Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes feljelentést tesz képhamisítás, hamis vád és rágalmazás miatt – írta meg a 24.hu. 

Gólyagyilkosnak próbálták beállítani Semjén Zsoltot, a KDNP elnöke feljelentést tesz

Fotó: MTI/Komka Péter

A Facebookon egy olyan montázst terjesztenek a politikusról, ami egyértelműen hamisítvány. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a képet Dániel Péter kezdte el terjeszteni a Facebookon a Tiltakozzunk a Klubrádió elhallgattatása ellen nevű csoportban. A lap szerint a hamis képen úgy próbálják meg beállítani a KDNP elnökét, mint egy gólyagyilkost.

Két elpusztult gólya mellé tették Semjén fotóját, amihez ezt írták:

Semjén Zsolt tegnap sikeresen kipróbálta az egyik új vadászpuskáját…

Két védett madár, két szegény gólya bánta, akik nemrég érkeztek vissza hosszú, veszélyes vándorútjukról… Ilyen egy igazi fideszes vadász.

Bayer Zsolt egyébként úgy reagált a rágalmazásra, hogy kiválasztotta az egyik random embert, aki Facebookon megosztotta az erről szóló hírt, és egyenesen felszólította híveit, hogy személyesen keressék fel és kérdezzék fel a nőt. Pedig ő csak az egyik felhasználó azok közül, akik megosztották a rágalmazásról szóló hírt. 

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Komka Péter

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezentúl tessen tudomásul venni, hogy csak háziasított rénszarvast lő Semjén. Meg időnként kapitális bakot, de ahhoz neki puska sem kell. Ha lehet,ezt kéretik nem letagadni!
Tényleg, pártunk és kormányunk senkit nem "vádol, gyanúsít a tények ismerete nélkül"! Aztán mikor nagy sokára a bíróság kideríti, hogy valótlant állítottak, addigra az illetőt sikeresen tönkretették.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nakivagyok
Rém-szarvasölő ez.Telikoffer -helikopterrel.Húúúúgy ez! miért nem a halottakat temeti tízezer szám?No nem a liturg-IÁ-t bíznám rá ,hanem a gödör ásását.Ha már anyira oda vannak a munka alapú jövedelemszerzésért.Ásóra-lapátra Zsót-fika !
Ha megkérhetnélek rá EGY pluszt is ássál,magadnak.Ne terheld az utókort még a gödröddel is leg-aláb annyi hasznodat legyen.
Nessy
Semjén nagyon védett személy! Ki küldené be éjfél előtt pár perccel rendszeresen a törvény javaslatokat, hogy két napon belül a "133 bátor ember" olvasás nélkül megszavazhassa. nem ok nélkül rendeznek neki sok milliárdért vadászati kiállítást! A domesztikált, lelőtt rénszarvast is kiállítják szépen kitömve? A képet is mellé, ahogy a helikopteren lóg a zsákmány!
jesz
Semjén csak megnyugtatja a híveket...mert a feljelentése szart sem ér..(ezt tudja ő is, csak fél, hogy elröhögi magát)
namihami
Teljesen ártatlanul vádolják ezt a szegény házivadrénszarvasvadászt a gólyák megölésével. Ő csak békésen térítgetett és mormogta a szent igéket, amikor a levegőből rárontott az a két feldühödött liberális gólya és megtámadta a békésen elmélkedő Zsoltit. És, mivel a Zsolti nem indul el otthonról puska nélkül és egyben veszélyben érezte a gyenge testét, ezért---természetesen kizárólag önvédelemből---leterítette a két komcsi/libsi/bolsi vadállatot. Próbálta csak megsebesíteni őket, de az első rémületében (és a gyakorlott vadszelídállatok lelövésében szerzett tapasztalatai hasznosítása mellett) az önvédelem egy kissé elfajult.
Hát, így történt meg az eset...
Yeromos
Szerintem sem helyes a gólya gyilkos kifejezés. Lehetne általánosítani egyszerűen állat gyilkosnak. Ugyan is ha jól tudom kedvenc szórakozása a fő kereszténynek, hogy állatokat öl. De ugye az állatok szórakozásból való kilövése az jó keresztényi cselekedet.
NE ÖLJ!
ómió
"Ütős" volt a "haladó", efftársi képhamisítás, de nagyon kilógott a "vörös pata"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.