...
mert ha napi 200 fölött a halálozási statisztika még 2 hónapig,akkor lesz miböl !
mert horrorisztán dübörög...
Nessy
Úgy látszik kivételezett vagyok, mert már kb. két hete megkaptam.Megnéztem a feladót, belelapoztam, és ad acta tettem. Ez nálam a papírkosár. Azért még nem vagyok elég demens, ha annak néz is kormányunk! Ehhez bigott, szűk látókörű illiberálisnak kell lenni, hogy ezeket el is higgye valaki. Vagy milliomos nyugdíjasnak. Különben is inkább hiszek a saját környezetemben tapasztalt tényeknek, mint a kormány propagandának.
Nyírfa
A múlt héten hoztuk fel a postaládából. Fertőtlenítettem, kibontottam, és megnéztem, ki mindenki nem iszonyodik a fidesztől. Kovács Katin meglepődtem. Aztán négyfelé téptem, és ment a szelektívbe, legalább ennyi haszon legyen belőle.
Rohadt sok pénz jött az EU-ból, amit kampányra lehet fordítani. Meg zsebre vágni. A Fókuszban hallottam ma egy riport kapcsán, hogy a covid miatt csonkán maradt családokat semmilyen módon nem támogatja a kormány. Hiába próbálja fényezni magát, csak a silánysága lesz egyre feltűnőbb.
csak úgy....
@Nyírfa: @Nessy: látom,hogy ti sem bíztok a fidesz konzervizében pedíg ti naponta élvezitek vegödszke21 szerint a családis elönyöket! most,-vagy ti hálátlanok vagy a vegödszke hülébb mint gondótam! :) joccakát!
verőce21
@csak úgy...: Látom, jól felzaklatott a cikk ismét, te szerencsétlen Lúzer!
Megérdemled a sorsod, ha még halálod előtt a bolondok házába kerülsz...!
(Hacsak nem onnan írogatsz már most is másnaponta, amikor számítógéphez engednek...)
justhpeter
@verőce21: 22:04: A rokkant nyugdíjasoknál láttuk, hogy az Orbán kormány mennyire garancia. Egyik napról a másikra lettek nyomorba taszítva.
Gauntlet
A fontossági sorrend, ugye!
1, lopás,
2, hazudozás
3, futból
4, teljes fidesz zsarolása
988, egészségügy, vírus!!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy igazán lenyűgöző parád-riposzt

„Rainer Nikowitz: Gulaschkanone”

Kár, nagyon nagy jár, hogy erről a derék matyar olvasók csak nagyon keveset tudhatnak. Pedig a nem túl jó – pontosabban a fordítás jó, csak a nyelvi szellemessége – az un. echte bécsi humor nem jött át – csorbult egy kicsit. Vagy csak a nagyon szellemesre sikerült cím „Képzelt riport Orbán Viktorral” után többet vártam?
Rainer Nikowitz annak a Profil című osztrák hetilap -nak a publicistája, amelynek újságírója ellen a magyar tévé támadást intézett, mert kérdéseket merészelt feltenni a Fidesz EP-képviselőinek
Hekem legjobban arra a kérdésre adott válasz tetszett, hogy: „Orbán: Nächste Frage: Warum bleibt Ungarn dann eigentlich in diesem Scheißverein EU?
profil: Ausgezeichnete Frage!” azaz miért marad Magyarország az EU nevű szarban?
Amire:
„Weil ich großherzig genug bin, die Milliardenförderungen von diesem Scheißverein einzusacken, obwohl ich ansonsten auf alles, wofür er steht, spucke.”
„elég nagyvonalú vagyok ahhoz, hogy zsebre tegyem az ettől a szar egylettől érkező milliárdos támogatásokat, noha köpök minden másra, amit képvisel.”
verőce21
@justhpeter: Te rokkantnyugdíjas vagy?
Vagy honnan veszed ezt...?
verőce21
@RonaGyuri: (05:54) "A pénznek nincs szaga" - Obersturmbannfürer Úr...!
RonaGyuri
@RonaGyuri: A vakhít ereje

