A közmédia jelenleg semmilyen játék- vagy dokumentumfilmet nem forgat, és ilyen szerződése sincs egyetlen produkciós céggel sem – közölte hétfő este az MTVA Sajtó és Marketing Irodája a 168 órának arra a cikkére reagálva, amely szerint "már forgatja a közmédia az őszödi beszédről" szóló filmet.

Tényleg Gyurcsány-filmet forgat a közmédia? Itt a meglepő válasz az illetékestől
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A közlemény szerint "ismét sikerült a fake news médiának arcátlan hazugságot terjesztenie. Most a 168 óra oldalán megjelent 'Már forgatja a közmédia az őszödi beszédről és a tévészékház ostromáról szóló filmet' című cikkükben már a címben is sikerült rögtön hazugságot állítaniuk."

A cikkben "leírtakkal szemben a valóság az, hogy a közmédia jelenleg semmilyen játék- vagy dokumentumfilmet nem forgat, és ilyen szerződése sincs egyetlen produkciós céggel sem"

- áll a közleményben, hozzátéve: "Ha lesz ilyen, szólunk!"

"Sajnálatosnak tartjuk, hogy az online média világában egyre gyakoribb a fake news, vagyis a hazugsággyártás. Javasoljuk, hogy ezúttal a 168 órának ítéljék oda a Sánta kutya-díjat" – áll a közleményben.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

folt
Ha ezt a filmet megcsinálnák, hatalmas pofonba szaladna bele a Fidesz és hatalmas muníciót adnának az ellenzéknek.
Ugyanis csak hatalmas ferdítések, csúsztatások, nyilvánvaló hazugságok árán lehetne olyan formába önteni, hogy maradéktalanul tessen az IQ szökevény fideszeseknek és kellőképpen felhergelt állapotba hozza az szittya fattyakat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Külön szép, hogy az MTVA sajtóosztályának levelezés stílusa egy átlag fideszes kommentelő színvonalát üti. De olvastam már pár hirado.hu cikket is. Na az meg a pesti srácok színvonal csak 100%-ban közpénzből.
nezelodo
Majd egy magánember egyéni kezdeményezésként csináltatja meg, ahogy a parlamentben is egyéni kezdeményezésnek álcázzák azokat a törvényjavaslatokat, amelyeket vélhetően Orbán utasítására terjesztenek be éjfél után.
simmering73
Javaslom nézzétek a "Helló Diktátor"-t. Illiberálisoknak külön javallott.
balos
Szerintem,már észre kellett volna venni a covid 18 vírust a fidessSSes terjesztés elindulásakor,89 ben!
NKF
Itt már mindenkinek négy baloldala van?Nekem csak egy jobb és egy bal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.