Több millió példányban kezdték ingyenesen terjeszteni országszerte egy nyugdíjasoknak szóló állami kiadvány új számát – számolt be az RTL Híradó.

A Jelen című lapban olyan okosságok szerepelnek, mint például, hogy Orbán Viktor visszaadja a szocialisták által elvett (ám az Orbán-kormány első tíz éve alatt vissza nem adott) 13. havi nyugdíjat.

A kormány nem árulta el az RTL kérdésére, mennyi pénzt költöttek a lapra, amelyet 2,2 millió nyugdíjashoz juttatnak el, és a nyereményjátékoknál bejelölhetik, hogy kapcsolatban akarnak-e maradni a kormánnyal.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Hát ez már a legalja:) Mi jöhet még. Orbán Viktor személyesen látogatja meg a 2 millió nyuggert hogy szédítse őket a hülyeségeivel?? :) Ezek még meg is eszik a szaros propaganda moslékot. Hány milliárdba fog kerülni nektek adófizetőknek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Tényleg hallatlan! Az efftársak ezt is inkább ellopták volna!
CsipkeRózsa
Milyen jogon kapták meg a nyugdíjas névsort, címeket, és miért küldik kéretlenül a nyugdíjasoknak?
Nessy
@csipetke: A kínai egyetemet, miért nem Debrecenbe építik???
Nessy
@CsipkeRózsa: Az Államkincstár utalja a nyugdíjakat! És ő a feladó. Egyébként aki hagyja magát szédíteni, meg érdemli! Tudod, mennyi "kormányzati" papírt fogunk még kapni az elkövetkező hónapokban? Inkább a rém eső költségeket, az "alkotmányos költségekkel" együtt, küldenék ki egy összegben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.