A neves blogger nickgrabowszki postkából kimaradt

A „Orbán azt ígérte, mindenkit meggyógyítanak, eközben az intenzív osztályokon 95% a halálozási arány” című bejegyzés egy igencsak egyértelmű jelenségre hívja fel a figyelmet.
Lehet nem akart szájbarágó lenni és nem tette fel a kérdést: miért tűrjük? Nos a dplpg igencsak közismert: nem csak ő maga jépzeli magát Istennek, de birka hívei is. S közismert a katolikus egyház (mások is tesznek hasonló értelmű kijelentéseket, de szofisztikáltabban teszik) válasza, mikor a hívő rákérdez arra, hogy hol volt isten, mikor a szörnyűségeket hagyta megtörténni? Nem ritkán az ő nevében, s az ő földi képviselői által irányítva!
Az obligát válasz: Isten így teszi próbára a hitünket! =))
134.bátor
Èn is nyugdíjas vagyok,rengeteg ismerősöm van,aki szintén. Abba lehetne hagyni ezt a " nyuggerek tartják hatalmon" őt. Ez így nem igaz! Sőt! Nem egy van,aki vèrfideszes volt,ès elmondta,hogy elege van belőlük,soha többé nem szavaz a fideszre! Èn eddig sem szavaztam rájuk, ezután sem fogok.
justhpeter
@verőce21: Nem vagyok rokkant nyugdíjas. A családban van olyan rokkatnyugdíjas, akinek a 105 ezer forintjából az Orbán kormány 45 ezret csinált.
balos
@sgl: Sajnos amíg szar van addig van rá v-evő!
kissé felnőttem
csak egyetlen kérdésem KI az a hülye aki az 1989-től hazudozó miniszterelnőknek még hisz unió rájött nagysokára, hát akit még 5 kilónyi krumpli megvált az csak szavazzon rá. aztán menjenek vele szibériába
rokker33
@sgl: Sajnos megeszik..Nálunk a faluba is sok nyugger van, de ha Orbánról rosszat mondok már fel vannak háborodva! A román gecik és a nyuggerek miatt lesz megint kétharmados többsége, mert akik szidják a Fideszt azok általában nem mennek el szavazni, akik meg otthon ülnek ,mert unatkoznak azok elmennek és szavaznak! Ja és még a krumplis cigányokat nem számoltam bele!Sima ügy...
nezelodo
Azért ír nekünk Orbán, mert azt hiszi, hogy elfelejtettük már az aranyköpését, "Ne azt nézzék mit mondok, hanem azt amit csinálok!" Ez még az orvoskamara vezetőjénél is bejött, (orvosok jogállásáról egy szó sem esett, amikor Kincses Gyulának lapogatta a hátát Orbán), és másnap leesett az álla, amikor megtudta miben (nem) állapodtak meg!
Ugyanez a játszma zajlik a kínai egyetem esetében, és még ez a mulya Karácsony Orbán adott szavára hivatkozik! Ja ennyi erővel elhiheti a birkanyáj is a farkasnak, hogy soha többé nem eszik húst!
134.bátor
@jesz: Miről beszèlsz? Hogy a dagadèk gazdád 2010-ben azzal kampányolt,hogy visszaadja a 13. havit,sőt 14. havit is igèrt! Mit is tett? Ellopott 3000 milliárd magánnyugdîjpènzt,közte a tièdet is!!! Egyèbkènt gazdasági világválság volt,ès már Bajnai vette el. Bár ők is vezettèk be,nem a tolvaj,korrupt fideszkormány
balos
@sgl: Nem vagyok pásztor sem kutya,de a fideSS már a kamránkban van!
kereső
Erre van pénz, de tömeget tesztelésre, kontaktkutatásra arra nincs. Meg tisztességes - a valós inflációt követő nyugdijemelésre , arra nincs. Ki a lófax a csókos már megint, akinek kell a nyaralására a pénz? Inkább kormányozz B+!, a propaganda az nem kormányzás.
colibri
Szédíteni csak azt lehet, aki hagyja magát. Ez a kiadvány is a nemzethy konzultáció kitöltőinek készült.
szaboria1
Meg jött e csodás újság! A kereszt rejtvény megfejtése a GAZDA szó lett. Tehát feketén fehéren ORBÁN a gazdánk lett.
A levél regisztrációnál kifejezetten nem kértük a kormány tájékoztatóját mégis névre szólóan küldték ki.
csipetke
A nejlonból kibontottam,hogy a szelektívben legalább haszna legyen.Nagyjából átforgattam,van némi ellenzékszapulás,asszem oltásellenes baloldalazás is.Gondoltam,hogy beküldöm a rejtvény-megfejtést,de rájöttem,hogy akkor sose kerülök le a levelezőlistájukról,úgyhogy ment egyenesen a szelektívbe.
csipetke
@134.bátor: tegnap 09:31 @jesz: ápr.12 A fidesz szüntette meg a svájci indexálású nyugdíjszámítást,amivel ha még lenne, 30-40 ezer ft-al több lenne a járandóság havonta. A fidesz nem tett/tesz mást,mint folyamatosan lerabolja,lepusztítja az országot.Ha valami jól működött,pl MTA,egyetemek, azt szétbarmolták,múzeumot költöztetnek Debrecenbe,és egyáltalán,folyamatosan pusztítanak valamit.Persze,értem én,hogy az ilyen-olyan kuratóriumokba beültetik milliós fizetésekért a saját embereiket,akiket művészet lesz onnan kibaszarintani. Amihez orbán hozzányúlt,az szarrá változott.De az ellenzék jogászai már most dolgoznak azon,hogy lehet ezektől a kuratóriumokba suvasztott egyedektől megszabadulni
ómió
Tényleg hallatlan! Az efftársak ezt is inkább ellopták volna!
CsipkeRózsa
Milyen jogon kapták meg a nyugdíjas névsort, címeket, és miért küldik kéretlenül a nyugdíjasoknak?
Nessy
@csipetke: A kínai egyetemet, miért nem Debrecenbe építik???
Nessy
@CsipkeRózsa: Az Államkincstár utalja a nyugdíjakat! És ő a feladó. Egyébként aki hagyja magát szédíteni, meg érdemli! Tudod, mennyi "kormányzati" papírt fogunk még kapni az elkövetkező hónapokban? Inkább a rém eső költségeket, az "alkotmányos költségekkel" együtt, küldenék ki egy összegben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.