Logikusnak tűnő magyarázattal állt elő a magyar kormánysajtóban kérdéseiért megtámadott Franziska Tschinderle szerzőtársa, miért kreált ekkora botrányt a Fidesz egy újságírói megkeresésből. A néppárti kiválás miatt ideges a magyar kormánypárt – állítja Siobhan Geets.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: ...igazából nagyon szomorú, hogy te ennyire buta, aljas, magyarellenes patkány vagy :(
De mindig túlfeszíted a húrt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 16:26
siki te nagyon hülye náci patkány. Jobb ha tudod, rosszul címezted meg az utóbbi üzeneteidet. Ezeket sokkal inkább magadnak szántad. De hogy lehet valaki ennyire hülye?
Mondd minden titkok tudója, a kérdésre meglelted már a feleletet?
csak úgy....
@Giovanni Alba: belöled sosem lesz jó idomár!
csak úgy....
@Shikari: tudod tibim,sokak számára a te butaságod fájdalmas és elviselhetetlen!
arra nagyon vigyázz,hogy soha se jöjjön meg az eszed, tartok töle ,hogy akkor kárt tennél magadban! tibim,te egy igazi buta,lompos és bozontos piszén pösze proli,akin még az orbán viktor sem bírna segíteni!
Néro
Ne máá ! Emmá nem igaz ! A kormánypárt nem ideges. Hulye. Ne keverjük a két dolgot. Hogy ne dakota mondás legyen: Ideges ember nincs csak bolond.
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 17:22
siki te nagyon hülye náci patkány, a kérdésre a választ tudod-e már?
Régóta adós vagy a válasszal, pedig kaptál már elegendő időt. Nem megy mégsem?
Azért ugye jól vagy? A konyhától a spájzig már eltalálsz egyedül?
Csökkentened kellene a vigyori tablettákat, fogd vissza magad kicsit. Előbb vagy utóbb fölvirrad a napja a műkörmösöknek is újra, ne lógasd az orrod Edina.
Giovanni Alba
Egy filmkomédiában láthattam, hogy napindításnak a delikvens belemosolyog a tükörbe, közben biztatgatja magát, szép vagy, okos vagy, meg tudod csinálni, csak bátorság, a félelem nem gyávaság.
Körünkben rontja a levegőt egy bűzhödt náci patkány, aki annyira hülye, hogy csak a szokásos paneleket pufogtatja. Bár az is meglehet, hogy az alpári jelzők esetében pontosan találóak, mert a pöcéből a trágyadombot nézi vágyakozva, neki az a Himalája. Lelke rajta, csak az a kérdés, mentális végtermékét miért borítja más ajtaja elé? Nem fér el tovább ott ahol eddig, az ágya alatt? Szegény szánalmas agyatlan troll, még ahhoz is hülye, hogy felfogja, mennyire is hülye.
Megpróbálom megfogadni Szeparepa2 tanácsát, szépen általlépem ezt a kupacot.
Tényleg nem tisztességes dolog szellemi párbajra hívni egy fegyvertelent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.