Több millió példányban kezdték ingyenesen terjeszteni országszerte egy nyugdíjasoknak szóló állami kiadvány új számát – számolt be az RTL Híradó.

A Jelen című lapban olyan okosságok szerepelnek, mint például, hogy Orbán Viktor visszaadja a szocialisták által elvett (ám az Orbán-kormány első tíz éve alatt vissza nem adott) 13. havi nyugdíjat.

A kormány nem árulta el az RTL kérdésére, mennyi pénzt költöttek a lapra, amelyet 2,2 millió nyugdíjashoz juttatnak el, és a nyereményjátékoknál bejelölhetik, hogy kapcsolatban akarnak-e maradni a kormánnyal.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Hát ez már a legalja:) Mi jöhet még. Orbán Viktor személyesen látogatja meg a 2 millió nyuggert hogy szédítse őket a hülyeségeivel?? :) Ezek még meg is eszik a szaros propaganda moslékot. Hány milliárdba fog kerülni nektek adófizetőknek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
A nejlonból kibontottam,hogy a szelektívben legalább haszna legyen.Nagyjából átforgattam,van némi ellenzékszapulás,asszem oltásellenes baloldalazás is.Gondoltam,hogy beküldöm a rejtvény-megfejtést,de rájöttem,hogy akkor sose kerülök le a levelezőlistájukról,úgyhogy ment egyenesen a szelektívbe.
csipetke
@134.bátor: tegnap 09:31 @jesz: ápr.12 A fidesz szüntette meg a svájci indexálású nyugdíjszámítást,amivel ha még lenne, 30-40 ezer ft-al több lenne a járandóság havonta. A fidesz nem tett/tesz mást,mint folyamatosan lerabolja,lepusztítja az országot.Ha valami jól működött,pl MTA,egyetemek, azt szétbarmolták,múzeumot költöztetnek Debrecenbe,és egyáltalán,folyamatosan pusztítanak valamit.Persze,értem én,hogy az ilyen-olyan kuratóriumokba beültetik milliós fizetésekért a saját embereiket,akiket művészet lesz onnan kibaszarintani. Amihez orbán hozzányúlt,az szarrá változott.De az ellenzék jogászai már most dolgoznak azon,hogy lehet ezektől a kuratóriumokba suvasztott egyedektől megszabadulni
ómió
Tényleg hallatlan! Az efftársak ezt is inkább ellopták volna!
CsipkeRózsa
Milyen jogon kapták meg a nyugdíjas névsort, címeket, és miért küldik kéretlenül a nyugdíjasoknak?
Nessy
@csipetke: A kínai egyetemet, miért nem Debrecenbe építik???
Nessy
@CsipkeRózsa: Az Államkincstár utalja a nyugdíjakat! És ő a feladó. Egyébként aki hagyja magát szédíteni, meg érdemli! Tudod, mennyi "kormányzati" papírt fogunk még kapni az elkövetkező hónapokban? Inkább a rém eső költségeket, az "alkotmányos költségekkel" együtt, küldenék ki egy összegben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.